http://kapos.hu/videok/kapos_sport_spor ... zerda.html
Ennél a videónál a Kaposfüred - Toponár részt szeretném kivágni, hogy külön meglegyen a gépemen. (igen én szereztem a gólt, bár ez az élete első gólja megfogalmazás

HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. szeptember 12., csütörtök 9:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 10., kedd 23:50
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 10., kedd 23:32
profilon vissza lehet keresni az összes kommentet, bármely emberkéről is van szó.R.M.C.F írta:Nem létezik, hogy Te összeadtad. Ilyenkor mindig közelebb hajolok a webkamerához és nézem......nézegetem....hátha vesz......én meg ülök a gép előtt,mezítelen......zokniban és azt hiszem,csak nekem fura ez a világ.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 10., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 10., kedd 23:17
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 10., kedd 22:37
NathanBarley már csinált madridomos ligát.szilamer írta:1583614-496738
Csatlakozzatok a Fantasy Champions Leagueben a Madridom ligába! Unatkoztam ezért gondoltam megcsinálom nektek, nekünk!
Mindössze annyit kell tennetek, hogy az http://en.uclfantasy.uefa.com/ honlapon regisztráltok (egy kattintással a Facebook segítségével megoldható) és összevásároltok egy csapatot, amely játékosok valós teljesítménye alapján kaptok pontokat ti is. A fent olvasható kóddal tudtok csatlakozni a ligához a "JOIN LEAGUE" menüpontnál.
(A "hirdetés utolsó része arsenalosoknak ismerős lehet)
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 10., kedd 22:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 10., kedd 12:02
Na végrepöpec lett!
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. szeptember 10., kedd 11:57
pöpec lett!d.gergo írta:-Új lapozó az oldalsávban (benne a házi góllövőlista, bajnoki tabella, BL csoport és sérültek)
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 10., kedd 11:29
khm-khmMunki_ írta:jóval több.
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. szeptember 10., kedd 9:14
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 10., kedd 8:47
Én nem tudom, van itt pár ember akit bírok, akikkel elég jól kijövök, és évek óta ismerjük egymást a fórumról, mégsem jutott soha az eszembe, hogy valamelyiküket felvegyem facebookon ismerősnek. A személyes találkozás alapkövetelmény nálamMunki_ írta:aki haverom volt facen, jelöljön már be legyen szíves ismét, mert új profilt csináltam. aki viszont nem jófej, inkább ne tegye, mert nem akarok olyan szívtelen lenni, h elutasítom.barcás szintén ne, mert őket még fel is jelentem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 10., kedd 8:39
Én megpróbálkozomaki haverom volt facen, jelöljön már be legyen szíves ismét, mert új profilt csináltam. aki viszont nem jófej, inkább ne tegye, mert nem akarok olyan szívtelen lenni, h elutasítom
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 10., kedd 8:23
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. szeptember 10., kedd 8:08
fürgenyuszi.RealRaúl77 írta:Sípot, ilyen játékvezetőit, az se baj, ha gagyi, hol tudok venni? Az már csak plusz lenne, ha ugyanott esetleg ilyen piros, meg sárga lapot is lehetne venni, ha lehet egyáltalán ilyet, de ez kevésbé fontos.
Köszi előre a segítséget!
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 9., hétfő 23:02
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 9., hétfő 22:52
Munki_ írta:aki haverom volt facen, jelöljön már be legyen szíves ismét, mert új profilt csináltam. aki viszont nem jófej, inkább ne tegye, mert nem akarok olyan szívtelen lenni, h elutasítom.barcás szintén ne, mert őket még fel is jelentem.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. szeptember 9., hétfő 22:46
Üdv itt is!sentry írta:Még mindig menő vagy Habi. Jó ezt tudni.
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. szeptember 9., hétfő 21:29
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 9., hétfő 21:28
Remelem valahogy megbirkoznak majd veleGT37 írta:Milyen szép irodalomtankönyv.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem