https://www.mafab.hu/article/a-fekete-p ... toes-on-19pheco írta:A fasza feka rap betetdalokon kivul jo a Fekete parduc? Mennyire eroltetettek a poenok?
Tessék

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 22., csütörtök 22:33
https://www.mafab.hu/article/a-fekete-p ... toes-on-19pheco írta:A fasza feka rap betetdalokon kivul jo a Fekete parduc? Mennyire eroltetettek a poenok?
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 22., csütörtök 16:58
Szerencsére - számomra legalábbis - kevesebb volt ebben az erőltetett gyökérség. Volt egy rettentő kínos sajnos, ami kb all time legrosszabb poén volt, de amúgy jóval kevesebb van benne, mint a többiben.pheco írta:A fasza feka rap betetdalokon kivul jo a Fekete parduc? Mennyire eroltetettek a poenok?
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 22., csütörtök 16:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 22., csütörtök 16:34
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. február 21., szerda 19:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 21., szerda 19:32
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 21., szerda 19:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 21., szerda 17:17
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 21., szerda 17:12
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. február 21., szerda 16:58
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. február 21., szerda 16:57
d.gergo írta:
Kapcsolódó sztori, múltkor a mellettem kettővel vagy hárommal ülőnek csörgött a telefonja film közben, és az egy dolog, hogy nem volt lenémítva, DE FEL IS VETTE és beszélgetett 3-4 percen át! Hát leszakadt a pofám...![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2018. február 21., szerda 16:54
Én rendre kifogom ezeket. Nem értem, miért megy emberek közé az ilyen, ha nem tud a helyzethez megfelelő viselkedést tanúsítani. Ráadásul ugye minél többen vannak, annál veszélyesebb, mert csordában még jobban megkergülnek, és adják egymás alá a lovat.csababarca írta: Pénteken voltam Black Pantheren, de nem a filmről akarok beszélni, hanem a körülményekről.
Kifogtam egy 4 fős társaságot magam mellé, akik már kint is visszataszítóak voltak, láttam hogy idióták, imádkoztam ne mellém kerüljenek.
Nyilván de, mellém kerültek, és a csaj aki mellettem ült, nem szántam volna lekönyökölni a fejét.
MINDENEN nevetett, de mindenen. nem tudjátok ellképzelni.
Elindult egy autó, hahahhahaa. TChalla vagyok, hahahhahaaa.
mindenen hahahhaha, hahahhaa....szerencsére a film utolsó harmadára elfáradt, és már csak akkor nevetett ha tényleg vicces volt valami.
Fúúú bakker sose kívánom ezt senkinek, rémes volt, konkrétan el tudja venni az ember kedvét a filmtől, és az élményt is csökkenti egy ilyen.
Azt nem értem minek jön moziba az ilyen?
Tényleg volt pár vicces jelenet, amikor idnokolt volt. De értitek, valaki elindult egy autóval, már röhögött. utálom az ilyet, amerikában voltam, három nagydarab nő a Wolverinen volt ilyen, azok még fel is álltak és csapkodták egymást úgy visítoztak.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 21., szerda 16:48
Marci77 írta: Én azt várom tőle, hogy felallnék a felénél es kimennék kb, azaz a semminél is kevesebbetSaját ötlettől vezérelve sose nézném meg, de lehet még sorra kerül, jobb híján. Szóval érted
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. február 21., szerda 16:42
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2018. február 21., szerda 16:39
Én azt várom tőle, hogy felallnék a felénél es kimennék kb, azaz a semminél is kevesebbetcsababarca írta:láttam, olyan mehh, egynek jó volt.Marci77 írta:Valaki látta már a Valami Amerika 3-mat?
Annyira rossz mint amennyire várnám a trailerek meg a gagyi betetdal után?
de ne várj sokat.
meg van pár jó poén benne, de sok erőltettett szemforgatást kiváltó is.
ne várj sokat, a 2 szintjét hozza, talán annál humorosabb is valamilyen szinten.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 21., szerda 16:32
láttam, olyan mehh, egynek jó volt.Marci77 írta:Valaki látta már a Valami Amerika 3-mat?
Annyira rossz mint amennyire várnám a trailerek meg a gagyi betetdal után?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2018. február 21., szerda 16:31
HozzászólásSzerző: torjack » 2018. február 18., vasárnap 22:12
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. február 18., vasárnap 21:52
HozzászólásSzerző: füst » 2018. február 17., szombat 8:20
tibi18 írta:Ég és föld a különbség a Marvel és a DC között, magasan a Marvel javára..
Szerintem nagyon eltalálták a Fekete Párducot.. jó a sztori, leköt és van értelme..
Nincs olyan DC film, amit bármilyik Marvel film elé helyeznék..
![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem