Mr. koordináció megjött.

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. március 4., vasárnap 10:45
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. február 23., péntek 13:05
Pont úgy tudom kritizálni a kedvenceimet, mint dicsérni akit nem szeretekEz nagyon kell a múltkori érveléses vita mellé.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 23., péntek 12:35
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. február 23., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 23., péntek 11:57
Ez nagyon kell a múltkori érveléses vita mellé.Babinho írta:Én tényleg komolyan írtam, hogy számomra a világ legjobb védekező középpályása.
Elfogult vagyok? Hadd legyek már. Én nem cserélném el Kantéra. És Verrattira sem, mert ha ez a típus, akkor Kovacic.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 23., péntek 11:53
Verratti nem a posztja. Busquets is csak posztra, amúgy ég és föld a 2 játékos. Egy olyan poszton és stílusban ami kihaló félben van, alig van játékos, nem olyan nagy dolog top5-nek lenni. Amúgy meg abszolút elit a posttján, nem is azzal van bajom. Hanem magával a poszttal, stílussal.ericco írta:Hiaba nevettek, a jelenlegi mezonyben szerintem top 5 a posztjan. Kante, Verratti es talan meg Busquets van nalam elobbre.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. február 23., péntek 11:51
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 23., péntek 11:47
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 23., péntek 11:44
Több ő annál!Babinho írta:a világ legjobb védekező középpályását
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. február 23., péntek 10:31
???Süti írta:Isten éltesse a világ egyik legjobb középpályását.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 23., péntek 10:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 19., hétfő 9:36
Mindegy mit olvastam.Kerlon írta: ahogy Zidane is, tehát a honfitársa
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 19., hétfő 9:35
ahogy Zidane is, tehát a honfitársaRemy írta:Kante francia.pheco írta:Ha mindenkepp kell egy ilyen pitbull ZZ-nek kozepre, akkor racsoroghetne nyaron a honfitarsara, Kantéra
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 19., hétfő 9:20
Kante francia.pheco írta:Ha mindenkepp kell egy ilyen pitbull ZZ-nek kozepre, akkor racsoroghetne nyaron a honfitarsara, Kantéra
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 19., hétfő 9:19
Pont ez az. Hiába rakod be Casemiro-t amíg nincs meg a csapatvédekezés. Látszott a PSG ellen is és a sikerkorszak kulcsa is ez volt, nem az, hogy Zidane betett egy vkp-t. Rohadt nagy szarban van ha akik körülötte vannak nem segítik ki. Mert rendre vagy nem ér vissza, vagy lassan reagál, mert olyan lomha, mintha magamat látnám és jönnek a sárga lapos szituk. Amin csak vigyorog és mindig meg is ússza szerencsére.dzsi91 írta:De azért nem véletlen,hogy azóta törtünk világularulomra mióta Zz berakta Casemirot a kezdőbe ‘16 februárjában.Nálunk csak időszakosan van meg a csapat védekezés,gyakran vannak olyan meccseink(meg meccseken belül is 10-20 percek) ahol a többség a tökét vakarássza,olyankor jo egy ilyen Case féle vkp.Az megint más kérdés,hogy idén önmaga paródiája.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 19., hétfő 1:19
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 19., hétfő 0:13
Inkább magára a posztra van szükségünk,persze nem mindig mindenki ellen.legszívesebben egy hibrid játékost tennék oda aki nem csak védekezeik.Egy Prime Xabi alonso-Modric-kroos kp azért butítana.Kovacic is jó lenne csak még szeleburdi,de Zz a büdös életben nem fog egy klasszik vkp nélkül kiállni szerintem miután végig élte a makelele saga-t,így ha kova bekerül a kezdőbe akkor inkább Modric helyére fog szerintem.Úgy hogy inkább bízzunk benne,hogy nyáron találunk vkp posztra jobb opciót,mondjuk sajnos ez nem is lesz téma...M1Ö írta:De mégis minek? Vele is ugyanúgy nyeljük a gólokat. Tavaly is, idén is rengeteg gólt kapunk. Ami nyílván nem csak az ő hibája, de ha vele sem vagyunk jobbak benne, akkor minek? Persze szép a statisztika, hogy mennyit szerel, csak mellette ugyanannyi hülyesége is van.dzsi91 írta:Szükségünk van egy ilyen melós játékosra
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 18., vasárnap 23:54
De mégis minek? Vele is ugyanúgy nyeljük a gólokat. Tavaly is, idén is rengeteg gólt kapunk. Ami nyílván nem csak az ő hibája, de ha vele sem vagyunk jobbak benne, akkor minek? Persze szép a statisztika, hogy mennyit szerel, csak mellette ugyanannyi hülyesége is van.dzsi91 írta:Szükségünk van egy ilyen melós játékosra
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 18., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 18., vasárnap 22:50
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem