Egyébként tanári meccs volt, legközelebb bírót igazoljanak, hátha úgy menni fog.

HozzászólásSzerző: Faust » 2018. március 6., kedd 22:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 6., kedd 22:40
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. március 6., kedd 22:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 4., vasárnap 12:03
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. március 4., vasárnap 10:39
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 1., csütörtök 23:12
Igen, a jog. Jogos. Engem is lecseszhet a főnök egy rossz nap után, még ha én is dolgozok helyette.Realista24 írta: Mint csapatkapitány, igenis van joga számon kérni, ahogy Ramos is megtette Iscóval.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 28., szerda 18:37
Egy szavadba kerülJim írta:nem tudom átírni a nevemet![]()
örülök, hogy többen is látnak Llorentében fantáziát
kölcsön kellene adni jövőre, utána kiderülne lehet e rá számítani a csapatnál
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. február 28., szerda 18:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 28., szerda 18:28
Mint csapatkapitány, igenis van joga számon kérni, ahogy Ramos is megtette Iscóval.M1Ö írta:Ettől még a számonkérésre nem lenne joga. Ilyen alapon oda mehetne hozzá a fél csapat, hogy mi meg helyetted dolgozunk.Remy írta:Kis túlzással neki volt joga hozzá. Jó néhány embernek a "b" csapatból nem, mégis megtették.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. február 28., szerda 17:32
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 28., szerda 16:49
Ettől még a számonkérésre nem lenne joga. Ilyen alapon oda mehetne hozzá a fél csapat, hogy mi meg helyetted dolgozunk.Remy írta:Kis túlzással neki volt joga hozzá. Jó néhány embernek a "b" csapatból nem, mégis megtették.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 28., szerda 16:42
Kis túlzással neki volt joga hozzá. Jó néhány embernek a "b" csapatból nem, mégis megtették.M1Ö írta:Nem kell azért őt sem félteni. Nem egy, nem két meccset alibizett végig ő is.RealAsensio írta:Azert kivancsi lennek Mr. maximalistara, hogy miutan megnezte a meccset, mit intez a sracokkal az oltozoben vagy a legkozelebbi edzesen... vajon odamegy hozzajuk, es megkerdezi, hogy mi a fszom volt ez?!
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 28., szerda 16:37
Nem kell azért őt sem félteni. Nem egy, nem két meccset alibizett végig ő is.RealAsensio írta:Azert kivancsi lennek Mr. maximalistara, hogy miutan megnezte a meccset, mit intez a sracokkal az oltozoben vagy a legkozelebbi edzesen... vajon odamegy hozzajuk, es megkerdezi, hogy mi a fszom volt ez?!
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. február 28., szerda 16:22
Azert kivancsi lennek Mr. maximalistara, hogy miutan megnezte a meccset, mit intez a sracokkal az oltozoben vagy a legkozelebbi edzesen... vajon odamegy hozzajuk, es megkerdezi, hogy mi a fszom volt ez?!Csabi írta:summa summarum, no cé, no party
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 28., szerda 12:33
Ennyiből a fél védelmet nem szabad játszatni.istimester írta:Azért nem játszik, mert most is feljött 10 percre és csinált egy olyan brutális helyezkedési hibát, ami a 93. percben eldönti a meccset.Kerlon írta:Llorrente, Ceballos és Mayoral. Első és utolsónak helyének se kéne lennie olyan gyengék. Dani viszont, hogy miért mellőzött. ZZ se tudja szerintem.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. február 28., szerda 12:03
Azért nem játszik, mert most is feljött 10 percre és csinált egy olyan brutális helyezkedési hibát, ami a 93. percben eldönti a meccset.Kerlon írta:Llorrente, Ceballos és Mayoral. Első és utolsónak helyének se kéne lennie olyan gyengék. Dani viszont, hogy miért mellőzött. ZZ se tudja szerintem.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 28., szerda 10:16
donor írta:az alapok viszont nem rosszak.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 28., szerda 10:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 28., szerda 10:08
Szerintem is. Case legalább valamiben erős, de Llorrente... Full átlag, tud futni meg szorgos, de igazán semmiRealMadridFanatic írta:Kerlon írta:Mondjuk nekem Llorrente olyan, mintha gyorsan akarná csinálni, de dög lassú. De legalább szép a haja. Az meg egyszerűen gáz, hogy a tiszta lövőhelyzetet méterekkel mellé lőtte és erőtlenül kipattogott.
Az meg, hogy minden jöttment úgy börözi fel, ahogy csak akarja..
![]()
![]()
![]()
Már a topikjába is írtam, a szőrökért már megérte visszahozni.
Amúgy nem tudom, most abszolút máshogy látom, mint itt többen, szerintem semmi nincs a gyerekben. Kicsit mintha próbálná Xabi Alonsot majmolni a mozgásával, de mindenben szintekkel alatta van. Nekem teljesen középszerű. Nem rossz játékos, de semmiben nem kiemelkedő. Valami spanyol középcsapatban OK, de itt kiegészítőnek felesleges. Rá még Casemirot sem cserélném ki a kezdőben, és az nálam már nagy szó.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 28., szerda 9:54
Kerlon írta:Mondjuk nekem Llorrente olyan, mintha gyorsan akarná csinálni, de dög lassú. De legalább szép a haja. Az meg egyszerűen gáz, hogy a tiszta lövőhelyzetet méterekkel mellé lőtte és erőtlenül kipattogott.
Az meg, hogy minden jöttment úgy börözi fel, ahogy csak akarja..
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem