tudnád mennyien vannak akik a meccsek alatt elhordják mindennek a PL-t közben folyamatosan nézik hétről hétreÁruld már el de komolyan. Miért nézel hétről hétre egy bajnokságot amit semmire nem tartassz.

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 25., vasárnap 16:03
tudnád mennyien vannak akik a meccsek alatt elhordják mindennek a PL-t közben folyamatosan nézik hétről hétreÁruld már el de komolyan. Miért nézel hétről hétre egy bajnokságot amit semmire nem tartassz.
HozzászólásSzerző: coolrob » 2018. február 25., vasárnap 15:58
Lesérült, de már felépült, csak mégsem tolja, csakúgy mint Shaw-t.H.E.H.E. írta:akkor miért nem játszik? én is úgy láttam még szezon elején, hogy stabil a gyerek.középen pl Baily kibaxott jó, de még padoztatja.
ehhez képest ül a padon. sérült volt?
vagy mi?
pogba elbaszása is az ő hibája, nem védekező játékosról beszélünk.
ezzel amúgy nem tudok mit kezdeni ,hogy pont két olyan játékos érkezésének nem örülsz, akik tudnak focizni is.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 25., vasárnap 15:55
HozzászólásSzerző: cart » 2018. február 25., vasárnap 15:53
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 25., vasárnap 15:50
akkor miért nem játszik? én is úgy láttam még szezon elején, hogy stabil a gyerek.középen pl Baily kibaxott jó, de még padoztatja.
HozzászólásSzerző: coolrob » 2018. február 25., vasárnap 15:48
A védelem az ő sara, mert középen pl Baily kibaxott jó, de még padoztatja. Youngot rég el kelett volna engedni, Shaw-ot meg tolni, mert mikor játszott qrvajo volt, pláne mielőtt széttörték a lábát. Valencia még hoz egy stabil szintet, a többi valóban kutyaütő, de erről ő tehet.H.E.H.E. írta: amugy nem tudom te mit olvasol, de egyértelmű, hogy a balfaszt veszem elő.
ja meg a fullangol szerencsétlen védőket, akik tökmindegy ki az edző nyomorékok, meg kakalut, aki minden idők egyik legügyetlenebb csatárja.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 25., vasárnap 15:47
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 25., vasárnap 15:46
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 25., vasárnap 15:46
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 25., vasárnap 15:39
volt eleget az a fasz itt, nem kell többször kösziNem szeretek másnak rosszat kívánni, de remélem lesz még nálatok Mou edző, és majd meglátod, milyen mikor ezt a tömény fost játszatja a legjobb spílerekkel is.
HozzászólásSzerző: coolrob » 2018. február 25., vasárnap 15:36
Áruld már el de komolyan. Miért nézel hétről hétre egy bajnokságot amit semmire nem tartassz. miért nézel olyan csapatokat akiket rühellsz, és szerinted minden játékosuk xar.. Miért nem mész ki a jó levegőre, vagy nézel egy filmet.H.E.H.E. írta:elképesztő vicc ez a két csapat, konkrétan fogalmuk sincs, hogy hogyan kell focizni.
élén a két "sztáredzővel".
szégyen, kb 15 embert kéne innen eltiltani a focitól örökre
HozzászólásSzerző: cart » 2018. február 25., vasárnap 15:33
Majd valahogy beenged a Chelsea védelme egy gólt. A három belső védő megint elég vakon van. Edzésen nem tudom mit gyakorolnak, helyezkedni egyik se tud normálisan.ericco írta:Mourinhonak otthon is jó az iksz.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 25., vasárnap 15:31
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 25., vasárnap 15:28
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 25., vasárnap 15:26
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 25., vasárnap 15:21
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 25., vasárnap 14:57
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 25., vasárnap 14:55
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 20., kedd 10:29
Azok után, hogy mennyire semmibe nézte előtte ezt a kupát és, hogy mekkora klubnak van beállítva a MU, közel sem azt, hogy úgy örüljenek mint egy BL címnek. Legalábbis nekem megmosolyogtató volt.elmondom írta:mit vártál, hogy sírjon?
HozzászólásSzerző: elmondom » 2018. február 20., kedd 10:24
mit vártál, hogy sírjon?nzooli93 írta:csak annyiból sajnálom a city kiesést,hogy nem akarom mourinhot semmilyen kupát nyerni látniegy sz#ros el győzelemnél is hogy örültek maguknak #kellmégpárigazolás
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem