a mije? vagy milye?

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. február 26., hétfő 9:31
a mije? vagy milye?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 26., hétfő 9:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 26., hétfő 9:29
a mije? vagy milye?Gaborone1 írta:Thiago Silva már kevésbé optimista, szerinte súlyos és nem lesz elérhető mivel nagyon hamar megduzzadt a bokálya."The referee should have intervened. Neymar plays and is happy to play. It's true that things like that happen. If it's serious? I think so, because it swelled up quickly. I am not a doctor, but I think he will be unavailable."
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. február 26., hétfő 9:24
Thiago Silva már kevésbé optimista, szerinte súlyos és nem lesz elérhető mivel nagyon hamar megduzzadt a bokálya."The referee should have intervened. Neymar plays and is happy to play. It's true that things like that happen. If it's serious? I think so, because it swelled up quickly. I am not a doctor, but I think he will be unavailable."
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 26., hétfő 8:56
Az a baj, hogy ez egyre rosszabb. Nekem rendszeresen fordult alá a bokám gyerek korom óta (ezért is kellett felhagynom az aktív sporttal). Eleinte bicegtem kicsit, aztán semmi probléma, úgy ahogy írod, aztán egyre komolyodott, a vége már gipsz lett. Azóta szerencsére nem fordult elő, de vigyázok is rá.kodo írta:Lehet elovigyazatossag.Kerlon írta:Szerintem tuti ficam. Húzódással nem hordágyon viszik le.
Nekem is fordult ala igy a bokam mar, csak megyeiben a kutyat nem erdekli bicegtem vele par percet aztan semmi baja nem volt.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 26., hétfő 8:42
Lehet elovigyazatossag.Kerlon írta:Szerintem tuti ficam. Húzódással nem hordágyon viszik le.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 26., hétfő 8:40
Hát azért na, ott három perc alatt nem tudják megállapítani, hogy mi a gond. Persze, hogy nem állítják rá a traumát ért testrészre, a meccs is eldőlt, nem kellett erőltetni. Érthető a hordágy.Kerlon írta:Szerintem tuti ficam. Húzódással nem hordágyon viszik le.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 26., hétfő 8:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 26., hétfő 8:35
Még nincs diagnózis, nem biztos, hogy ficam.Gaborone1 írta:Nem is mondhatna mást, mondjuk az arca a nyilatkozat alatt mást mutatottEmery optimista, szerinte Neymar játszani fog a visszavágón..
Személy szerint nem gondolom, hogy egy bokaficam 9 nap alatt rendbe jön bármilyen fiziót kap.
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. február 26., hétfő 8:31
Nem is mondhatna mást, mondjuk az arca a nyilatkozat alatt mást mutatottEmery optimista, szerinte Neymar játszani fog a visszavágón.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 26., hétfő 8:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 9:48
Hülyéksonic írta:Mar latom mi keszul! Meg a vegen jarni fogok vidi meccsre...Berti írta:#2021
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. február 25., vasárnap 9:45
Mar latom mi keszul! Meg a vegen jarni fogok vidi meccsre...Berti írta:#2021
![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. február 25., vasárnap 9:36
Te is jatekosugynoknek keszulsz?Realista24 írta:Valakinek tetvek, nekem követendő példa
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 9:33
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. február 25., vasárnap 9:23
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 25., vasárnap 9:03
Ezeket a tetveket kellene eltakarítani a fociból, jobb lenne valamivel a foci.Realista24 írta:Jajasonic írta:Gondolom sejted melyik ket uriemberre gondoltam.![]()
De most újra színre lépett egy zsidó is, aki tevékenykedett Neymar leigazolása során, és most Lewa ügynöke lett. Pini Zahavi, érdemes rá odafigyelni.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2018/02/ ... 879012.jpg
Beleillik a sorba74 éves. 1978-ban kötötte az első üzletét, amúgy újságíró volt. Mendes barátja amúgy, Raiolát pedig tisztes távolból elkerülte eddig, és magasrangú politikai kapcsolatai vannak.
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. február 25., vasárnap 8:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 8:42
Jajasonic írta:Gondolom sejted melyik ket uriemberre gondoltam.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem