Szep fejes. Remelem mar a psg-re gyakorol.

HozzászólásSzerző: sonic » 2018. február 18., vasárnap 21:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 18., vasárnap 21:55
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 18., vasárnap 21:54
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 18., vasárnap 21:53
Kova eltűnik, meg nem meggyőző? 2 ember helyett melózik egész meccsen. Mit vársz tőle?Torquemada írta:Remélem Bélát nyáron kipöckölik a keretből. Most sem csinál semmit. Megszoktuk. Már unom leírni újra meg újra.
A Modric, Isco, Ceba hármasból valakinek jönni kell, mert nincs, aki összefogja az egészet. Minősíthetetlen: Carvajal, Casemiro, Lucas, Bale. Ronaldo jól mozog, akar, de nem igaz, hogy ennyire nem érzi a lest. Kova eltűnik, ő sem meggyőző. Talán egyedül Asensio dicsérhető, nem csak a gólja miatt. Szerintem lesz Ronaldo gól, csak kérdés, mire lesz elég.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 18., vasárnap 21:52
igen.Realista24 írta:Te álmodban is tucc gépelni?H.E.H.E. írta:geci ostoba a játékosaink fele, ennyire feltolt védelem mögé se tudunk lesrefutás nélkül bekerülni.
gyakorlatilag az összes spanyol balfasz lassú fejben ehhez a csapatból
erről beszélek 6 hónapja.Egyszerűen fejben teljesen máshol van, elmehetne valami pszichológushoz.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2018. február 18., vasárnap 21:51
Hát igen, pedig már vagy az ötödik meccse ebben a szezonban.. érdekes.ToniKroos írta:Érdekes, hogy Casemirot el van szidva mindennek, közbe Kova se csinál semmit. Nem volt labdaszerzése és fault nélkül hozza le eddig a mérkőzést. Semmi vállalkozás. Nálam ugyan úgy 0 mint a többi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 18., vasárnap 21:50
Te álmodban is tucc gépelni?H.E.H.E. írta:geci ostoba a játékosaink fele, ennyire feltolt védelem mögé se tudunk lesrefutás nélkül bekerülni.
gyakorlatilag az összes spanyol balfasz lassú fejben ehhez a csapatból
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2018. február 18., vasárnap 21:49
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. február 18., vasárnap 21:49
Én most sem haragszom rá, mert láthatóan nem hozzáállással van baj és fizikai korlátjai sincsenek. Egyszerűen fejben teljesen máshol van, elmehetne valami pszichológushoz.hogy elküldtetek a facba fél éve, amikor először mondtam, hogy látom rajta a balfaszság jeleit
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 18., vasárnap 21:48
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 18., vasárnap 21:47
wxyz írta:Nem ennyire, de a második szezonjánban szintén homály volt. És szerintem már tavaly tavasszal is látszódott rajta a visszaesés.KAG írta:
Idei szezont leszamitva top volt a srac,ezt faszsag elvitatni.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 18., vasárnap 21:46
Nem ennyire, de a második szezonjánban szintén homály volt. És szerintem már tavaly tavasszal is látszódott rajta a visszaesés.KAG írta:
Idei szezont leszamitva top volt a srac,ezt faszsag elvitatni.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 18., vasárnap 21:44
H.E.H.E. írta:hogy elküldtetek a facba fél éve, amikor először mondtam, hogy látom rajta a balfaszság jeleitrealistahuni írta:Carvajal botrány egész szezonban, komoly gondok lehetnek nála fejben, a bl döntőben egy teljesen más játékos volt. Casemiro meg jóllakott óvodás lett.![]()
jó lenne, ha el lenne tiltva még egy picit a béellben
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. február 18., vasárnap 21:43
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. február 18., vasárnap 21:43
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. február 18., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. február 18., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 18., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: Zidane » 2018. február 18., vasárnap 21:41
Ez kell, ők ketten totál flop. Kár h Isco nem jöhet Marci sérülése miatt, mert Theo is csak létszámba számít.Casemiro helyett már félidőben hoznam Modricot, később meg Lucas helyett Benzemát.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem