. A spanyolok kerete is jobb,de VDB lebarcásította őket úgy hogy rossz nézni ezt a szenvedést messi nélkül......
Jó...mondjuk dzsudzsákék nem jobbak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 10., kedd 20:36
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 10., kedd 20:31
én nem is hasonlítom őket a régi brazilokhoz.R.M.C.F írta:Én is van hogy márádónának képzelem magam.....majd rájövök, hogy a mosatlan alsógatyájában több "foci" volt mint bennem.
Majd Te is rájössz,hogy ezek a brazil FOCI megcsúfolásai.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 10., kedd 20:29
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 10., kedd 20:27
teljesen komolyan gondoltam.R.M.C.F írta:hogy a brazil válogatott - perpill akárki akármit mond a legjobb válogatott a világon -
Gondolom ezt nem komolyan mondtad.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 10., kedd 20:22
Mivel a brazil válogatottról van szó, ezért szerintem halál komolyan gondolta, de talán Patot még Aranylabdásnak is titulálni fogja az éjszaka folyamán.R.M.C.F írta:hogy a brazil válogatott - perpill akárki akármit mond a legjobb válogatott a világon -
Gondolom ezt nem komolyan mondtad.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 10., kedd 20:17
hogy a brazil válogatott - perpill akárki akármit mond a legjobb válogatott a világon -
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 10., kedd 20:01
mint írtam: van az a presztízs, és jogos ego, amiért egy játékos nem fog kevesebbért aláírni SEHOVA.gondolom h a "barcelona" szó ki lenne cserélve "real madridra" közel sem lennél ennyire felháborodott

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 10., kedd 19:45
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 10., kedd 19:41
azt azert ne felejtsuk el, hogy Thiago Silvanak 12 millios fizetese van.Galacticos írta:de ha messinek évente megtudják újítani a szerződését, meg tellonak adnak új szerződést, akkor kajakra thiago silváával spúroskodnak? aki a világ egyik legjobb válogatottjának csk-ja?()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 10., kedd 19:31
HozzászólásSzerző: francois » 2013. szeptember 10., kedd 19:28
gondolom h a "barcelona" szó ki lenne cserélve "real madridra" közel sem lennél ennyire felháborodotthehe írta:pont ezt mondom azzal, hogy a brazil válogatott - perpill akárki akármit mond a legjobb válogatott a világon - csapatkapitánya nem fog kevesebb pénzért elmenni sehova.kiserik írta:Arra senki nem gondolt, hogy ez a félmondat egy megmosolyogtató válasz volt a Barca megmosolyogtató ajánlatára? (írhattam volna nevetségest, röhejes, vagy akár sértőt is) A világ legjobb védőjét ugyan úgy meg kell fizetni, mint a legjobb támadókat, vagy a még csicska tehetségeket.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 10., kedd 19:09
pont ezt mondom azzal, hogy a brazil válogatott - perpill akárki akármit mond a legjobb válogatott a világon - csapatkapitánya nem fog kevesebb pénzért elmenni sehova.kiserik írta:Arra senki nem gondolt, hogy ez a félmondat egy megmosolyogtató válasz volt a Barca megmosolyogtató ajánlatára? (írhattam volna nevetségest, röhejes, vagy akár sértőt is) A világ legjobb védőjét ugyan úgy meg kell fizetni, mint a legjobb támadókat, vagy a még csicska tehetségeket.

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. szeptember 10., kedd 18:45
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 10., kedd 18:40
Ezt teljesen adom, viszont se Kaka, se CR nem nyilatkoztak egyszer se, hogy azert akarnak nagyobb fizetest (vagy azert nem akarnak kisebb fizetest), mert a csaladjukat etetni kell. Akar hogy is nezem, ez nagyon amator nyilatkozat volt.hehe írta:ez presztízs, egy brazil válogatott csk nem fog "becsicskulni" egy barcának kevesebb pénzért, csak mert a barcelona hívja. ezt kéne már megérteni. aki eljutott egy szintre és még javában fénykorát éli, senki nem fog kevesebb pénzért aláírni egy másik csapathoz, lehet az akármelyik.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 10., kedd 18:33

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 10., kedd 18:05
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. szeptember 10., kedd 17:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 10., kedd 17:29
egyrészt azoknak a gyerekeknek már akkor sem kellene éhezniük (sőt, még csak átlagos életvitelt folytatniuk sem) ha silva holnaptól egy forintot sem keresne.teljesen meg tudom érteni, hogy kell neki a pénz, a gyerekeit sem akarja látni éhezni. ha eljutott egy szintre, miért akarna kevesebbet kapni, scak azért mert a barca hívja? ráadásul jön egy súlyos sérülés, akkor vége.
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 10., kedd 15:43
Szerintem itt távolról sem azzal volt gondja az embereknek (és nemcsak a Barca-szurkolóknak), hogy nem igazolt Spanyolországba. Sok focistánál a pénz számít, ezt tudjuk. Nem véletlenül mennek az Anzsiba, meg mittudomén hova. Emellett nem mindenki álma, hogy a Barcaban vagy a Realban focizzon, csak egyesek vannak ebben a tévhitben, viszont ez a nyilatkozat több, mint nevetséges volt. Simán mondhatta volna, hogy szereti Párizst, jól érzi magát a klubban és szeretne minél nagyobb sikereket elérni vele. Ennyi. Ebben burkoltan benne is van, hogy inkább a pénzt választotta, vagy csak simán nem akar eligazolni. Nincs benne semmi kivetnivaló. Például Hulk se azért igazolt keletre mert Bl-t nyerhet.hehe írta:ez a felfogás hülyeség, hogy így gondolkozna, hogy most annyit keres, hogy élete végéig vígan élnek.Ez tök oké, de konkrétan a Psg-ben 2 év alatt megkeress annyi pénzt amiből vigan megélnek hátra lévő életükben...
miért adja alább? a barcának minimum ugyanannyit kellett volna ajánlania, teljesen megértem, hogy nemet mondott nekik.
a világ legerősebb, legjobb válogatottjának csapatkapitányáról van szó.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 10., kedd 13:54
Az a reális.Realista24 írta:A katalán sport szerint Mourinho Valdest akarja megszerezni jövőre. Van képzelőerő katalán részen is, gondolom innentől már csak egy lépés, hogy Courtois a barcáé legyen.
Casillas hogy jön ide?hehe írta:a világ legerősebb, legjobb válogatottjának csapatkapitányáról van szó.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem