Csak akkor hoznám, ha Isco vagy Kovacic lép. Amúgy Martialt vagy Rashfordot menekíteném.Realista24 írta:Pogbát nyáron hozhatjuk is. Ki kell menekíteni.

Bajnokok Ligája
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pogbát nyáron hozhatjuk is. Ki kell menekíteni.nzooli93 írta:Igy a meccs alatt, mar raneztem a bl kezdokre. Hat mourinho eleg vicces kezdot tolt fel megint. Pogba rossz volt vedekezo kp nak ,erre atalltak 433ra mostanaban, es o marad ki pont, aki a 433ban jobb lehetne,mint eddig. Martial Rashford semmi jelentos szerepet nem kap mar. Total leepuloben vannak, nemtudom meddig turik majd. Meg a mu szurkolok is a semmilyen otlettelen focit, plane ugy hogy tamadni se probalnak soha. Most is full melos, vedekezos kezdot rakott fel a portugal. Semmi koze nincs mar a top focihoz de az arca persze meg mindig megvan. Remelem a sevilla meglepi oket, es kizugnak. Jo kis fricska lenne a 100milliokat elkolto angoloknak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Igy a meccs alatt, mar raneztem a bl kezdokre. Hat mourinho eleg vicces kezdot tolt fel megint. Pogba rossz volt vedekezo kp nak ,erre atalltak 433ra mostanaban, es o marad ki pont, aki a 433ban jobb lehetne,mint eddig. Martial Rashford semmi jelentos szerepet nem kap mar. Total leepuloben vannak, nemtudom meddig turik majd. Meg a mu szurkolok is a semmilyen otlettelen focit, plane ugy hogy tamadni se probalnak soha. Most is full melos, vedekezos kezdot rakott fel a portugal. Semmi koze nincs mar a top focihoz de az arca persze meg mindig megvan. Remelem a sevilla meglepi oket, es kizugnak. Jo kis fricska lenne a 100milliokat elkolto angoloknak.
- Süti
Nyilacska írta:Nem igazán akarom védeni őket de itt keményen odalepet igyál vizet meg moses.
Akkor fogod így a lábad, ha eltört, vagy szakadt valami. Mint akit lelőttek, teljesen komolytalan. Ha ennyire fáj, nem sprintelsz rajta 3 perc múlva.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én mit is mondjak erre? Nem tud érdekelni hogy most pont tényleg odaléptek rendesen nekik. Korábban hányszor játszották el a nagyhalált... Egyébként barcásként én nevetnék csak az utolsó képen. Zseniális.

Nem igazán akarom védeni őket de itt keményen odalepet igyál vizet meg moses.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
"Minden héten háború!"

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- BlancoMark
Kinyir.

Meg jo hogy vannak ilyen egyenisegek a Barcaban, mert kulonben a meccs kapcsan nem lenne mirol beszelni olyan gyenge volt.

- Süti

Zseniális
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bár szerintem ti hátrányból nehezebben állnátok fel. (Tudom jöttetek már vissza idén hátrányból.)BarçaNorbi írta:Ezzel azt akarod mondani, idén meglesz a bajnokság + BL kombó?Kerlon írta:Én igazából egész évben nem látok rajtuk átütőerőt. Olyanok, mint tavaly mi.
![]()
Amúgy hiába az eredmények, a játék ősszel sem volt meggyőző, csupán annyi történt, hogy Messi gödörbe került, ezzel az egész csapat, egyedül Suarez lő több gólt eddig, őszhöz képest.
Amúgy kevesebb esélyt adnék a ti duplátokra. Tavaly mi szarok voltunk, de tudtuk, hogy több van bennünk. Rajtatok ezt nem érzem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Azért mindennek van határa!!!BarçaNorbi írta:Ezzel azt akarod mondani, idén meglesz a bajnokság + BL kombó?Kerlon írta:Én igazából egész évben nem látok rajtuk átütőerőt. Olyanok, mint tavaly mi.
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ezzel azt akarod mondani, idén meglesz a bajnokság + BL kombó?Kerlon írta:Én igazából egész évben nem látok rajtuk átütőerőt. Olyanok, mint tavaly mi.

Amúgy hiába az eredmények, a játék ősszel sem volt meggyőző, csupán annyi történt, hogy Messi gödörbe került, ezzel az egész csapat, egyedül Suarez lő több gólt eddig, őszhöz képest.
Én igazából egész évben nem látok rajtuk átütőerőt. Olyanok, mint tavaly mi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Igen, erre gondoltam én is. Csak nem tudom, hogy ön nyugtatás, vagy tényleg ezt hiszik, de az az átlagos hangulat, hogy amúgy nincs semmi gond, csak nem nyomták meg, el lazázták. Vagy ami teljesen komolytalan, hogy kicsi és rossz minőségű volt a pálya.CS0ki írta:A Barca jó ideje ezt játssza február táján, mindig ilyenkor van nekik a hullámvölgyük. Bajnokságban is befutott most pár döntetlen, meg a nyolcaddöntő odavágón tipikusan bénázni szoktak, mintha csak kabala lenne. Kérdés az, hogy hova tudnak felpörögni.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
A Barca jó ideje ezt játssza február táján, mindig ilyenkor van nekik a hullámvölgyük. Bajnokságban is befutott most pár döntetlen, meg a nyolcaddöntő odavágón tipikusan bénázni szoktak, mintha csak kabala lenne. Kérdés az, hogy hova tudnak felpörögni.Én nem azt éreztem a Barcán, hogy azért gyengék, mert leszarják a meccset, hanem mert per pill ennyit tudnak. Nagyon sok ilyen meccsük volt már, csak ott összejött a 3 pont.
- M1Ö
Helyette nincs más. Ha ő sincs, akkor az a minimális kreativitás is megszűnne a k.pályán. Mondjuk olyan lassú, hogy hozzá képest Casemiro villámléptű.Realista24 írta:Pedro még csak-csak, de Fabregast hogy minek rakják pályára a Barca ellen? Ha tehetné átállna, óriási alibit tolt le.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én egy percig nem vitattam, hogy érte őket szabálytalanság vagy sem, de ez a szinkronfájdalom, és ahogy Alba nézi Suarezt, hogy vajon előrébb jár e a fájdalomban, óriásikuszkusz írta:nyilván nem mindig szenved maradandó sérülést, aki lent marad a földön és ápolást kér, de attól még jelen esetben megtaposták mindkettőt. de persze én is elmosolyodtam a jelenetet látva..Realista24 írta:Nem tudom mit akart kuszkusz, de nem is érdekel![]()
Bármilyen kontakt volt, biztos maradandó sérülést szenvedtek mind a ketten

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nyilván nem mindig szenved maradandó sérülést, aki lent marad a földön és ápolást kér, de attól még jelen esetben megtaposták mindkettőt. de persze én is elmosolyodtam a jelenetet látva..Realista24 írta:Nem tudom mit akart kuszkusz, de nem is érdekel![]()
Bármilyen kontakt volt, biztos maradandó sérülést szenvedtek mind a ketten

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pedro még csak-csak, de Fabregast hogy minek rakják pályára a Barca ellen? Ha tehetné átállna, óriási alibit tolt le.M1Ö írta:Hogy jogos volt a haldoklás, mert úúúgy oda tapostak nekik, hogy szűnik az ész. Húzd el jobbra, van még 2 kép.rashidm írta:Az első kép mi akar lenni? Az nem esett le. Azon kívül hogy arabul volt.
Amúgy remélem visszavágóra csatárral állnak fel, mert ezzel a felívelem Hazardra dologgal megölték a játékát. Nagyon le volt korlátozva. Pedro nem volt rossz, mert sokat melózott, de többet értek volna a szélen Hazarddal és középen Morataval. Kicsit tudták volna tartani a fel lőtt labdákat. Nagyon sok Barcás lefutottnak tartja a meccset, de idegenben is ott lehet a bravúr a Chelseaben. Én nem azt éreztem a Barcán, hogy azért gyengék, mert leszarják a meccset, hanem mert per pill ennyit tudnak. Nagyon sok ilyen meccsük volt már, csak ott összejött a 3 pont.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema