És ez milyen összefüggésben van azzal, hogy Hazardnak a labdaeladás is sikeres cselnek minősül szerinted?wxyz írta:Kinek mi, ezért olvasnám el egyszer a szempontjaikat. Ami feltűnő a listán, hogy szélső alig van rajta. Top10ben egyedül Masuaku az, többi középen játszik, Neymar is.
Azt jól mutatja, hogy egy szélsőnek mennyivel nehezebb a dolga, mint egy középen játszónak. Kevesebb labdát kap, kevesebb a terület.

Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kinek mi, ezért olvasnám el egyszer a szempontjaikat. Ami feltűnő a listán, hogy szélső alig van rajta. Top10ben egyedül Masuaku az, többi középen játszik, Neymar is.
Azt jól mutatja, hogy egy szélsőnek mennyivel nehezebb a dolga, mint egy középen játszónak. Kevesebb labdát kap, kevesebb a terület.
- RealMadridFanatic
Mert magas lovon ülsz, kész tényként állítod be a véleményed és kizárólag Neked lehet igazad.
Csak ne sértődj meg, nem kötözködni akarok tényleg. Csak ilyen érzésem van, amikor olvasom amit írsz.
Nálam már az elég egy csel kapcsán, ha előnyt szerez vele a támadó. Pl. egy jó testcselre ha elmozdul a védő, de én nem elviszem mellette, csak megjátszom az így már "láthatóvá váló" társat (mert a védő kilép a passzsávból), az nekem sikeres csel.
Hazard is sokszor a forgolódás közben kihúz 1-2 védőt a helyéről és a társaknak csinál vele helyet. Szerintem ez ugyanolyan fontos, mint egy elastico kötény, legfeljebb kevésbé látványos.

Csak ne sértődj meg, nem kötözködni akarok tényleg. Csak ilyen érzésem van, amikor olvasom amit írsz.
Nálam már az elég egy csel kapcsán, ha előnyt szerez vele a támadó. Pl. egy jó testcselre ha elmozdul a védő, de én nem elviszem mellette, csak megjátszom az így már "láthatóvá váló" társat (mert a védő kilép a passzsávból), az nekem sikeres csel.
Hazard is sokszor a forgolódás közben kihúz 1-2 védőt a helyéről és a társaknak csinál vele helyet. Szerintem ez ugyanolyan fontos, mint egy elastico kötény, legfeljebb kevésbé látványos.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Egy olyan fórumon vagyok, ahol edzők, játékosok, szakértők tudásának kritizálása általános, nem tudom mivel lógok ki.Realista24 írta:Bezzeg a tiédwxyz írta:Olyan sok kétely nincs bennem a készítők szakértelmével kapcsolatban.
Statisztikai is volt már megmagyarázva többségben.
Bírom az ilyen embereket, szerinte mindenki hülye, csak ő nem. De mikor már a 20. ember mondja, meg számokba is kimutatják, hogy nincs igaza, akkor azért már gyanús lehetne. Mindenesetre érdekes..
sokkal jobb, ő csak szimplán fura voltmocsok írta:Az új rajzen?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bezzeg a tiédwxyz írta:Olyan sok kétely nincs bennem a készítők szakértelmével kapcsolatban.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Olyan sok kétely nincs bennem a készítők szakértelmével kapcsolatban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs félreértés, erre gondoltam. Miért írnának be mindent sikeresnek? Lehet, hogy Willian cseleit is hozzá számolják, nem?wxyz írta:Már megint félreértés van. Őt mások hozták fel amire írtam egy mondatot, hogy neki valószínűleg behúznak mindent sikeresnek.Realista24 írta:Még ha a http://www.hazard.com-ról lenne a stat, akkor azt mondom, hogy érdekük elcsalni az eredményt, de így mi értelme lenne, hogy az egyiknél csak cselek vannak benne, a másiknál meg a forgolódások is?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Már megint félreértés van. Őt mások hozták fel amire írtam egy mondatot, hogy neki valószínűleg behúznak mindent sikeresnek.Realista24 írta:Még ha a http://www.hazard.com-ról lenne a stat, akkor azt mondom, hogy érdekük elcsalni az eredményt, de így mi értelme lenne, hogy az egyiknél csak cselek vannak benne, a másiknál meg a forgolódások is?
Én Fekirt írtam és, hogy kiváncsi vagyok milyen szempontok alapján hozták össze ezeket a számokat.
- mocsok
Az új rajzen?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Még ha a www.hazard.com-ról lenne a stat, akkor azt mondom, hogy érdekük elcsalni az eredményt, de így mi értelme lenne, hogy az egyiknél csak cselek vannak benne, a másiknál meg a forgolódások is?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És ha én megnézek egy videót az öreg Ronaldoról, ő is ver meg védőket. Lehet ezt forgatni.
Ndombele-Dembele holtverseny is érdekes.
Ndombele-Dembele holtverseny is érdekes.
Nem vagyok humoros, csak másképpen látom a dolgokat, mint te és néhány más fórumozó. Vannak akik tudják az ilyet kezelni, vannak akik nem.Realista24 írta:Nincs az a pénz, amiért kitiltanálak. Nálad kevesebb humorosabb user van itt.wxyz írta:Kicselezés akkor van, ha átjutsz a labdával legalább egy ellenfelen, nem oldalra mozogsz mellette, forgolódsz előtte.
Hazardnál valószínűleg behúznak annak minden forgolódás-visszapasszt.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kivancsisagbol raneztem egy Fekir videora yt-on es megver benne vedoket
Fura.

- Süti
pedig már szerveztünk volna gyűjtést.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs az a pénz, amiért kitiltanálak. Nálad kevesebb humorosabb user van itt.wxyz írta:Kicselezés akkor van, ha átjutsz a labdával legalább egy ellenfelen, nem oldalra mozogsz mellette, forgolódsz előtte.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lehet ezeket forgatni, hogy védjük a kedvencünket, csak egy Fekir top10, aki nem tud cselezni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha a “forgolodos visszapasszokat” is beleszamolnak, akkor Ronaldonak es sok mas tamadonak/szelsonek sem 0,3 csel lenne a neve mellett meccsenkentwxyz írta:Kicselezés akkor van, ha átjutsz a labdával legalább egy ellenfelen.
Kicselezés akkor van, ha átjutsz a labdával legalább egy ellenfelen, nem oldalra mozogsz mellette, forgolódsz előtte.
- RealMadridFanatic
Mondjuk ha van valakinek türelme, akkor nagyjából mérhető ez. Nyilván kérdés mi számít sikeres cselnek, nálam az is elég, ha valaki jó ütemben tol befelé mondjuk és ezzel elég helye lesz lőni. Másnak Hazard is csak forgolódik.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)