Igazatok van.Realista24 írta:De náluk Neymar nem lesz, nálunk meg mind a három ott lehet, hát nem érted????

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 27., kedd 10:53
Igazatok van.Realista24 írta:De náluk Neymar nem lesz, nálunk meg mind a három ott lehet, hát nem érted????
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 27., kedd 10:42
akkor pont annyira verlek meg, mint Remyt, amikor grizman ideigazol.ziro4vr írta:Tolod itt a jinxet, ott lesz mindegyik a vébén. De nem fognak nyerni, nyugi.H.E.H.E. írta:Eloszor azt hittek sima ugy, de masodlagos vizsgalatoknal tores a fifth metatarsalban.
A metatarsalt ertem mi, csak azt nem tudom a fifth mit jelent![]()
Amugy meg a jo kurva elet bassza szajba, hogy pont a csucson levo jatekosom esik ki a vebegyozelem eve elott.
Kutinnyo meg a tobbiek nagy lofasz atlag, neymar nelkul oda se kene menni.
Mostmajdnemmondtamvalamicsunyat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 27., kedd 10:39
De náluk Neymar nem lesz, nálunk meg mind a három ott lehet, hát nem érted????M1Ö írta:Olvasgatva az internetet, nem tudom, hogy mindenki tiszta fogyatékos (már bocsánat
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 27., kedd 10:36
Ja, hogy ezért nem említik meg, hogy nálunk is Modric szintű játékosok bajlódnak sérüléssel?Kerlon írta:nálunk klasszis mindenki má' uram bocsá' meg neki
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 27., kedd 10:32
nálunk klasszis mindenki má' uram bocsá' meg nekiM1Ö írta:Olvasgatva az internetet, nem tudom, hogy mindenki tiszta fogyatékos (már bocsánat
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 27., kedd 10:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 27., kedd 10:20
Persze, de Neymarral és nélküle is vernünk kell őket.istimester írta:Kellemetlen.Realista24 írta:
https://www.summitmedicalgroup.com/medi ... 5tar_3.jpg
De ez legyen a PSG és Neymar baja.
Megvannak a saját gondjaink.
Tudod te is hogy mire gondolok, de azért kitartást.BBeno írta:nem írtam hogy szülinapozás miatt törte el a bokáját hanem hogy az utóbbi évek tendenciája az hogy márc 11 környkén ő nem jár meccsre hanem a tesó szülinapján van, ez idén is teljesülhet, az hogy az útwenger mikor törölte magát azt sem írtam csak a meccs alatt néztem rájuk hogy most éppen hogy szidják wengert és a csapatot és akkor már törölve volt. és még mindig nem él egyik oldaluk sem. ezek nem teóriák.főleg nem bedőlt. offból ki.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. február 27., kedd 10:00
Kellemetlen.Realista24 írta:
https://www.summitmedicalgroup.com/medi ... 5tar_3.jpg
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 27., kedd 9:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 27., kedd 9:47
Meg amúgy is csak szülinapozni akar. Az útwenger meg a meccs alatt törölte magát, és így tovább, és így tovább. Minden napra jut egy Benő teória ami bedől.BBeno írta:igen meggyűlt, és az öncélú játkának köszönhetően minden lehetőséget elvállalt és egyszer sem gondolt a passzra. cavani 1 méterre kérte tőle tiszta ziccerben ő akkor is inkább tolt egyet rajta.Az odavagon is meggyult vele a bajunk.
dimaria és draxler 3 csellel előbb fogja ezeket a zsugákat leosztani. de ez egy meddő vita szerintem. a lényeg hogy neymar nem lesz és lehet marquinhos sem, aki izomsérülést szenvedett.
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. február 27., kedd 9:33
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 27., kedd 9:31
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 27., kedd 9:29
igen meggyűlt, és az öncélú játkának köszönhetően minden lehetőséget elvállalt és egyszer sem gondolt a passzra. cavani 1 méterre kérte tőle tiszta ziccerben ő akkor is inkább tolt egyet rajta.Az odavagon is meggyult vele a bajunk.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. február 27., kedd 9:26
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. február 27., kedd 9:17
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 27., kedd 9:16
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 27., kedd 9:14
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. február 27., kedd 9:09
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 27., kedd 9:07
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. február 27., kedd 9:06
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem