hehe írta:Ez tök oké, de konkrétan a Psg-ben 2 év alatt megkeress annyi pénzt amiből vigan megélnek hátra lévő életükben...
ez a felfogás hülyeség, hogy így gondolkozna, hogy most annyit keres, hogy élete végéig vígan élnek.
miért adja alább? a barcának minimum ugyanannyit kellett volna ajánlania, teljesen megértem, hogy nemet mondott nekik.
a világ legerősebb, legjobb válogatottjának csapatkapitányáról van szó.
Szerintem itt távolról sem azzal volt gondja az embereknek (és nemcsak a Barca-szurkolóknak), hogy nem igazolt Spanyolországba. Sok focistánál a pénz számít, ezt tudjuk. Nem véletlenül mennek az Anzsiba, meg mittudomén hova. Emellett nem mindenki álma, hogy a Barcaban vagy a Realban focizzon, csak egyesek vannak ebben a tévhitben, viszont ez a nyilatkozat több, mint nevetséges volt. Simán mondhatta volna, hogy szereti Párizst, jól érzi magát a klubban és szeretne minél nagyobb sikereket elérni vele. Ennyi. Ebben burkoltan benne is van, hogy inkább a pénzt választotta, vagy csak simán nem akar eligazolni. Nincs benne semmi kivetnivaló. Például Hulk se azért igazolt keletre mert Bl-t nyerhet.
Viszont, azzal hogy azt mondja szereti a Barcat, de ott éhezne a családja abból a fizetésből csak magát teszi nevetségessé.
Én nem ítélek el senkit, ha valaki kevesebb fizetésért nem vált klubot, nem lehet mindenki olyan, hogy még az egyéves fizetéséről is lemondana, de egy nyolc esztendős kisfiúnak is több esze lenne.