Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Azért az is vicces, hogy sokan azt hiszik akciósan el lehet majd hozni Pogbát.
Még ha ki is utálja Mourinho teljesen, akkor is lenne alsó hangon 150 milla, 10 feletti fizu plusz a Raiolanak 2 yacht meg egy tengerparti nyaraló. Ha meg mi nem adjuk meg, akkor majd a PSG elviszi röhögve még többért is.
btw képről jut eszembe, ter Stegenből is egész jó kapus lett, csak úgy sugárzik belőle a magabiztosság, ahogy a legnagyobb klasszisokból. Nem rossz ahhoz képest, hogy többször volt közröhej tárgya.
Még ha ki is utálja Mourinho teljesen, akkor is lenne alsó hangon 150 milla, 10 feletti fizu plusz a Raiolanak 2 yacht meg egy tengerparti nyaraló. Ha meg mi nem adjuk meg, akkor majd a PSG elviszi röhögve még többért is.
btw képről jut eszembe, ter Stegenből is egész jó kapus lett, csak úgy sugárzik belőle a magabiztosság, ahogy a legnagyobb klasszisokból. Nem rossz ahhoz képest, hogy többször volt közröhej tárgya.
De Geat ha lehet, hozni kell. Viszont annyi még a probléma, hogy ha minden igaz, van egy éves opció is a szerződésében, amit az MU tud aktiválni.
Nekem nem volt bajom Navasszal, de 2013-ban sem bántam volna, ha meglett volna a csere...
A belga sem rossz opció, igazából pont attól félek, hogy addig variálgatunk mindkettőn, hogy hosszabbítanak, és elfelejthetjük őket. Mert nehéz lesz úgy meggyőzni bármelyiket, hogy légyszi tarts ki, ha nem tudjuk hozni a másik emberünket, becsszó jövünk érted.
Nekem nem volt bajom Navasszal, de 2013-ban sem bántam volna, ha meglett volna a csere...
A belga sem rossz opció, igazából pont attól félek, hogy addig variálgatunk mindkettőn, hogy hosszabbítanak, és elfelejthetjük őket. Mert nehéz lesz úgy meggyőzni bármelyiket, hogy légyszi tarts ki, ha nem tudjuk hozni a másik emberünket, becsszó jövünk érted.
- ateeemadrid
Pogba sztem felesleges, Modric Kroos Kova mind jobbak nála, Casemironak meg bérelt helye van, szóval max. valami menő discounttal próbálkoznék be érte. De amúgy csúnyán leépült, oké, szar foci, meg Mourinho, de akárhányszor láttam eddig, kurva sok hibával nyomta.
Az MU továbbra is gusztustalanul játszik, ráadásul még szarok is, szerintem túlmegy rajtuk a Sevilla. Ha viszont továbbmennek, és mi is, örülnék nekik a következő fordulóban.
Az MU továbbra is gusztustalanul játszik, ráadásul még szarok is, szerintem túlmegy rajtuk a Sevilla. Ha viszont továbbmennek, és mi is, örülnék nekik a következő fordulóban.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hogyne lett volna kényszerhelyzetben. Az ember nem játszadozik csak úgy egy VB szerpléssel. Még ha nem olyan év lett volna, akkor meghúzhatta volna, hogy vagy-vagy. De így nem mehetett rá, hogy majd úgyis visszatesz a kezdőbe. Főleg, hogy Romero is nagyon jól védett.ericco írta:Egy fraszt volt kenyszerhelyzetben. LvG ket egymasutani szopoka utan rakta is volna vissza a kezdobe hosszabbitas nelkul is. Egyszeruen kifizettek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Ha így is volt, megérte ott maradni. Sikert sikerre halmozott. Legalább újra nem követi majd el ezt a hibát. Ha legközelebb keressük, jönni akar majd, nem rajta fog múlni. Bár szerintem ezelőtt se rajta múlott.ericco írta:Egy fraszt volt kenyszerhelyzetben. LvG ket egymasutani szopoka utan rakta is volna vissza a kezdobe hosszabbitas nelkul is. Egyszeruen kifizettek.
Én el tudom képzelni, hogy 36-7 éves koráig a csúcson lesz, elképesztően sokat fejlődött és nagyon magabiztos.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt is biztos forrásból tudod gondolomericco írta:Egy fraszt volt kenyszerhelyzetben. LvG ket egymasutani szopoka utan rakta is volna vissza a kezdobe hosszabbitas nelkul is. Egyszeruen kifizettek.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Egy fraszt volt kenyszerhelyzetben. LvG ket egymasutani szopoka utan rakta is volna vissza a kezdobe hosszabbitas nelkul is. Egyszeruen kifizettek.
Merci Zizou!
- M1Ö
7-8 évet nem mertem írni, mert le lettem volna hordva, hogy elfogult vagyok vele.kodo írta:2019-ben jár le a szerződése ha minden igaz, akkor lesz 29. Szerintem onnan még 7-8 évig top lesz a pali. Ha kész kapusra megyünk rá, akkor én már őt preferálnám Courtois ellenében. De ilyen nevetséges 100 millás áron nem kéne.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kétlem, hogy lesz benne még 8 év. De a 4-5 évvel is ki tudok békülni, ha nem is jövőre, de egy évvel később már biztos a kapuskérdés.kodo írta:2019-ben jár le a szerződése ha minden igaz, akkor lesz 29. Szerintem onnan még 7-8 évig top lesz a pali. Ha kész kapusra megyünk rá, akkor én már őt preferálnám Courtois ellenében. De ilyen nevetséges 100 millás áron nem kéne.M1Ö írta:Még a tegnapi meccs margójára. Kár, hogy kényszerhelyzetben volt annó és aláírta a hosszabbítást. A következőt nem kéne elcseszni éd minden erővel rámászni, mert ha "csak" 4-5 évig fog nálunk védeni, már akkor is megérné.
A belga is jöhetne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
2019-ben jár le a szerződése ha minden igaz, akkor lesz 29. Szerintem onnan még 7-8 évig top lesz a pali. Ha kész kapusra megyünk rá, akkor én már őt preferálnám Courtois ellenében. De ilyen nevetséges 100 millás áron nem kéne.M1Ö írta:Még a tegnapi meccs margójára. Kár, hogy kényszerhelyzetben volt annó és aláírta a hosszabbítást. A következőt nem kéne elcseszni éd minden erővel rámászni, mert ha "csak" 4-5 évig fog nálunk védeni, már akkor is megérné.
- M1Ö
Még a tegnapi meccs margójára. Kár, hogy kényszerhelyzetben volt annó és aláírta a hosszabbítást. A következőt nem kéne elcseszni éd minden erővel rámászni, mert ha "csak" 4-5 évig fog nálunk védeni, már akkor is megérné.In the last five UEFA Champions League seasons, David De Gea has a record save percentage of 95.5%. Safe hands.
Meccsenként ~40eladott labda, folyamatosan lassítja a játékot. Ez volt az utóbbi időben Sanchez. Tegnap is ezt láthattad, ha szerinted ez jó, akkor nézd.KAG írta:Kerlon írta:Aki szerint Sanchez jó, az nem látta az elmúl fél évben tevékenykedni.
Arsenalból kb az egyetlen értelmes ember volt annak ellenére, hogy már rég lépni akart.
Kezdjük ott, hogy Sanchez nem szélső és erre Wenger jött rá tavaly, amikor csatárként játszatta. Régen is árnyék ék/második számú csatár volt az udineseben, amikor berobbant. meg amúgy is már döglassú. Hála istennek, hogy nem itt kötött ki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:Aki szerint Sanchez jó, az nem látta az elmúl fél évben tevékenykedni.
Arsenalból kb az egyetlen értelmes ember volt annak ellenére, hogy már rég lépni akart.
Szerintem is bőven lehetne ezzel keresnivalójuk.Mata Matic Pogba
Martial Rashford Alexis
Ezzel azert lehetne normalis focit jatszatni, de hat Mourol van szo. Utoljara a kezei alatt a Real jatszott jol 2012-ben, azota buszozas/birkozas van.
Papíron, amik erősebb kezdők, azok szvs.: Bayern,Barca,Real,PSG.
ZIDANE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mata Matic Pogba
Martial Rashford Alexis
Ezzel azert lehetne normalis focit jatszatni, de hat Mourol van szo. Utoljara a kezei alatt a Real jatszott jol 2012-ben, azota buszozas/birkozas van.
Martial Rashford Alexis
- M1Ö
Meg az a k.pálya Matic-csal, McTominay-jel meg Herrera-val. Van 2 klasszisuk abból az egyik kapus, a másik hangulat ember. A mai mezőnyben talán még Alexis-t is lehet annak nevezni, de ő sem szűk elit. Meg van 2 tehetségük Martial és Rashford személyében, akik ha így haladnak tovább, mehetnek a levesbe. Ennyi a keretük kb, még angliában sem top, nemhogy európában.ziro4vr írta:A keretük bitang? Főleg a védelem, yánggal, szmólinggal meg dzsónsszal.
- nzooli93
A keretukben boven van annyi, hogy bajnoki cimert harcoljanak, es bl ben is legyen eselyuk ki-ki meccset vivni barki ellen. A vedelem tenyleg nem a legjobb, de amig szelsok jatszanak hatvedeket addig mindegy is. Tamadasban meg boven nagyon sok potencial lenne bennuk, sok varialasi lehetoseggel, csak hat edzo kellene oda. Mert most ugy nez ki ,hogy lukakura ivelnek,mert eros, meg van sanchez akin rajta van a 7es mez szoval valahogy majd megoldja egyedul. Tobbi meg vedekezzen. Ilyen felfogassal a keretben levo tudas kb 30%a ha kijon. Kedvencem tavalyrol mikor ugye rashford baltamadot jatszott tobbnyire, es tobbet volt balhatved pozicioban,mint elol.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A keretük bitang? Főleg a védelem, yánggal, szmólinggal meg dzsónsszal.
Mata meg Alexis is elég lassú és körülményes, legalábbis tegnap, mint a nagymamám, úgy tolták. Lukakut nem kommentálom, hozzá képest Kane aranylabdás klasszis.

Mata meg Alexis is elég lassú és körülményes, legalábbis tegnap, mint a nagymamám, úgy tolták. Lukakut nem kommentálom, hozzá képest Kane aranylabdás klasszis.
Nem illik.
Aki szerint Sanchez jó, az nem látta az elmúl fél évben tevékenykedni.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Alexis is tudna butítani nagyon csúnyán.
Illetve Mata sem falábú, persze nem is extra...
Az ő embere igazából Lukaku... A többi meg jókatona módjára teljesíti a parancsnok igényét.
Én örülök neki, elég kemény rivális lehetne a MU-ból, mert a keretük bitang, de hála az égnek specialone kóklerkedik rendesen.
Illetve Mata sem falábú, persze nem is extra...
Az ő embere igazából Lukaku... A többi meg jókatona módjára teljesíti a parancsnok igényét.
Én örülök neki, elég kemény rivális lehetne a MU-ból, mert a keretük bitang, de hála az égnek specialone kóklerkedik rendesen.

ZIDANE