Legalábbis azt hisziRealista24 írta:Ha teletippé, akkor biztos

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 25., vasárnap 13:31
Legalábbis azt hisziRealista24 írta:Ha teletippé, akkor biztos
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 13:28
Ha teletippé, akkor biztosM1Ö írta:Direkt megjegyeztem, hogy nem rád gondolok, te valahogy nem az az arc vagy.H.E.H.E. írta:nekem tök8, kapjon pénzt, aki el tudja érni, hogy adjanak neki, nem irigylem én senkitől, van elég belőle a világon mindenkinek
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 25., vasárnap 13:27
Direkt megjegyeztem, hogy nem rád gondolok, te valahogy nem az az arc vagy.H.E.H.E. írta:nekem tök8, kapjon pénzt, aki el tudja érni, hogy adjanak neki, nem irigylem én senkitől, van elég belőle a világon mindenkinek
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 25., vasárnap 13:22
nekem tök8, kapjon pénzt, aki el tudja érni, hogy adjanak neki, nem irigylem én senkitől, van elég belőle a világon mindenkinekMiért baj az bárkinek, ha tegyük fel ők ezért pénzt kapnak?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 25., vasárnap 13:18
Tudom, hogy nem ezért írtad, csak erről jutott eszembe... Miért baj az bárkinek, ha tegyük fel ők ezért pénzt kapnak? Mitől rosszabb ez nekem? Volt is valami vita erről talán, hogy a pénzért csinálják. Ez valami magyar betegség, hogy más pénztárcájában matatunk. Egy az, hogy semmi közünk hozzá, a másik meg, hogy tényleg munkát tesznek bele és sok ezer embert szórakoztatnak. A f***nak lenne kedve folyamatosan világsajtót olvasni...H.E.H.E. írta:én elhiszem, hogy mindenféle fizetség nélkül, hobbiból, szerelemből csináljátok, amit csináltok, de pont emiatt nem kell ezt felhozni, nem kell ezen megsértődni, hiszen ti választottátok ezt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 13:15
Jah, ezzel én is így vagyok, ennél nagyobb gondja senkinek ne legyen itt, mint olvasni teletippet. Egyébként szívesen megadom az elérhetőségét, ha kíváncsi vagy rá
ez meg úgy mindenkinek: elnézést, ha valaki megbántok, de olvasva itt ezeket a hsz-eket, tipikus vihar a biliben esetét látom, őszintén kívánom mindenkinek, hogy ez legyen a legnagyobb gondja az életben![]()
én elhiszem, hogy mindenféle fizetség nélkül, hobbiból, szerelemből csináljátok, amit csináltok, de pont emiatt nem kell ezt felhozni, nem kell ezen megsértődni, hiszen ti választottátok ezt.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. február 25., vasárnap 13:14
Sajnos ezért a kommentért most nem jár a lóvé.Babinho írta:Rohadtul hozzászólnék, de nekem tényleg fizetnek.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 25., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. február 25., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 25., vasárnap 13:06
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. február 25., vasárnap 13:02
és ezt te el is hiszed amúgy?thetruth írta:Kíváncsi lennék, hogy te tényleg elhiszed e azokat, amit írsz. Mindketten nagyon jól tudjuk, hogy egyetlen másodpercig sem voltam én diktátor, sőt - ahogy már írtam - pont hogy túl nagy szabadságot adtam nektek. Jöhetsz itt mindenféle cikkel meg statisztikával, még a szánalmas próbálkozásotok után is miénk az ország legjobb MADRIDISTA(.HU) oldala. 2004 óta.Realista24 írta: Ja igen, a számláló. BUUUUUUUUUUURNNNNNNN![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 25., vasárnap 13:02
A mennyiség nem feltétlen egyenlő a minőséggel. Ugye a despacito a youtube legnézettebb videója, aztán olyan messze áll a legjobbtól, hogy arra szavak nincsenek.thetruth írta:Jöhetsz itt mindenféle cikkel meg statisztikával, még a szánalmas próbálkozásotok után is miénk az ország legjobb MADRIDISTA(.HU) oldala. 2004 óta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 13:02
Őőőőő, magamra értettem a diktatúrát, ha nem lett volna egyértelmű.thetruth írta:Kíváncsi lennék, hogy te tényleg elhiszed e azokat, amit írsz. Mindketten nagyon jól tudjuk, hogy egyetlen másodpercig sem voltam én diktátor, sőt - ahogy már írtam - pont hogy túl nagy szabadságot adtam nektek. Jöhetsz itt mindenféle cikkel meg statisztikával, még a szánalmas próbálkozásotok után is miénk az ország legjobb MADRIDISTA(.HU) oldala. 2004 óta.Realista24 írta: Ja igen, a számláló. BUUUUUUUUUUURNNNNNNN![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 25., vasárnap 13:01
Arra válaszolnál már végre, hogy akkor a penások miért léptek le bő egy évvel korábban, ha annyira jó fej voltál? Jó, mi vittük a fórumot is, meg hát tényleg az utolsó kapcsolja le a villanyt szitu volt, így jobban fájt, megértem, de az oldal vállalhatatlen lett, amint megérkeztél. És nem a cikkek minősége miatt. A penás srácokat pedig nem pótoltad, a fórumozók közül kerültek ki az új szerkesztők, szóval a közösség tartotta életben akkor is az oldalt. A dista pedig Magyarország legjobb és egyetlen madridista szurkolói odlala volt, amíg szét nem b.sztad. Örökké "hálásak" leszünk ezért.thetruth írta:Kíváncsi lennék, hogy te tényleg elhiszed e azokat, amit írsz. Mindketten nagyon jól tudjuk, hogy egyetlen másodpercig sem voltam én diktátor, sőt - ahogy már írtam - pont hogy túl nagy szabadságot adtam nektek. Jöhetsz itt mindenféle cikkel meg statisztikával, még a szánalmas próbálkozásotok után is miénk az ország legjobb MADRIDISTA(.HU) oldala. 2004 óta.Realista24 írta: Ja igen, a számláló. BUUUUUUUUUUURNNNNNNN![]()
HozzászólásSzerző: xavier » 2018. február 25., vasárnap 13:00
HozzászólásSzerző: thetruth » 2018. február 25., vasárnap 12:54
Kíváncsi lennék, hogy te tényleg elhiszed e azokat, amit írsz. Mindketten nagyon jól tudjuk, hogy egyetlen másodpercig sem voltam én diktátor, sőt - ahogy már írtam - pont hogy túl nagy szabadságot adtam nektek. Jöhetsz itt mindenféle cikkel meg statisztikával, még a szánalmas próbálkozásotok után is miénk az ország legjobb MADRIDISTA(.HU) oldala. 2004 óta.Realista24 írta: Ja igen, a számláló. BUUUUUUUUUUURNNNNNNN![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 25., vasárnap 12:52
Az a durva, hogy én teljesen elfelejtettem, hogy ott kik fórumoztak, pedig ott is lenyomtam 4 évet. Most vagy túl korán kezdek öregedni, vagy sokan nevet váltottak, mert kb csak a mostani szerkesztők nevei vannak meg meg hehéjé és rmcf-é, meg 1-2 kivétel, de sokakra nem emlékszek.BlancoMark írta:Btw Prince-el nem tudjatok mi lett Distarol? Eleg jo kis szerkeszto volt.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 25., vasárnap 12:45
Ő még az első körben bemutatott a teletippnek, és ment a penára. Lehet, még mindig ott szerkesztő.BlancoMark írta:Btw Prince-el nem tudjatok mi lett Distarol? Eleg jo kis szerkeszto volt.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. február 25., vasárnap 12:42
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 25., vasárnap 12:40
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem