Kommentáld a híreket
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Multkor meg azert sirtatok hogy felesleges ennyi ember a csapatba... hat nem,pontosan azert,mert meg egy BL meccset sem jatszottunk es mar a fel csapatnak kisebb-nagyobb problemaja van,esetleg hetekre kidoltek. A bajnoksagbol hany fordulo ment le? Kupameccs sem volt meg. Ezert kell 24 jatekos. Foleg Madridban...

Ronaldonak szerintem nincs sérülése, hanem kimenőt kapott a következő sűrű program miatt. Ezzel csak takarják a dolgot. Esetleg belerúgott az éjjeli szekrényébe vagy valami, de semmi komoly baja nincs szerintem. Párszor már eljátszották ezt...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valahogy így, Illarra meg csereként fog lehetőséget kapni szerintem.Casemiro, Khedira, Modric 3-as lesz. Ronaldo meg akkor is játszani fog, ha eltörik a lába
Bale-nek olyan fos a kondija, hogy talán 9 percre lenne jó, nem pedig 90-re.Én bevágnám Bale-t balbekknek, ezzel is jelezve milyen hasznos játékos...túllenne az első meccsén és még gólt se várnának tőle, így az újságok nem tudnák lehúzni az első meccset útán mivel balbekket játszott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én bevágnám Bale-t balbekknek, ezzel is jelezve milyen hasznos játékos...túllenne az első meccsén és még gólt se várnának tőle, így az újságok nem tudnák lehúzni az első meccset útán mivel balbekket játszott.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Úgy legyen...Kerlon írta:Casemiro, Khedira, Modric 3-as lesz. Ronaldo meg akkor is játszani fog, ha eltörik a lába.

Én a BL miatt gondoltam arra, hogy sérülése miatt nem játszana, de tisztában vagyok vele, hogy rá ez nem jellemző...

Ugyan ezért gondolom Illarrát kezdőnek, mert ha valakit pihentetni gondol Carló, de könnyen meglehet, hogy mint az előző meccsen, úgy most is lecseréli Khedirát a második félidőben és úgy jön be Illarra...
Casemiro, Khedira, Modric 3-as lesz. Ronaldo meg akkor is játszani fog, ha eltörik a lába.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Szerintem fixen kezdő lesz szombaton. Tekintettel a BL meccsre az sem lepne meg, ha CR sem játszana most. Valami olyat tudok elképzelni látva a sérülteket, hogypavel írta:Nos, eljött Illara ideje is...ha görcsöl, ha nem, ha tetszik neki, ha nem nyomnia kell! Esetleg csereként...
------------------------Lopez-----------------
Carvajal----Pepe---------Ramos---Arbeloa
------------------Khedira---------------------
Illarramendi------------------------Modric-
DM---------------Benzema-----------Jesé-
Én most valami ilyenre gondolok... Persze az is lehet, hogy Casemiro is lehetőséget kap a kezdőben és vagy Illarra vagy Khedira nem játszik, de passz. Az tuti viszont, hogy játszani fog!
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Nos, eljött Illara ideje is...ha görcsöl, ha nem, ha tetszik neki, ha nem nyomnia kell! Esetleg csereként...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- ___Samy___
hihetetlen baszki, hogy megint rakatra sérülnek lefelé a játékosaink, ráadásul megint a válogatott meccsekkel
ha így folytatjuk az egész szezon során, bezárhatjuk a boltot

ha így folytatjuk az egész szezon során, bezárhatjuk a boltot
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
Kerlon írta:Mondjuk Lőrincz Szilárd válasza se rossz...
Ironianak szantam

Ezeknel a valogatottaknal nem profi szakemberek dolgoznak?
Miért van az,hogy mi szívjuk meg a válogatott meccsekkel a sérüléseket?
Ráadásul pont akkor amikor a jövő héten kezdődik a Bl is.
Nagyon jó!
Ráadásul pont akkor amikor a jövő héten kezdődik a Bl is.
Nagyon jó!

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Élmény volt visszaolvasni ezt az oldalt így reggel fél 10 tájt.
Mondjuk Lőrincz Szilárd válasza se rossz... Mennyi AGYATLAN(
) ember van a világon...

K
K
-
Remélem nem vészes Coentrao sérülése... Galata ellen nem tudom, hogy muzsikálna Arbeloa a baloson, Carvajalt meg frissen bevágni 1 BL meccsen is merész, de remélem megbirkózna a feladattal, mivel nincs más választás... Nacho legyen csak Ramos cseréje...
Bár még ott van Bale is bal bekk nek...
Bár még ott van Bale is bal bekk nek...

- h3x0r
az ilyen kommentek miatt erdemes forumot olvasni

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Csak hogy értsem...ha Messi a fax, akkor az argentín válogatottból meg a golyók (Xavi és Iniesta) hiányoznak?R.M.C.F írta:Ma.......ez a barcásítás messi nélkül olyan mintha baxni mennél fax nélkül.....lehet,de csak toszogatás lesz,és a másik röhögni fog rajtad.

- ___Samy___
istenem....R.M.C.F írta:Amikor a fehérszőrű átadta a válogatottat,akkor voltak olyan elemek,ami előtt le kellett venni a kalapot. Az foci volt,na nem 1982 brazil.....de a maga nemében szép volt,erős és hatékony.
Ma.......ez a barcásítás messi nélkül olyan mintha baxni mennél fax nélkül.....lehet,de csak toszogatás lesz,és a másik röhögni fog rajtad.

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Amikor a fehérszőrű átadta a válogatottat,akkor voltak olyan elemek,ami előtt le kellett venni a kalapot. Az foci volt,na nem 1982 brazil.....de a maga nemében szép volt,erős és hatékony.
Ma.......ez a barcásítás messi nélkül olyan mintha baxni mennél fax nélkül.....lehet,de csak toszogatás lesz,és a másik röhögni fog rajtad.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nekem sohasem tetszett, mert nem volt benne kellő kreativitás és finesz.R.M.C.F írta:Tegye fel a kezét akinek tetszett a spanyol válogatott focija 3-4 évvel ezelőtt.........most tegye fel az akinek EZ mostanában tetszik.
Köszönöm VDB.
a pep-féle betanultsablonvégletekigkijátszotttilitolitikitököm meg sosem volt szép.
most akkor én nem játszhatok?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nehéz az élet

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema