Úgy látom te nem érted, hogy mindenkinek (és nem csak a Barca-szurkolóknak) az szúrja a szemét, hogy milyen orbitális baromságot nyilatkozott. Ha többet szeretne és nem tudnak megegyezni OK, senkinek sincs gondja. Nem kell senkinek se kevesebbet keresnie azért, hogy ő XY klubban focizzon, még ha ő is az Atyaúristen számodra. Bár volt már példa arra, hogy alacsonyabb fizetésért is eligazoltak.hehe írta:mint írtam: van az a presztízs, és jogos ego, amiért egy játékos nem fog kevesebbért aláírni SEHOVA.gondolom h a "barcelona" szó ki lenne cserélve "real madridra" közel sem lennél ennyire felháborodott
Messiről és az argentín válogatottról pedig annyit, hogy amíg van egy impotens védő -és középpályás alakzat sosem jutnak sehová. Az hogy mennyire flop Messi a válogatottban meg lehet nézni, hogy hol áll például a góllövőlistán. Egy erős támadósorral (ami talán a legerősebb az összes ország között) nem lehet VB-t nyerni. Én sem a brazilokat sem a spanyolokat nem tartom egyértelmű esélyesnek, sőt igazi esélyest nem is tudnék mondani. A sorsolás fogja szerintem meghatározni leginkább a dolgokat.