Ha 20 gólt rúg egy szezonban plusz 5 a Bl-ben akkor már előrébb van a csapat !
Én speciel Ibrának is örültem volna télen
De tök mindegy ezen aggódni ki jön vagy megy
Ha Zizu nem aggódik Benzemán akkor mi mi a francnak

HozzászólásSzerző: slevin1204 » 2018. február 22., csütörtök 17:23
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 22., csütörtök 17:18
HozzászólásSzerző: füst » 2018. február 22., csütörtök 17:13
Én nem bánom, Benz helyén szivesen látom, viszont ha megy Bale akkor értelemszerűen őt is pótolni kell. Azt sem bánnám ha most bankot robbantanánk, kell valaki nagy munkabírású, aki robotol Cé helyett, és akkor ö is maradhat felőlem pár évet.RealMadridFanatic írta:Realista24 írta:Lewa ügynököt váltott es mar tárgyalt is velünk. Nyáron jon 150ert.
Jajj.
Nincs vele bajom, szerintem nem rossz játékos, talán 2-3 évre még segíthet is, de mi lenne vele a terv? 4-4-2 és Cével elöl? Ennyi lenne a vérfrissítés? Remélem kamu, főleg 150-ért.
Akkor már ennyiért sokkal inkább próbálnám a visszaforduló, gyenge Hazard-t.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 22., csütörtök 17:08
Realista24 írta:Cr is ekezve volt, aztán hol tartunk...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 22., csütörtök 17:06
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 22., csütörtök 17:05
Realista24 írta:Lewa ügynököt váltott es mar tárgyalt is velünk. Nyáron jon 150ert.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 22., csütörtök 16:59
Teljes mértékben adom. Ilyenek ne jöjjenek a Realba.Kerlon írta:Mondtam már, hogy olyan mint Neymar. Körbe kell rajongani, meg kell neki adni a csillogást, ők szimplán sztárok akarnak lenni nem a legjobbak. Ezzel a mentalitással nehéz lesz, pedig nem túl nagy feladat ebből a MU-ból manapság kitűnni.ziro4vr írta:Azért mondjuk kicsit szkeptikus vagyok vele, mert az arc a régi, de a teljesítmény nem igazán. Nyilván közrejátszik a csapat focija is meg az edző is, de az meg az ő hülye döntése volt.
Kimenteném azért akciós áron, az egyértelmű.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 22., csütörtök 16:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 22., csütörtök 13:58
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 22., csütörtök 13:49
Azert megvaratta a MU-t augusztus vegeig, hatha Perezek beadjak a derekukat.wZoLee7 írta:Volt valasztasa,elment a penzert oda amirol azt mondta soha nem akar visszaterni...nalam ott leirta magat, egye meg amit megfozott
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 22., csütörtök 13:35
Mondtam már, hogy olyan mint Neymar. Körbe kell rajongani, meg kell neki adni a csillogást, ők szimplán sztárok akarnak lenni nem a legjobbak. Ezzel a mentalitással nehéz lesz, pedig nem túl nagy feladat ebből a MU-ból manapság kitűnni.ziro4vr írta:Azért mondjuk kicsit szkeptikus vagyok vele, mert az arc a régi, de a teljesítmény nem igazán. Nyilván közrejátszik a csapat focija is meg az edző is, de az meg az ő hülye döntése volt.
Kimenteném azért akciós áron, az egyértelmű.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 22., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 22., csütörtök 12:30
Valahogy úgy képzeld el, hogy nem a nő miatt ment vissza, hanem mert a csaj szüleinek sok a pénze.H.E.H.E. írta:eleve nem értettem mi ez a faszság, visszamenni egy klubhoz, ahol már volt fiatal életerős, feltörekvőben lévő játékosként.
olyan ez mint visszamenni egy volt barátnőhöz
why?
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 22., csütörtök 11:06
Már rég minimum a bukdácsoló Castillát kéne irányítania.KAG írta:
Erről a Guti féle csapatról meg csupa jókat hallok.
Lehet érdemes lenne a vezetőségnek errefelé is körbenézni.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 22., csütörtök 10:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 22., csütörtök 10:50
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 22., csütörtök 10:43
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 22., csütörtök 9:29
ne akarjon szintet lépni.Realista24 írta:Guti azt mondja, ha Neymar szintet akar lépni, akkor csak a Real maradt számára.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 22., csütörtök 9:18
Ha picit direktebb focit tolna nálunk, akkor akármikor elfogadnám.Realista24 írta:Guti azt mondja, ha Neymar szintet akar lépni, akkor csak a Real maradt számára.
Erről a Guti féle csapatról meg csupa jókat hallok.Guti csapata úgy győzte le a Bayern Münchent idegenben 3-2-re, és jutott tovább az Ifjúsági Bajnokok Ligájában, hogy a csapat majdnem az egész második félidőt emberhátrányban játszotta le. Az elődöntőben a Chelsea-vel játszanak majd
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 22., csütörtök 9:13
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem