Évek óta várok már rá, hogy valamelyik cuki kis madridista megkörnyékez..de semmi

Persze hehén kívül de őt már unom. Plusz rózsaszín mp3-at sem kaptam.

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. február 25., vasárnap 20:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 19:52
Majd ha mész a Pride-ra, veszek neked.ziro4vr írta:Azért kissé bánt, hogy nem kaptam még ajándékot R24-től, Isti külön megemlítése azért jól esett.
De egy rózsaszín mp3-ért bárkit eladok, légyszi nekem is küldj egy olyaaat.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 25., vasárnap 19:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 19:36
Vasárnap minden hsz ingyen van, így írtak alá, csak nem olvasták az apróbetűt.Csabi írta:légyszives ne szarjátok tele a fórumot, ennyit nem tudunk nektek fizetni.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. február 25., vasárnap 19:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 25., vasárnap 15:46
bernabeu kupára kimehetsz, egye feneRemy írta:Pedig kövi szezonban is ki kéne menni.h3x0r írta: Csak ne engedjétek a Bernabéu közelébe.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 25., vasárnap 15:43
hát igen, amikor hajnalban hozza haza neymar, bappe és pogba a 14. béellt, lehet oda kéne menni pacsizni.Remy írta:Pedig kövi szezonban is ki kéne menni.h3x0r írta: Csak ne engedjétek a Bernabéu közelébe.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 25., vasárnap 15:43
Pedig kövi szezonban is ki kéne menni.h3x0r írta: Csak ne engedjétek a Bernabéu közelébe.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. február 25., vasárnap 15:42
Csak ne engedjétek a Bernabéu közelébe.Realista24 írta:Bl döntőn megint kirakunkRemy írta:Jogosat én se kaptam egyszer se.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 25., vasárnap 15:35
rózsaszín James mezzel, hogyan kapnál te kis cukifiú?pheco írta:Mennyi rosszfiu van itt, en meg meg csak warnt sem kaptam, nemhogy maganzarkat
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 25., vasárnap 15:34
Ha ez kell a sikerhez. Alap. 3/3 adta.Realista24 írta: Bl döntőn megint kirakunk
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 25., vasárnap 15:32
itt a másik accountom, illetve az admin account az eurobarcánkodo írta:van olyan fórum ahova beregeltél és nem végleges lett a vége?H.E.H.E. írta: sajnálom hogy kivágtak onnan anno.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 15:30
Azokat az oldalakat itt nem említheti, gyerekek is vannak.kodo írta:van olyan fórum ahova beregeltél és nem végleges lett a vége?H.E.H.E. írta: sajnálom hogy kivágtak onnan anno.![]()
Bl döntőn megint kirakunkRemy írta:Jogosat én se kaptam egyszer se.pheco írta:Mennyi rosszfiu van itt, en meg meg csak warnt sem kaptam, nemhogy maganzarkat![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 25., vasárnap 15:22
Jogosat én se kaptam egyszer se.pheco írta:Mennyi rosszfiu van itt, en meg meg csak warnt sem kaptam, nemhogy maganzarkat
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 25., vasárnap 15:19
van olyan fórum ahova beregeltél és nem végleges lett a vége?H.E.H.E. írta: sajnálom hogy kivágtak onnan anno.![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. február 25., vasárnap 15:03
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. február 25., vasárnap 14:58
Hogyne, tele van a 'dista Mága Zoltán facebook rajongoival.csababarca írta:Visszamentem az oldalra, mert ott is fórumoztam anno, de ott szerintem jó ideje pár kopogószellemen kívül más nem járt.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 25., vasárnap 14:54
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 25., vasárnap 14:53
Realista24 írta: a realmadrid.comde szerintem a Barcás szűrő miatt nem találod.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 14:49
a realmadrid.comcsababarca írta:Kívülállóként, most melyik madridista oldalról van szó?
Visszamentem az oldalra, mert ott is fórumoztam anno, de ott szerintem jó ideje pár kopogószellemen kívül más nem járt.
szóval érdekelne, melyik a legjobb, legnagyobb, leglátogatottabb madridista oldal, mert eddig nem találtam, hiába jó barátom a google.![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem