HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. február 24., szombat 16:03
Éljen a Zidane féle pedagógia. Megbeszéltem Ceballossal a történteket. Aha. Szerintem ez nála azt jelenti, hogy megmondta neki, hogy legközelebb is max. ennyit fogsz focizni, öcsém. Ha minden a legjobban alakul, a srác akkor is legjobb esetben a 71 perces cserénél fog bejönni. Vagy, ha megint "elveszti az időérzékét" Z, mint múltkor (gondolom, picik a számok a Bernabéu kijelzőjén, meg nem pont mellette mutogatják a hosszabbításos táblát), akkor még egy 20 másodperc kinéz, miután a zseni Llorente után beállhat majd. Ennyire régen nézett hülyének edző játékosokat, szurkolókat, újságírókat.
Amíg az eredmények igazolják, tőlem Tejerókat is felküldhet, azt viszont nem értem, hogy miért kell egy olyan játékos pályafutását tönkretennie, akit akár a barsza is figyelt, és most is vinnék sokan. (Nincs bajom vele, de a nagy, stabil kezdővé változott Lucast viszont nem biztos). Ez már genyóság, miért nem adták el télen Ceballost ? Úgysem számít rá, akármi is lesz, a srác pedig elvesztett egy évet kompletten.
Nem baj, nézhetjük megint Béla vergődését és szokásos második félidős eltűnését, bújócskázását.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)