Ilyenkor teszem össze a kezem, hogy nálunk milyen védők munkálkodnak

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. február 25., vasárnap 16:44
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. február 25., vasárnap 16:39
Semmi kockazatot nem mernek vallalni, most is posztra cserel es lehozza Hazardot.Kerlon írta:iszonyatosan szégyen ez a meccs amúgy. Régen ezeken a rangadókon mentek előre eszetlenül, rúgtak 2-3 gólt stb. Most meg alig mernek felmenni támadni, mindkét csapat teljesen ötlettelen és még egy veszélyes lövést sem tudnak felmutatni. második félidőben Lukaku ollózásán kívül az ég világon semmi sem történ. Pedig az első még nem is volt ennyire tré.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 25., vasárnap 16:37
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 25., vasárnap 16:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 25., vasárnap 16:30
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 25., vasárnap 16:14
HozzászólásSzerző: coolrob » 2018. február 25., vasárnap 16:12
Én ezt annyira nem tudom megérteni, mert nem tudok azonosulni vele. EZ ilyen fura mentalítás nekem, hogy pl ha YouTuben belefutok egy tré videóba, bezárom és már el is felejtettem. De van aki végigszenvedi, majd utána még nekiáll kommentálni, és visszajár szájkaratézni alá..BBeno írta:
tudnád mennyien vannak akik a meccsek alatt elhordják mindennek a PL-t közben folyamatosan nézik hétről hétre:
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. február 25., vasárnap 16:11
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 25., vasárnap 16:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 16:06
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 25., vasárnap 16:03
tudnád mennyien vannak akik a meccsek alatt elhordják mindennek a PL-t közben folyamatosan nézik hétről hétreÁruld már el de komolyan. Miért nézel hétről hétre egy bajnokságot amit semmire nem tartassz.
HozzászólásSzerző: coolrob » 2018. február 25., vasárnap 15:58
Lesérült, de már felépült, csak mégsem tolja, csakúgy mint Shaw-t.H.E.H.E. írta:akkor miért nem játszik? én is úgy láttam még szezon elején, hogy stabil a gyerek.középen pl Baily kibaxott jó, de még padoztatja.
ehhez képest ül a padon. sérült volt?
vagy mi?
pogba elbaszása is az ő hibája, nem védekező játékosról beszélünk.
ezzel amúgy nem tudok mit kezdeni ,hogy pont két olyan játékos érkezésének nem örülsz, akik tudnak focizni is.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 25., vasárnap 15:55
HozzászólásSzerző: cart » 2018. február 25., vasárnap 15:53
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 25., vasárnap 15:50
akkor miért nem játszik? én is úgy láttam még szezon elején, hogy stabil a gyerek.középen pl Baily kibaxott jó, de még padoztatja.
HozzászólásSzerző: coolrob » 2018. február 25., vasárnap 15:48
A védelem az ő sara, mert középen pl Baily kibaxott jó, de még padoztatja. Youngot rég el kelett volna engedni, Shaw-ot meg tolni, mert mikor játszott qrvajo volt, pláne mielőtt széttörték a lábát. Valencia még hoz egy stabil szintet, a többi valóban kutyaütő, de erről ő tehet.H.E.H.E. írta: amugy nem tudom te mit olvasol, de egyértelmű, hogy a balfaszt veszem elő.
ja meg a fullangol szerencsétlen védőket, akik tökmindegy ki az edző nyomorékok, meg kakalut, aki minden idők egyik legügyetlenebb csatárja.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 25., vasárnap 15:47
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 25., vasárnap 15:46
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 25., vasárnap 15:46
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 25., vasárnap 15:39
volt eleget az a fasz itt, nem kell többször kösziNem szeretek másnak rosszat kívánni, de remélem lesz még nálatok Mou edző, és majd meglátod, milyen mikor ezt a tömény fost játszatja a legjobb spílerekkel is.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem