A játékuk alapján rezegne,kb az első nagyobb buktánál borítanák is rá a szart szerintem mert ez a híg fos amit előadnak a meccsek 80%án azért sok mindenkinek nem tetszik,de mivel az eredmények jönnek így kuss van.Nagyon megszépíti az egész valverde és idei barca jelenséget ez a 20 pont amiért persze megdolgoztak azért csakhát több részünk van benne nekünk,mint a fantasztikus menetelésüknek.kelemen.istvan írta:Hogy rezegne a pad alatta? Akkor is vezetnek a bajnokságot, a blben jól állnak, pláne a kupaban. A klasszikust pedig behuztak. Nem értem, abban a helyzetben miért rezegne alatta..
Triplázhatnak ,persze csak szerintem kár ezen aggódni így február végén úgy,hogy még van egy visszavágójuk a chelsea ellen és elég kemény csapatok lesznek a 8 között is függetlenül attól,hogy a mi párosításunkból ki jut tovább.Majd ha a döntőben ott vannak lehet ezen aggódni,addig csak a szokásos,utóljára 2013ban mondhattuk ilyenkor,hogy nem triplázhatnak mert kiejtettük őket a kupe elődöntőben.Azóta minden évben márciusban még mentek mind3 címért.