HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 25., vasárnap 13:06
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. február 25., vasárnap 13:02
és ezt te el is hiszed amúgy?thetruth írta:Kíváncsi lennék, hogy te tényleg elhiszed e azokat, amit írsz. Mindketten nagyon jól tudjuk, hogy egyetlen másodpercig sem voltam én diktátor, sőt - ahogy már írtam - pont hogy túl nagy szabadságot adtam nektek. Jöhetsz itt mindenféle cikkel meg statisztikával, még a szánalmas próbálkozásotok után is miénk az ország legjobb MADRIDISTA(.HU) oldala. 2004 óta.Realista24 írta: Ja igen, a számláló. BUUUUUUUUUUURNNNNNNN![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 25., vasárnap 13:02
A mennyiség nem feltétlen egyenlő a minőséggel. Ugye a despacito a youtube legnézettebb videója, aztán olyan messze áll a legjobbtól, hogy arra szavak nincsenek.thetruth írta:Jöhetsz itt mindenféle cikkel meg statisztikával, még a szánalmas próbálkozásotok után is miénk az ország legjobb MADRIDISTA(.HU) oldala. 2004 óta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 13:02
Őőőőő, magamra értettem a diktatúrát, ha nem lett volna egyértelmű.thetruth írta:Kíváncsi lennék, hogy te tényleg elhiszed e azokat, amit írsz. Mindketten nagyon jól tudjuk, hogy egyetlen másodpercig sem voltam én diktátor, sőt - ahogy már írtam - pont hogy túl nagy szabadságot adtam nektek. Jöhetsz itt mindenféle cikkel meg statisztikával, még a szánalmas próbálkozásotok után is miénk az ország legjobb MADRIDISTA(.HU) oldala. 2004 óta.Realista24 írta: Ja igen, a számláló. BUUUUUUUUUUURNNNNNNN![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 25., vasárnap 13:01
Arra válaszolnál már végre, hogy akkor a penások miért léptek le bő egy évvel korábban, ha annyira jó fej voltál? Jó, mi vittük a fórumot is, meg hát tényleg az utolsó kapcsolja le a villanyt szitu volt, így jobban fájt, megértem, de az oldal vállalhatatlen lett, amint megérkeztél. És nem a cikkek minősége miatt. A penás srácokat pedig nem pótoltad, a fórumozók közül kerültek ki az új szerkesztők, szóval a közösség tartotta életben akkor is az oldalt. A dista pedig Magyarország legjobb és egyetlen madridista szurkolói odlala volt, amíg szét nem b.sztad. Örökké "hálásak" leszünk ezért.thetruth írta:Kíváncsi lennék, hogy te tényleg elhiszed e azokat, amit írsz. Mindketten nagyon jól tudjuk, hogy egyetlen másodpercig sem voltam én diktátor, sőt - ahogy már írtam - pont hogy túl nagy szabadságot adtam nektek. Jöhetsz itt mindenféle cikkel meg statisztikával, még a szánalmas próbálkozásotok után is miénk az ország legjobb MADRIDISTA(.HU) oldala. 2004 óta.Realista24 írta: Ja igen, a számláló. BUUUUUUUUUUURNNNNNNN![]()
HozzászólásSzerző: xavier » 2018. február 25., vasárnap 13:00
HozzászólásSzerző: thetruth » 2018. február 25., vasárnap 12:54
Kíváncsi lennék, hogy te tényleg elhiszed e azokat, amit írsz. Mindketten nagyon jól tudjuk, hogy egyetlen másodpercig sem voltam én diktátor, sőt - ahogy már írtam - pont hogy túl nagy szabadságot adtam nektek. Jöhetsz itt mindenféle cikkel meg statisztikával, még a szánalmas próbálkozásotok után is miénk az ország legjobb MADRIDISTA(.HU) oldala. 2004 óta.Realista24 írta: Ja igen, a számláló. BUUUUUUUUUUURNNNNNNN![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 25., vasárnap 12:52
Az a durva, hogy én teljesen elfelejtettem, hogy ott kik fórumoztak, pedig ott is lenyomtam 4 évet. Most vagy túl korán kezdek öregedni, vagy sokan nevet váltottak, mert kb csak a mostani szerkesztők nevei vannak meg meg hehéjé és rmcf-é, meg 1-2 kivétel, de sokakra nem emlékszek.BlancoMark írta:Btw Prince-el nem tudjatok mi lett Distarol? Eleg jo kis szerkeszto volt.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 25., vasárnap 12:45
Ő még az első körben bemutatott a teletippnek, és ment a penára. Lehet, még mindig ott szerkesztő.BlancoMark írta:Btw Prince-el nem tudjatok mi lett Distarol? Eleg jo kis szerkeszto volt.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. február 25., vasárnap 12:42
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 25., vasárnap 12:40
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2018. február 25., vasárnap 12:36
Ebbe pedig majd avass be, hogy hogyan törted fel a Google fiókomat, hogy ilyesmiket látszthetruth írta: A Google Analytics szerint az elmúlt egy évben másfélszer annyi egyéni látogatóm és oldalletöltésem volt, mint nektek.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 25., vasárnap 12:33
Mert olyan nehéz megjósolni azt, ha egy hazugságtól elhatárolódunk? Mi másként reagálhattunk volna?thetruth írta:Ez a Bartók Gábor nevű álneves pondró világosan megmondta, hogy nem fogjátok beismerni, sőt szinte szóról szóra megjósolta, hogy mit fognak egyes szerkesztőségi tagok reagálni.
Magam is leírtam, hogy lehet Wi-Fi AP-n is működik, mert úgy még nem próbáltam. De csak személyeskedj. Neten keresztül ez elég szánalmas.thetruth írta:Milyen érdekes, hogy ennyire értesz hozzá, vagyis azt próbálod mutatni, mert valójában fingod sincs a dolog működéséről.
erre csak ennyit tudok mondani: https://digiwonk.gadgethacks.com/how-to ... rk-424506/
a wireshark ennél azért jóval sokoldalúbb és mivel nincs titkositás így simán átvertetek minket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 12:33
Ja igen, a számláló. BUUUUUUUUUUURNNNNNNNCsabi írta:Jó most azt tegyük félre, hogy mit gondolsz. Én is azt gondolok amit akarok, mégse biztos, hogy az az igaz, mindenki azt hisz, amit el akar hinni. Nyilván Bartók Gabi ismert itt valakit, vagy valamilyen módon volt köze az oldalhoz, mert egy-két belső dolgot említ. Viszont az mindent elárul, hogy 4 szerkesztőből, akit név szerint említett kettő évek óta inaktív, nem is tudunk semmit róluk.![]()
![]()
Ez egy fórum, tudod beszélgetni szoktak, vagyis nem tudod, mert odaát nincs. Az emberek megosztják egymással a véleményiket, mint itt a sok fizetett fórumozónk, akik védenek minket.Ehhez képest elég sokan válaszolgattok itt, te pedig be is vallottad, hogy érdekel a dolog háttere.![]()
Ma nosztalgiából megnéztem már az oldaladat, legalább vennéd le a cikkekben lévő kattszámlálót. 100 alatti számokkal operáltok, miről beszélsz? Azokat is törölték a facebookkal együtt, akik az oldalt nézték? Ne viccelj már, a sok bottal egy-két statisztikát megszépíthetsz, de ne nézzél hülyének. Amikor a többen voltatok facebookon, akkor is sokszorosát kaptuk a lajkokból a ti posztjaitokhoz viszonyítva.Földön fekvő? A Google Analytics szerint az elmúlt egy évben másfélszer annyi egyéni látogatóm és oldalletöltésem volt, mint nektek, és akkor még szót sem ejtettem a Facebookon lájkolók számáról, ami nálatok folyamatosan esik, nálunk pedig folyamatosan nőtt.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 25., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 12:31
Mindent a maga idejében, még várom, hogy égesse magát.Csabi írta:Nemhogy kitiltod bazmeg.Ezért megkapod az első warnt személyeskedésért, régóta akartam már úgy is adni, ha a madridistán már nem volt rá lehetőségem![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. február 25., vasárnap 12:31
Nemhogy kitiltod bazmeg.Ezért megkapod az első warnt személyeskedésért, régóta akartam már úgy is adni, ha a madridistán már nem volt rá lehetőségem
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2018. február 25., vasárnap 12:30
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. február 25., vasárnap 12:30
Ez egy fórum, tudod beszélgetni szoktak, vagyis nem tudod, mert odaát nincs. Az emberek megosztják egymással a véleményiket, mint itt a sok fizetett fórumozónk, akik védenek minket.Ehhez képest elég sokan válaszolgattok itt, te pedig be is vallottad, hogy érdekel a dolog háttere.
Ma nosztalgiából megnéztem már az oldaladat, legalább vennéd le a cikkekben lévő kattszámlálót. 100 alatti számokkal operáltok, miről beszélsz? Azokat is törölték a facebookkal együtt, akik az oldalt nézték? Ne viccelj már, a sok bottal egy-két statisztikát megszépíthetsz, de ne nézzél hülyének. Amikor a többen voltatok facebookon, akkor is sokszorosát kaptuk a lajkokból a ti posztjaitokhoz viszonyítva.Földön fekvő? A Google Analytics szerint az elmúlt egy évben másfélszer annyi egyéni látogatóm és oldalletöltésem volt, mint nektek, és akkor még szót sem ejtettem a Facebookon lájkolók számáról, ami nálatok folyamatosan esik, nálunk pedig folyamatosan nőtt.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. február 25., vasárnap 12:24
Na csak kiderült, hogy ki ért itt ehhez a legjobban.thetruth írta: Milyen érdekes, hogy ennyire értesz hozzá, vagyis azt próbálod mutatni, mert valójában fingod sincs a dolog működéséről.
erre csak ennyit tudok mondani: https://digiwonk.gadgethacks.com/how-to ... rk-424506/
a wireshark ennél azért jóval sokoldalúbb és mivel nincs titkositás így simán átvertetek minket.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem