Majd meglepnek mindenkit a VB-n, CR vezerletevel megnyerik, Ronaldo vallal kettot a dontoben. Es akkor nem lesz miertrinyalni...Kercsó írta:Sokan már most sírnak, hogy mekkora igazságtalanság lesz, ha CR nyeri meg újra az aranybogyót

HozzászólásSzerző: sonic » 2018. február 18., vasárnap 12:35
Majd meglepnek mindenkit a VB-n, CR vezerletevel megnyerik, Ronaldo vallal kettot a dontoben. Es akkor nem lesz miertrinyalni...Kercsó írta:Sokan már most sírnak, hogy mekkora igazságtalanság lesz, ha CR nyeri meg újra az aranybogyót
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 18., vasárnap 12:27
A Guardiola rajongók, amiből rengeteg van, őt nagyon tolni fogják. Ő az új Iniesta.Remy írta:
De Bruyne nekem kicsit szürke. Jónak jó, de sehol nem olyan kiemelkedő, hogy róla beszéljenek. Csapatszinten mondjuk mellette ott lesznek a kupák. VB-n még alakíthat.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 18., vasárnap 12:26
Akarod mondani Benzema vagy Casemiro igaz?Süti írta:Megnyerjük a BL-t, franciák behúzzák a VB-t, győztes gólt fejel és Varane megkapja.
Vagy a braziloké a VB, és Marci viszi a bogyót.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 18., vasárnap 12:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 18., vasárnap 12:16
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 18., vasárnap 12:13
Csak egy BL-lel nem fog aranylabdát kapni. Ahhoz nem elég nagy név. A bajnokságban is sanszos, hogy a 4. hely körül fognak végezni. Ha meg ti megnyeritek a bajnokságot meg a kupát is, Messi meg spanyol gólkirály lesz, akkor ő fogja kapni. Rádásul a BLben is villanthat még, ha meg nem is nyeri.csababarca írta:kicsit röhögnék, ha egy Salah kapna aranylabdát Cé és Messi után egyből, erre csak akkor van esélye, ha bl-t nyer a pool-al. erre sem látok sok esélyt jelenleg.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 18., vasárnap 11:56
Salah meg De Bruyne is jó pályázó. Előbbinél az a baj, hogy sanszosan semmit se fognak nyerni. A belgától meg kellene pár fontos gól majd a BL későbbi szakaszaiban.Remy írta:Jelen állás szerint Salah-t tudnám elképzelni. (vicc nélkül. BL-ben is jó, a PL-ben oktat.) De ugye ott a VB, ahol ha a brazilok jók lesznek, akkor Neymar is közbeszólhat. Nála jelenleg az a nagy kérdés, hogy mi lesz a BL-ben. Egy korai búcsú eléggé rányomná a bélyeget a szezonjára, amit tényleg csak egy VB-vel tudna korrigálni.Kerlon írta:Mondjuk a teljesítménye alapján nem is adnám neki oda. De még Messinek se. Egyik sem annyira kiemelkedő, hogy valaki ne férjen már eléjük, főleg, hogyha alkotna valamelyik csapat a BL-ben.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 18., vasárnap 11:56
nála az nem kérdés, hogy kiesik a PSG-vel.Remy írta: Nála jelenleg az a nagy kérdés, hogy mi lesz a BL-ben. Egy korai búcsú eléggé rányomná a bélyeget a szezonjára, amit tényleg csak egy VB-vel tudna korrigálni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 18., vasárnap 11:51
Jelen állás szerint Salah-t tudnám elképzelni. (vicc nélkül. BL-ben is jó, a PL-ben oktat.) De ugye ott a VB, ahol ha a brazilok jók lesznek, akkor Neymar is közbeszólhat. Nála jelenleg az a nagy kérdés, hogy mi lesz a BL-ben. Egy korai búcsú eléggé rányomná a bélyeget a szezonjára, amit tényleg csak egy VB-vel tudna korrigálni.Kerlon írta:Mondjuk a teljesítménye alapján nem is adnám neki oda. De még Messinek se. Egyik sem annyira kiemelkedő, hogy valaki ne férjen már eléjük, főleg, hogyha alkotna valamelyik csapat a BL-ben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 18., vasárnap 11:47
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. február 18., vasárnap 11:40
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 18., vasárnap 8:58
Az a szomorú, hogy nem csak odaát "röhögnek" CR-en.pheco írta:En is azt neztem, hogy ha mindegyik sorozatot nezzuk, akkor van max 5-tel tobb golja Messinek. En is latom, hogy jobb jelenleg Messi es nagyobb hatassal tud lenni a csapat jatekara, de ami a tuloldalon megy es aranylabdat koveteltek neki mar tavaly is es csak rohognek Ronaldon az ennek tudataban nagyon vicces. Mondjuk nem artana Messinek 3 ev utan a BL-ben is alkotnia valamit, mert emlekeim szerint 2015 tavaszan a Bayern ellen volt utoljara ertelmes meccse az egyenes kieseses szakaszban es akkor lehet ove lenne ujra az aranylabda.dzsi91 írta:Most látom,hogy messi csak 20 gólos a ligában,azt hittem van vagy 30.Még akár meg is lehet az a fogadás.
szerk. kozben meg is irtad pontosan
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 17., szombat 18:56
Ezt írtam tavaly, hogy a dinamikussága meg a gyorsasága is kezd kopni. Nem látványosan, de már tavaly is látszott. Erre jött a kedves lesliejr, hogy mégis miről beszélek, nem látom jól. Közbe nem lehúzni akartam vele, csak egy megállapítás volt.Kerlon írta:Amúgy Messi is brutálisan lelassult.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 17., szombat 18:42
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. február 17., szombat 18:37
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 17., szombat 18:33
En is azt neztem, hogy ha mindegyik sorozatot nezzuk, akkor van max 5-tel tobb golja Messinek. En is latom, hogy jobb jelenleg Messi es nagyobb hatassal tud lenni a csapat jatekara, de ami a tuloldalon megy es aranylabdat koveteltek neki mar tavaly is es csak rohognek Ronaldon az ennek tudataban nagyon vicces. Mondjuk nem artana Messinek 3 ev utan a BL-ben is alkotnia valamit, mert emlekeim szerint 2015 tavaszan a Bayern ellen volt utoljara ertelmes meccse az egyenes kieseses szakaszban es akkor lehet ove lenne ujra az aranylabda.dzsi91 írta:Most látom,hogy messi csak 20 gólos a ligában,azt hittem van vagy 30.Még akár meg is lehet az a fogadás.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 17., szombat 18:24
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. február 17., szombat 18:18
11 gólos Ronaldo, 9 gól csak a hátrány és 2 meccsel kevesebbet játszott!dzsi91 írta:Most látom,hogy messi csak 20 gólos a ligában,azt hittem van vagy 30.Még akár meg is lehet az a fogadás.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 17., szombat 18:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 16., péntek 13:44
Ugyanezt mondtam én is, jött az erő, labda meg megemelkedett.H.E.H.E. írta:Igen bazmeg, direkt, mint a palya ordogeiben tsubasa kapitany
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem