Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 22., csütörtök 22:33

pheco írta:A fasza feka rap betetdalokon kivul jo a Fekete parduc? Mennyire eroltetettek a poenok? :D
https://www.mafab.hu/article/a-fekete-p ... toes-on-19
Tessék :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 22., csütörtök 16:58

pheco írta:A fasza feka rap betetdalokon kivul jo a Fekete parduc? Mennyire eroltetettek a poenok? :D
Szerencsére - számomra legalábbis - kevesebb volt ebben az erőltetett gyökérség. Volt egy rettentő kínos sajnos, ami kb all time legrosszabb poén volt, de amúgy jóval kevesebb van benne, mint a többiben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 22., csütörtök 16:57

A fasza feka rap betetdalokon kivul jo a Fekete parduc? Mennyire eroltetettek a poenok? :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 22., csütörtök 16:34

Elhunyt Tahi Tóth László :'(
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. február 21., szerda 19:35

Fehérgyarmat, Művelődési Ház, oda ülsz ahová akarsz, te döntöd el. A szabadság ötven árnyalata. :fpalm: :mrgreen:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 21., szerda 19:32

Miskolcon néztem a Panthert, de életem egyik legrosszabb élménye volt. A büfénél a kiszolgálás felháborítóan lassan ment. Időben odamentünk, bőven volt időnk még a reklámok előtt is. Erre elkezdődött már a film, mire be tudtunk menni.

Az ülőhelyek elhelyezése szintén botrányos volt. Össze van nyomorítva az egész terem, pedig CC. A mellettem ülő tag konkrétan átfolyt már hozzám. Nem lehetett kényelmesen elférni. Végig merev testhelyzetben lehetett ülni.

Szerencsére a film kicsit kárpótolt, de... :kivagyhe: :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 21., szerda 19:14

Az a baj, hogy ilyen esetben mit mondtam volna? Zavar hogy nevet?:D

Mármint érted na, igazából csak nekem volt zavaró, más nem nagyon hallotta szerintem.

Na mindegy, máskor lehet szólok ha ilyen lesz, mert nagyon elrontja a moziélményt egy ilyen idióta.

stáblistánál is felordított meg legyezgette magát, szerintem beleélvezett a bugyijába...pedig semmi extra.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megjelent Bucky, és akkor "úúúúúristen BÁKIIIIIII BÁKIIIII ahhahahahhahaahhh...." elélvezett szerintem. Mondjuk ott már többen ránéztek. szerencse fél perc múlva kiszabadultunk. :D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 21., szerda 17:17

Hát mozis barmokról reggelig mesélhetnék, de ha valaki zavar menj ki és szólj egy ott dolgozónak h basszák ki, hidd el örömmel megteszik, én is imádom ezt csinálni :lol:
Kiabáltam már részeg olasszal, takarítattam termet egy idióta tinivel, és még jó pár jobbnál jobb alkalom arra hát ha kibaszatom magam a nagy pofám miatt :lol:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 21., szerda 17:12

Annál nincs jobb mikor egy tini "banda" mögéd ül be berúgni attól a whisky-től amit mozi előtt töltenek bele a fél literes kólába. Aztán végig rúgdossák a széked, mert nem bír megmaradni egy helyben és folyamat dumál, mert részeg. Egy Rouge one-on. Mi a kurva anyjukért? Jobban élvezik a 3D-t, vagy mi a picsa? Elcseszett egy generáció ez... :( :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. február 21., szerda 16:58

Mi is jártunk már így többször is az asszonnyal, pl. volt, mellette ült egy csávó, de én is éreztem a lábszagát... most voltunk ezen a mostani horror filmen nem jut eszembe a neve, kis teremben voltunk, mögöttünk ült két csaj, kb 18 voltak max. nehéz megtippelni elég korán érnek már, de végig a telefonjukat nyomkodták meg végig beszélték már rohadt idegesítô volt, az ilyen minek ül be mozizni. Mi se vagyunk annyira érte kb csak a csípôs nachos miatt

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. február 21., szerda 16:57

d.gergo írta:
Kapcsolódó sztori, múltkor a mellettem kettővel vagy hárommal ülőnek csörgött a telefonja film közben, és az egy dolog, hogy nem volt lenémítva, DE FEL IS VETTE és beszélgetett 3-4 percen át! Hát leszakadt a pofám... :lol: :fpalm:

Múltkor meg valami szerencsétlen még a saját helyét sem találta a teremben, nem? :D
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2018. február 21., szerda 16:54

csababarca írta: Pénteken voltam Black Pantheren, de nem a filmről akarok beszélni, hanem a körülményekről.
Kifogtam egy 4 fős társaságot magam mellé, akik már kint is visszataszítóak voltak, láttam hogy idióták, imádkoztam ne mellém kerüljenek.
Nyilván de, mellém kerültek, és a csaj aki mellettem ült, nem szántam volna lekönyökölni a fejét.

MINDENEN nevetett, de mindenen. nem tudjátok ellképzelni.
Elindult egy autó, hahahhahaa. TChalla vagyok, hahahhahaaa.
mindenen hahahhaha, hahahhaa....szerencsére a film utolsó harmadára elfáradt, és már csak akkor nevetett ha tényleg vicces volt valami.
Fúúú bakker sose kívánom ezt senkinek, rémes volt, konkrétan el tudja venni az ember kedvét a filmtől, és az élményt is csökkenti egy ilyen.
Azt nem értem minek jön moziba az ilyen?
Tényleg volt pár vicces jelenet, amikor idnokolt volt. De értitek, valaki elindult egy autóval, már röhögött. utálom az ilyet, amerikában voltam, három nagydarab nő a Wolverinen volt ilyen, azok még fel is álltak és csapkodták egymást úgy visítoztak.
Én rendre kifogom ezeket. Nem értem, miért megy emberek közé az ilyen, ha nem tud a helyzethez megfelelő viselkedést tanúsítani. Ráadásul ugye minél többen vannak, annál veszélyesebb, mert csordában még jobban megkergülnek, és adják egymás alá a lovat.

Kapcsolódó sztori, múltkor a mellettem kettővel vagy hárommal ülőnek csörgött a telefonja film közben, és az egy dolog, hogy nem volt lenémítva, DE FEL IS VETTE és beszélgetett 3-4 percen át! Hát leszakadt a pofám... :lol: :fpalm:

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 21., szerda 16:48

Marci77 írta: Én azt várom tőle, hogy felallnék a felénél es kimennék kb, azaz a semminél is kevesebbet :D Saját ötlettől vezérelve sose nézném meg, de lehet még sorra kerül, jobb híján. Szóval érted :D

akkor menj el,ezt a szintet hozza. :mrgreen:

Pénteken voltam Black Pantheren, de nem a filmről akarok beszélni, hanem a körülményekről.
Kifogtam egy 4 fős társaságot magam mellé, akik már kint is visszataszítóak voltak, láttam hogy idióták, imádkoztam ne mellém kerüljenek.
Nyilván de, mellém kerültek, és a csaj aki mellettem ült, nem szántam volna lekönyökölni a fejét.

MINDENEN nevetett, de mindenen. nem tudjátok ellképzelni.
Elindult egy autó, hahahhahaa. TChalla vagyok, hahahhahaaa.
mindenen hahahhaha, hahahhaa....szerencsére a film utolsó harmadára elfáradt, és már csak akkor nevetett ha tényleg vicces volt valami.
Fúúú bakker sose kívánom ezt senkinek, rémes volt, konkrétan el tudja venni az ember kedvét a filmtől, és az élményt is csökkenti egy ilyen.
Azt nem értem minek jön moziba az ilyen?
Tényleg volt pár vicces jelenet, amikor idnokolt volt. De értitek, valaki elindult egy autóval, már röhögött. utálom az ilyet, amerikában voltam, három nagydarab nő a Wolverinen volt ilyen, azok még fel is álltak és csapkodták egymást úgy visítoztak.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. február 21., szerda 16:42

The Shape of Watert látta már valaki? a héten szerintem beülök rá.
Kép

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2018. február 21., szerda 16:39

csababarca írta:
Marci77 írta:Valaki látta már a Valami Amerika 3-mat?
Annyira rossz mint amennyire várnám a trailerek meg a gagyi betetdal után? :D
láttam, olyan mehh, egynek jó volt.
de ne várj sokat.
meg van pár jó poén benne, de sok erőltettett szemforgatást kiváltó is.

ne várj sokat, a 2 szintjét hozza, talán annál humorosabb is valamilyen szinten.
Én azt várom tőle, hogy felallnék a felénél es kimennék kb, azaz a semminél is kevesebbet :D Saját ötlettől vezérelve sose nézném meg, de lehet még sorra kerül, jobb híján. Szóval érted :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 21., szerda 16:32

Marci77 írta:Valaki látta már a Valami Amerika 3-mat?
láttam, olyan mehh, egynek jó volt.
de ne várj sokat.
meg van pár jó poén benne, de sok erőltettett szemforgatást kiváltó is.

ne várj sokat, a 2 szintjét hozza, talán annál humorosabb is valamilyen szinten.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2018. február 21., szerda 16:31

Valaki látta már a Valami Amerika 3-mat?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2018. február 18., vasárnap 22:12

A Thor harmadik részével nekem az a bajom, hogy a poénáradat meg a sztorija nem igazán férnek meg együtt. Ugyanakkor meg Hemsworth-nek ez sokkal jobban áll, mint a komolykodás. Meg úgy en bloc az egész társaság remekül szórakozhatott a forgatáson.

A Marvel vs DC meg... ha csak a 2 filmes univerzumot nézem, egyértelmű a Marvel fölénye, ha összességében a Marvel, illetve DC logó alatt készült filmeket...Tim Burton Batman mozijai, Nolan trilógiája, vagy a Logan simán verik bármely MCU, vagy DCEU filmet. Na meg Christopher Reeve első két Superman mozija is elég jóra sikeredett. De akár a Watchment is lehet említeni.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. február 18., vasárnap 21:52

Murder on the Orient Express
Majdnem moziban neztem meg, de utolag batran mondhatom, hogy szerencsere kozbejot valami. A film nem volt nagy szam, az elejet elnyujtottak, a nyomozasbol nem sokat kaptunk es meg a CGI-rol sem 2017 jut eszembe, nem estem tole hanyatt. Az elso dolog, ami a filmrol eszembe jut, az a kicsit oncelu, modoros sztarparade. Daisy-t viszont jo volt latni. :-*

Thor: Ragnarok
Meccs elott meglestem es pont azt kaptam tole, amit vartam: egy 2 oras laza kikapcsolodast. Ezt szeretem a Marvelben, neha talan tulzasba viszik a poenkodast, de nem akarjak megvaltani a vilagot, tudjak hol a helyuk.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2018. február 17., szombat 8:20

tibi18 írta:Ég és föld a különbség a Marvel és a DC között, magasan a Marvel javára..

Szerintem nagyon eltalálták a Fekete Párducot.. jó a sztori, leköt és van értelme..

Nincs olyan DC film, amit bármilyik Marvel film elé helyeznék..

:agree: :salute:

Hát, nekem kapásból három DC film az abszolút kedvenc, a V for vendetta, a Dark knight és a Watchmen.
A többi képregényfilm nekem egy kaptafa, meg szoktam nézni a Marvel filmeket, de nem hoz lázba egyik se, a Zack Snyder-féle DC filmek szintén hidegen hagynak, egyik gyengébb mint a másik.

Vissza: