HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. február 21., szerda 17:35
HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2018. február 21., szerda 16:36
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 21., szerda 15:23
mocsok írta:Finom volt.
Uh, most nezem hogy egy kicsit hosszúra sikerult.
Koszi annak aki vette a fáradságot es vegigolvasta.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. február 21., szerda 15:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 21., szerda 10:48
HozzászólásSzerző: fiore » 2018. február 20., kedd 23:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 20., kedd 19:30
Tudok még egy jót, nem annyira ismert, de garantált a minőség évtizedek óta.sebydani írta:Jó étvágyat!mocsok írta:Kozben leírom, mert tudom hogy erdekel titeket. Holnap a mester utcai black cabet fogom kipróbálni mert ahogy nezem helyileg az a legideálisabb. Holnap majd jon egy hosszabb, részletesebb elmenybeszamolo.
Én jobban is szeretem a Mester utcait amúgy, az az igazi
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 20., kedd 17:40
blackcabbe múlthéten:Dk!ll3rcsöcs írta: Ezért is írtam. Nincs is jobb kombó ennélnem tudom amikor ott jártál milyen volt, de itt is van a kommersz söröktől elkezdve a kézművesen át ír és cseh remekekig minden.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2018. február 20., kedd 17:37
Ezért is írtam. Nincs is jobb kombó ennélcsababarca írta:na ezt nem tudtam, pedig jártam régen a sörözőbe is meccset nézni.k!ll3rcsöcs írta: Illetve a mester utcai mellett a sarkon van egy nagyon király söröző meccsnézési lehetőséggel, sokkal több hellyel, ráadásul ott is megrendelheted a hambit a black cab-ből, és át is hozzák.
akkor ez lesz a megoldás legközelebb, nekem úgyis fétisem egy jó sör a burger mellé, ezért is szeretem a Kandallót még, mert ott meg rengeteg király kézművessör van.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 20., kedd 17:30
na ezt nem tudtam, pedig jártam régen a sörözőbe is meccset nézni.k!ll3rcsöcs írta: Illetve a mester utcai mellett a sarkon van egy nagyon király söröző meccsnézési lehetőséggel, sokkal több hellyel, ráadásul ott is megrendelheted a hambit a black cab-ből, és át is hozzák.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2018. február 20., kedd 17:27
Illetve a mester utcai mellett a sarkon van egy nagyon király söröző meccsnézési lehetőséggel, sokkal több hellyel, ráadásul ott is megrendelheted a hambit a black cab-ből, és át is hozzák.csababarca írta:sebydani írta: Jó étvágyat!
az az igazi, csak ha tudom hogy dél-2 között vagy este 7-9 felé mennék burgerezni, akkor a Rákócziba megyek, mert ott le tudok ülni.
mondjuk nyáron a Mesternél is van kiülős rész, az javít a helyzeten.
de a feeling, meg minden valóban a mester, a Rákóczis már kicsit "streliebb" dizájn, meg feeling, csak én utálok állva enni.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 20., kedd 17:03
sebydani írta: Jó étvágyat!
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. február 20., kedd 15:44
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 20., kedd 15:44
soadroli írta:mit szóltok a macská/kutyát verő rendőrhöz?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 20., kedd 15:36
Nekem a mester utcai közelebb van, ott már 2x ettem. A sült krumplijuk sztem kegyetlen jó, a cab marha vagy mi a hamburgerjük neve, azt tudom ajánlani.k!ll3rcsöcs írta:Nem fogsz csalódni, de javaslom, hogy kóstold meg a sült krumplit is.mocsok írta:Kozben leírom, mert tudom hogy erdekel titeket. Holnap a mester utcai black cabet fogom kipróbálni mert ahogy nezem helyileg az a legideálisabb. Holnap majd jon egy hosszabb, részletesebb elmenybeszamolo.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. február 20., kedd 15:08
Jó étvágyat!mocsok írta:Kozben leírom, mert tudom hogy erdekel titeket. Holnap a mester utcai black cabet fogom kipróbálni mert ahogy nezem helyileg az a legideálisabb. Holnap majd jon egy hosszabb, részletesebb elmenybeszamolo.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2018. február 20., kedd 15:07
Nem fogsz csalódni, de javaslom, hogy kóstold meg a sült krumplit is.mocsok írta:Kozben leírom, mert tudom hogy erdekel titeket. Holnap a mester utcai black cabet fogom kipróbálni mert ahogy nezem helyileg az a legideálisabb. Holnap majd jon egy hosszabb, részletesebb elmenybeszamolo.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 20., kedd 14:26
ne frekventált időben menj, mert akkor nem fogsz tudni valószínűleg leülni.mocsok írta:Kozben leírom, mert tudom hogy erdekel titeket. Holnap a mester utcai black cabet fogom kipróbálni mert ahogy nezem helyileg az a legideálisabb. Holnap majd jon egy hosszabb, részletesebb elmenybeszamolo.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. február 20., kedd 14:18
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. február 20., kedd 14:01
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem