Elektronika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
Én eldobtam a kanalat a Nokia rendszerétől/menüjétől, kezelhetőségétől...kiakasztott. Asszonypajtié volt, majdnem földhöz vágtam, de inkább felcsaptam vaterára, bőven ár alatt, és alig akarták megvenni. Áldom az eget, hogy sikerült megszabadulni tőle.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta:Most vettem egy nyolc naposat asszonynak, feketét, 79értakinek esetleg van fasza állapotú, független, fekete eladó, az szóljon)
![]()
Faszi rájött, hogy inkább ötös kell neki130akármennyiért vette. Apróbb bukó.

Amúgy ez az Iphone 5c elég nagy Lumia koppintás és milyen "olcsó".

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most vettem egy nyolc naposat asszonynak, feketét, 79értakinek esetleg van fasza állapotú, független, fekete eladó, az szóljon)

Faszi rájött, hogy inkább ötös kell neki

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szóval még nem fogtál a kezedben egy HTC One-t. Messze veri az eddigi összes iPhonet stílusban, anyagminőségben, mindenben. Talán csak kamerában nem, de azt fogjuk az első generációs ultrapixelre és a gyerekbetegségeire.Ez az a plusz az iPhone-ban a tobbi vetelytarsaval szemben. A stilus.
Amúgymeg

Merci Zizou!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
lassan évtizedek óta nyomják a színes laptopokat, asztali gépeket és zenelejátszókat, nincs ebben semmi.Szerintem ezek a szines tokok az egesz iPhone brand megcsufolasa. Amikor meg iphone-om volt, elofordult, hogy oltonyben voltam, csorgott a mobil, felvettem es tisztara olyan erzesem volt, mintha egy meno uzletember lennek. Ez az a plusz az iPhone-ban a tobbi vetelytarsaval szemben. A stilus. Ezzel az uj telefonnal viszont sikerult szembekopjek magukat es az eddigi evek munkajat.
max nem ezt veszed, van branden belül is más alternatíva.
én viszont kíváncsi leszek az árakra idehaza, én iphone 4s-t akarok, pont mert kisebb, mint az 5 és ugyanazt tudja kb (akinek esetleg van fasza állapotú, független, fekete eladó, az szóljon

sztem az iphone 4 az kuka, t-mobilnál kiveszik.
iphone 4s-nek picit megy lejjebb az ára, az 5 az marad, sztem az 5c lesz ugyanolyan árban, mint az 5, és az 5s meg baszomdrágán jön.
sztem.
de amúgy is undorítóak a magyar mobilszolgálatók, külföldön ennyi pénzért korlátlan hívás, 1000 sms meg 10 giga net a minimum.

- h3x0r
Mi a velemenyetek az uj szines iPhone-okrol? itt van rolul egy cikk, kepekkel egyutt
Szerintem ezek a szines tokok az egesz iPhone brand megcsufolasa. Amikor meg iphone-om volt, elofordult, hogy oltonyben voltam, csorgott a mobil, felvettem es tisztara olyan erzesem volt, mintha egy meno uzletember lennek. Ez az a plusz az iPhone-ban a tobbi vetelytarsaval szemben. A stilus. Ezzel az uj telefonnal viszont sikerult szembekopjek magukat es az eddigi evek munkajat.
(hozzateszem, hogy jelenleg Galaxy S2-om van)
Szerintem ezek a szines tokok az egesz iPhone brand megcsufolasa. Amikor meg iphone-om volt, elofordult, hogy oltonyben voltam, csorgott a mobil, felvettem es tisztara olyan erzesem volt, mintha egy meno uzletember lennek. Ez az a plusz az iPhone-ban a tobbi vetelytarsaval szemben. A stilus. Ezzel az uj telefonnal viszont sikerult szembekopjek magukat es az eddigi evek munkajat.
(hozzateszem, hogy jelenleg Galaxy S2-om van)
- ___Samy___
igen, jól gondolodmondjuk ezen átsiklottam. a samsung ugye koreai, de te nem erre céloztál, gondolom.
akkor létezhet, hogy ezen a telón emiatt nem lehet ezt beállítani?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
Koszi a valaszt. A programok felrakasaval nem lesz gond, egy idoben hasznaltam ubuntut a sajat gepemen. Az viszont elegge porgette a procit, szoval olyat nem raknek fel. Kozbe meg olvasgattam egy kicsit a neten es par helyen megemlitettek a Lubuntut. Ha lesz idom, kiprobalombla255 írta:Ha semmi Windows alkalmazás nem kell neki(Office csomag pl.) Akkor Linuxból a Debian/Ubuntu Linux, kicsit macerás kezdőként felpakolni rá a dolgokat, viszont az stabilan és gyorsan futna rajta.OpenOffice stb. pedig fut rajta

azért a wayteq nem noname.pheco írta:Dodi, ha már itt vagy, te szaki vagy az ilyen dolgokban.![]()
wayteq xtab100qcr
Mi a véleményed pl erről a tabletről? Félek valamiért ilyen márkátlan kütyüt venni, pedig a tudása és a 70k-s ára elég jól hangzik.

egyébként nem ismerem (és a tab-ok jó részét), de MA-s teszt alapján sok neki a felbontás. amit nem csodálok. a 4.2-es androidra azt írták, segít a használhatóságon, de így is laggos.
tick. tick. tick.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Dodi, ha már itt vagy, te szaki vagy az ilyen dolgokban.
wayteq xtab100qcr
Mi a véleményed pl erről a tabletről? Félek valamiért ilyen márkátlan kütyüt venni, pedig a tudása és a 70k-s ára elég jól hangzik.

wayteq xtab100qcr
mondjuk ezen átsiklottam. a samsung ugye koreai, de te nem erre céloztál, gondolom.___Samy___ írta:a készülék egy koreai verzió
a hamisítványok pedig mindig tartogatnak meglepetéseket, lehet kicsit átszabták a beállításokat.
tick. tick. tick.
- ___Samy___
további beállításokon kívül csak azt a kettőt látja, amiket már írtam, a többit meg már végig nézte, azokon belül sincs semmi hasznospedig tuti, hogy a tárcsázó beállításai közt van eldugva. miket lát ott?
egyébként ő is mindenhol ezeket a lépéseket találja, végig is megy rajta, vár, de nincs olyan lehetőség
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Írja elé minden számnak a *31# előtagot

pedig tuti, hogy a tárcsázó beállításai közt van eldugva. miket lát ott?___Samy___ írta:a második beállításokig el is jut, de azon belül csak két menüpontja van, országkódos meg zajcsökkentés
nincsen hívóazonosító
szerk:
rákerestem, mindenhol ezt írják:
Press Apps.
Press Phone.
Press the Menu key.
Press Call settings.
Press Additional settings.
After a moment the current settings are displayed.
Press Caller ID.
Nem lehet, h nem vár a beállításoknál? Ezeket a beállításokat a hálózatról kéri le a telefon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dodi 2013. szeptember 9., hétfő 22:58-kor.
tick. tick. tick.
- ___Samy___
a második beállításokig el is jut, de azon belül csak két menüpontja van, országkódos meg zajcsökkentésdodi írta:tárcsázó, menü gomb, beállítások. aztán talán még egy beállítások az alján,majd olyan, hogy bejövő hívások beállításai. aztán ott meg hívóazonosító küldése. az alapértelmezett, hogy nem küldi.
most ezt emlékezetből írtam, de ügyesek lesztek, megtaláljátok.
nincsen hívóazonosító
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem is így kell LG-n, csak még a hívás beállításoknál alul a további beállításokra kell rámennem és ott van a hívó szám fül.___Samy___ írta:egyik sem jó, mert nincs olyan lehetősége, ahol aktiválni tudjaTárcsázó alkalmazás, beállítások. (menü gomb)
tárcsázó, menü gomb, beállítások. aztán talán még egy beállítások az alján,majd olyan, hogy bejövő hívások beállításai. aztán ott meg hívóazonosító küldése. az alapértelmezett, hogy nem küldi.

tick. tick. tick.
- ___Samy___
Settings - call - additional settings - caller id: es itt kell atallitani a Hide number-rol Show number-re vagy Network Defaulf-ra.
egyik sem jó, mert nincs olyan lehetősége, ahol aktiválni tudjaTárcsázó alkalmazás, beállítások. (menü gomb)

Tárcsázó alkalmazás, beállítások. (menü gomb)___Samy___ írta:haver nemrég vett egy samsung note II-t, viszont akadt vele egy "nagy" problémája, amivel nem tud mit kezdeni
a készülék egy koreai verzió, és nem tudja beállítani a hívásazonosításnál, hogy kiírja a számát híváskor
valakinek valami ötlet?
tick. tick. tick.
- h3x0r
Nekem 4.0.3-as androidom van___Samy___ írta:haver nemrég vett egy samsung note II-t, viszont akadt vele egy "nagy" problémája, amivel nem tud mit kezdeni
a készülék egy koreai verzió, és nem tudja beállítani a hívásazonosításnál, hogy kiírja a számát híváskor
valakinek valami ötlet?
Settings - call - additional settings - caller id: es itt kell atallitani a Hide number-rol Show number-re vagy Network Defaulf-ra.