https://pbs.twimg.com/card_img/96801906 ... me=800x419

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 26., hétfő 8:43
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 25., vasárnap 22:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 25., vasárnap 21:37
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 25., vasárnap 13:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 25., vasárnap 12:49
Juventus és a Debrecen (hunmadridista írta:Legutóbb emlékeim szerint az Arsenal volt arra képes, hogy veretlenül bajnok legyen (asszem olyan 2003-2004 környékén). Szerintem idén a Barcelona képes lehet arra, hogy véghez vigye ezt a bravúrt.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. február 25., vasárnap 12:33
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 25., vasárnap 12:12
Simán benne van. És az a durva, hogy fogalmam sincs, hogy csinálják. Ennyire azért nem jók, volt már nem 1, nem 2 meccsük, ahol nem érdemeltek győzelmet. De idén valahogy nagyon össze állt nekik a dolog, még gólt is alig kapnak, pedig hajlamosak olyan területeket hagyni, hogy az valami hihetetlen... Mondjuk ter Stegen valami brutál formában van egész szezonban. Meg hát a góllövéssel sem állnak hadi lábon, a Messi-Suarez duó lőtt annyi gólt, mint az egész Atlético, rádásul kapni se kaptak csak párral többet. Papíron toronymagasan a legjobbak, látva őket viszont tényleg nem értem, hogy jött ez össze...hunmadridista írta:Képes lesz valaki idén megverni a Barcelonát a spanyol bajnokságban?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 25., vasárnap 11:28
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. február 25., vasárnap 11:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 10:56
Cestus írta:Pont ezt akartam kérdezni én is. Kíváncsi vagyok, mit vár attól a meccstől itt a közvélemény. A három lehetséges eredményből kettő jó a Barcának, a Realnak valahol mindhárom rossz.DinhoL írta:És az Atletico elleni meccseteket leadjátok?
HozzászólásSzerző: Cestus » 2018. február 25., vasárnap 10:54
Pont ezt akartam kérdezni én is. Kíváncsi vagyok, mit vár attól a meccstől itt a közvélemény. A három lehetséges eredményből kettő jó a Barcának, a Realnak valahol mindhárom rossz.DinhoL írta:És az Atletico elleni meccseteket leadjátok?
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. február 25., vasárnap 10:52
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. február 25., vasárnap 10:40
7 pontchronic írta:Hát ez a 10 pont a tűzközel?Remy írta:Azért remélem az Atletico tűzközelben tud maradni![]()
Gyenge az Atleti a bajnoki címhez, szerintem maradni fog ez a 10 pont körüli hátrányuk 38 meccs után is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 25., vasárnap 10:39
HozzászólásSzerző: chronic » 2018. február 25., vasárnap 10:38
Hát ez a 10 pont a tűzközel?Remy írta:Azért remélem az Atletico tűzközelben tud maradni
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 25., vasárnap 10:28
Azért remélem az Atletico tűzközelben tud maradni, mert inkább ők nyerjenek, mint a katalánok. És miután lesz még Matrac vs Barca, illeve mi is toljuk a katalánok ellen, így még bőven ott lehet egy esetleges Atletico arany.pheco írta:Ha mar a bajnoksag szempontjabol “tet nelkuli” lesz a tavaszi Clasico, akkor legalabb ez hajtsa a sracokat az alap presztizsen felul, hogy nehogy veretlenul nyerjek mar meg a ligat.hunmadridista írta:Képes lesz valaki idén megverni a Barcelonát a spanyol bajnokságban?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 25., vasárnap 10:15
Nem szóltak neki, hogy most szabad a vásár?Realista24 írta:Barca meccsen a bíró jo arc volt. Semmire nem adott sárgát Suareznek, aki ki akarta pontot mi magát csütörtökre, hogy ne a hétvégi, Atma elleni derbi legyen veszélybe.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 25., vasárnap 9:54
Ha mar a bajnoksag szempontjabol “tet nelkuli” lesz a tavaszi Clasico, akkor legalabb ez hajtsa a sracokat az alap presztizsen felul, hogy nehogy veretlenul nyerjek mar meg a ligat.hunmadridista írta:Képes lesz valaki idén megverni a Barcelonát a spanyol bajnokságban?
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2018. február 25., vasárnap 9:51
Ha a bajnokságot több fordulóval a vége előtt megnyerjük, és még állunk a BL-ben, akkor elég valószínű, hogy tartalékos felállás és nem akkora hajtás fogja jellemezni a csapatot.hunmadridista írta:Képes lesz valaki idén megverni a Barcelonát a spanyol bajnokságban?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 7:06
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem