https://www.facebook.com/FamiliaMadridi ... 770789115/
Imádom

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 21., szerda 11:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 21., szerda 11:15
Nem rosszcsababarca írta:https://www.instagram.com/p/BfbsQczAhYQ/?taken-by=433
nálam ez a díjnyertes kép tegnapról.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 21., szerda 11:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 21., szerda 11:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 21., szerda 10:46
miről beszélsz, mekkora show volt a hétvégén isRealista24 írta:Üdv a mi bajnoki világunkbancsababarca írta:egy esetleges idegenbeli odavágón ugyan ez a nézhetetlen borzalom lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 21., szerda 10:26
Üdv a mi bajnoki világunkbancsababarca írta:egy esetleges idegenbeli odavágón ugyan ez a nézhetetlen borzalom lesz.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 21., szerda 10:12
jó a párhuzam a tavalyi meccseinkkel, de akár bármelyik odavágón mutatott játékunkkal is az utóbbi 10 évben. Pár kivétel van csak.dzsi91 írta:Ez a barca kb olyan volt mint tavaly párizsban,ha kicsit bátrabb a chelsea egy 3-1 összejöhetett volna.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. február 21., szerda 10:05
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 21., szerda 9:53
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. február 21., szerda 9:50
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 21., szerda 9:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 21., szerda 9:20
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. február 21., szerda 8:22
leálltam a piával, kitűzték kitisztult az agyamSteve írta:Csabi írta:meert az angol bajnokságban csak idézőjeles sztárcsapatok vannak hosszú évek óta. most van egy. látjuk mennyire mattoljak a cityt. ilyen arsenal, pool félekkel meg hagyjatok, ezek max nagy múltú csapatok.
Teljesen osztom Csabi véleményét..néha neki is lehet igaza és egy jó napja na..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 21., szerda 7:59
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. február 21., szerda 7:48
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. február 21., szerda 7:18
Azt írod abszolút nem így látod mint én, de közben majdnem uazt leírod.Pipita írta:Steve írta:Én abszolút nem így láttam. A Barcelona kettő darab kapuralövéssel hozta le a kilencven percet, meg meddő mezpnyfölénnyel. Helyzeteket meg a Chelsea alakított ki, aki épp buszozott. Vagyis azt cisnálta, amit ez a klub mindig is tudott, az egyetlen taktikát, amivel valaha sikreeket ért el, az egyetlen dolgot, amiben jók, de abban nagyon. Ha mnekirontottak volna a Barcának nyílt focival? Kapnak egy ötöst. Okosan játszottak, helyzeteket alakítottak ki és volt két kapufájuk is. Óriási mákja van a barcának hogy nem toltak egy PSG-t ma (egyértelmű favoritként 1-3...) Kb a Bayern - Real 0-4 volt ilyen meccs amúgy, ott is vagy 80%-ban birtokolta a labdát a Pep csapat sokra mentek vele, a focit mi játszottuk.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. február 21., szerda 0:51
Én abszolút nem így láttam. A Barcelona kettő darab kapuralövéssel hozta le a kilencven percet, meg meddő mezpnyfölénnyel. Helyzeteket meg a Chelsea alakított ki, aki épp buszozott. Vagyis azt cisnálta, amit ez a klub mindig is tudott, az egyetlen taktikát, amivel valaha sikreeket ért el, az egyetlen dolgot, amiben jók, de abban nagyon. Ha mnekirontottak volna a Barcának nyílt focival? Kapnak egy ötöst. Okosan játszottak, helyzeteket alakítottak ki és volt két kapufájuk is. Óriási mákja van a barcának hogy nem toltak egy PSG-t ma (egyértelmű favoritként 1-3...) Kb a Bayern - Real 0-4 volt ilyen meccs amúgy, ott is vagy 80%-ban birtokolta a labdát a Pep csapat sokra mentek vele, a focit mi játszottuk.Steve írta:Hogy miért van baja vkinek az angolok játékával?DinhoL írta:Ez bizony elég gyötrelmes volt, a játékra jár a sav'(talán a szokásos hullámvölgy miatt van ez talán más miatt most már fáradt vok levezetni). Persze a kezdő kp sem predesztinált csodálatos futballt...nekem kicsit csalódás volt összességében a meccs de az elmúlt évek után mondhatni megszoktam, hogy az odavágókon rendre megy a "flopperkedés".
Azt nem értem, miért szídják ennyien az angolokat, persze a gól előtti egyéni hiba végzetes volt e azonkívűl remekel működött Conte elképzelése.Hihetetlen gyorsan vedlettek át a londoniak támadásból bekkelésbe és ja, a győzelmet is megérdemelték vna.
Mert egy nézhetetlen szar volt egy BL meccsen hazai pályán.Itt nem a Barcának kell szégyenkezni,akik amúgy Messi nélkül még most is értetlenül passzolgatnának körbe, hanem az angoloknak akik betolták a buszt hazsi pályán.
Szánalmas volt, ahogy a kékek feladták a focit és hazai pályán bedzorulva védekeztek..Ha nektek esnek, garantálom lett volna meglepetés.
Így egy langyos, unalmad 1-1. De legalább abatcának jó ez, csak focit nem láttunk...bár azért ültem le.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. február 20., kedd 23:47
Hogy miért van baja vkinek az angolok játékával?DinhoL írta:Ez bizony elég gyötrelmes volt, a játékra jár a sav'(talán a szokásos hullámvölgy miatt van ez talán más miatt most már fáradt vok levezetni). Persze a kezdő kp sem predesztinált csodálatos futballt...nekem kicsit csalódás volt összességében a meccs de az elmúlt évek után mondhatni megszoktam, hogy az odavágókon rendre megy a "flopperkedés".
Azt nem értem, miért szídják ennyien az angolokat, persze a gól előtti egyéni hiba végzetes volt e azonkívűl remekel működött Conte elképzelése.Hihetetlen gyorsan vedlettek át a londoniak támadásból bekkelésbe és ja, a győzelmet is megérdemelték vna.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. február 20., kedd 23:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 20., kedd 23:34
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem