babaking írta:
Az elsö az valóban érdekes. Én mint (volt) elkapó nagyon ideges lettem volna, ha ezt elveszik tölem. Ugye az a kérdés, hogy mikortol számít "befejezettnek" az elkapás mikor birtokolja a labdát. Ha azt nézzük, amikor a két kezébn fogja és már meg sem moccan akkor kilépett. Viszont már elötte is a karja alá volt szorítva a labda, csak áttette, hogy jobban védje - ha már a karja alá szorított labdára is az mondjuk, hogy birtokolta akkor viszont bent volt mindkét lába. Az én vélemyénem (mondom mint volt támadójátékos), hogy már ott birtokolta szóval jó a döntés, de megértem, ha a védök (és a Pats szurkolók) úgy gondolják, hogy nem. Még annyit tennék hozzá (a védök fafajüek ilyen téren

), hogy meg kellet volna csinálni a tacklet v legalább hittelni, és akkor ha ha nem birtokolta a labdát akkor kijött volna és akkor egyértelmü.
nálam is az ilyenek elkapások egyébként.
de évek óta elvesznek minden kis bemozdulásos vackot, megy állandóan a matek, hogy jaj kibillent a labda.
itt most pont nem.
ebben a szezonban ezt kb mindig elvették.
de mondom, az én "játékfelfogásom" szerint is ez elkapás, minden ilyen véleményesnél azt mondom, hogy hülye a szabály. de ha eddig így alkalmazták, akkor itt is elvehették volna akár.
de nem ezen múlt, hanem a Pats defense tehetetlenségén.
Folyamatos harmadik down-os szitukat engedtek el, ráadásul úgy, hogy 2-3 ember csúszott le a futóról pl...kb két ilyen kiélezett harmadikat levédekeznek, más lehetett volna. a 4. downokat nem is említem.
szóval nálam egyértelműen a defense a ludas, a támadóegységgel nem volt nagy baj, Brady is talán statokat nézve a legjobb SB-jét hozta le.