Kommentáld a híreket
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Kommentáld a híreket
egyszerű, pofánröhögik továbbra is az ffp-t meg mindenkit.
eltiltják őket 2 átigazolási szezonról.
paff. bumm.
és akkor?
teljesen leszarják.
semmi elrettentő hatással nincs és nem lesz rájuk.
eltiltják őket 2 átigazolási szezonról.
paff. bumm.
és akkor?
teljesen leszarják.
semmi elrettentő hatással nincs és nem lesz rájuk.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
dzsi91 írta:Legalább majd habzó szájjal fognak neki menni a vissza vágónak.Megfelelő hozzá állással akár ki is tömhetnénk őket vagy kipirosozhatnánk 1-2 fgy-t.De nem leszek telhetetlen,elég ha csak tovább jutunk.
Jövő nyáron azért meg lesz kötve valamennyire a kezük nem? Ffp miatt gondolom nem nagyon költhetnek már...
Nem tudom hogyan tudnak megugrani a lécet. Most is elvileg el kene adniuk 75 millióért vagyis el kellett volna de semmi. Nyáron ugye megy Mbappeert elvileg a 180 milla (vagy 150?), lassan eladják DMet a Barcanak, Cavanit valami angolnak (vagy nekünk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Legalább majd habzó szájjal fognak neki menni a vissza vágónak.Megfelelő hozzá állással akár ki is tömhetnénk őket vagy kipirosozhatnánk 1-2 fgy-t.De nem leszek telhetetlen,elég ha csak tovább jutunk.
Jövő nyáron azért meg lesz kötve valamennyire a kezük nem? Ffp miatt gondolom nem nagyon költhetnek már...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak a Psgt szerintem az egész focivilag kívülállónak tekinti ahogy olvasgatok.donor írta:Ez csak egyértelmű nyomásgyakorlás. Láthatta a világ, hogy mit értek el egyes csapatok, személyek az ilyen "bírózással". Most a PSG is megpróbálja. Ha csak a kétely felmerül majd a bíróban egy-egy helyzetnél a meccsen, akkor máris elérték a céljukat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez csak egyértelmű nyomásgyakorlás. Láthatta a világ, hogy mit értek el egyes csapatok, személyek az ilyen "bírózással". Most a PSG is megpróbálja. Ha csak a kétely felmerül majd a bíróban egy-egy helyzetnél a meccsen, akkor máris elérték a céljukat.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ilyenkor szomoru vagyok, Emeryt birom pedig, egy szimpatukus szakembernek tartottam, de az a nyomas ami most rajta van neki mar sok, nem valo neki ez a gazdag top csapat edzoje szerep. Inkabb pool vagy milan lenne neki valo
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hozzátéve, hogy a Bayern ellen mindenki csak a mi oldalunkra írható "tévedést" emlegeti.. Ramos öngóljánál Lewandowski leshelyzete, úgyanúgy hiba, de ezekről kuss van.. de ez már történelem.Csabi írta:de bazdmeg jólvan, kassait meg a bajernt én is elismerem, hogy a bíró meg az egész bagázsa rettentő vakon volt, és befolyásolt a meccset. de a psg ellen mi történt? adott 2 sárgát, ami LEHET, hogy nem kellett volna sárgának lennie? ennyi? mert süket fejű emery nyomja a balfasz dumáját, hogy nem volt 11-es, meg a 2. gól előtt ronaldo szabálytalan volt, de ezek nem igazak. csak arra jók ezek a kijelentések, hogy a trolloknak legyen min csámcsogni.
Pattoghat bárki, aki akar, ez a győzelem (sem) a bírón múlt..
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
de bazdmeg jólvan, kassait meg a bajernt én is elismerem, hogy a bíró meg az egész bagázsa rettentő vakon volt, és befolyásolt a meccset. de a psg ellen mi történt? adott 2 sárgát, ami LEHET, hogy nem kellett volna sárgának lennie? ennyi? mert süket fejű emery nyomja a balfasz dumáját, hogy nem volt 11-es, meg a 2. gól előtt ronaldo szabálytalan volt, de ezek nem igazak. csak arra jók ezek a kijelentések, hogy a trolloknak legyen min csámcsogni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kezdjük azzal,hogy neki már nincs jogosúltsága részt venni a visszavágón.Kritizálta a bírót egy sajtótájékoztatón ez ugye instant ban kéne legyen.Vagy csak Mourinhonak nem szabad porque-zni?
A másik meg ,hogy tök szánalmas az egész, a barsza kb 2-3 évente lenyomja a világ torkán az évszázad csalását,nálunk meg 1-2 szar mondvacsinált dolgot úgy felfujnak mintha ugyanulyan fucking discarge lenne ezis.Kroost lerántották az tiszta tizi,suarez bazmeg megfojtotta magát majdnem a tavaly
A másik meg ,hogy tök szánalmas az egész, a barsza kb 2-3 évente lenyomja a világ torkán az évszázad csalását,nálunk meg 1-2 szar mondvacsinált dolgot úgy felfujnak mintha ugyanulyan fucking discarge lenne ezis.Kroost lerántották az tiszta tizi,suarez bazmeg megfojtotta magát majdnem a tavaly

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
majd odavisznek valami fellendülőben lévő edzőt, mint pochetino vagy nem tudom. mindegy is, de ez az emery megint nem fogja vissza magát a bírózással. azt mondja, hogy ha olyanok lesznek a körülmények a visszavágón, mint madridban, akkor továbbjutnak. eszem megáll. mindegyik gólunk jogos volt. nem állítottak ki senkit. erre mer bírózni ez a szerencsétlen.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Jó srác ez a Kelaifi, egyem a száját.
Szerintem meg nem az árt a focinak amit láttunk (sőt !), hanem az, hogy nem építgetünk csapatot, nem nevelünk játékosokat, hanem kilóra megveszünk mindenkit, olyan kivásárlási árakon, amelyek úgy lettek megállapítva, hogy úgysem fizeti ki egy hülye sem. De igen. Na ez árt a focinak, amikor valaki így felborítja a piacot és irreális viszonyokat teremt. Ha meg nem tetszik neki az itteni rendszer, akkor lehet fogni a cókmókot, hazamenni, és megvenni az aldzsazírát vagy bármelyiket, aztán versenyezni a többi haverjával, hogy kinek van több pénze.
Emery meg tényleg nem a legjobb választás nekik. Arra maximálisan jó volt, hogy pl. egy kellemetlen Valenciát vagy Sevillát megcsináljon és megkeserítse vele bármelyik ellenfele életét, de ebbe a PSGbe más edzői skillek kellenek. Ha esetleg kiütnek minket, akkor is ez a véleményem, bíró ide vagy oda, a katalánok ellen komoly edző így nem eshet ki ezzel a kerettel. Inkább ezzel foglalkozna Kelaifi uraság, és nem másban keresné a hibát.
Szerintem meg nem az árt a focinak amit láttunk (sőt !), hanem az, hogy nem építgetünk csapatot, nem nevelünk játékosokat, hanem kilóra megveszünk mindenkit, olyan kivásárlási árakon, amelyek úgy lettek megállapítva, hogy úgysem fizeti ki egy hülye sem. De igen. Na ez árt a focinak, amikor valaki így felborítja a piacot és irreális viszonyokat teremt. Ha meg nem tetszik neki az itteni rendszer, akkor lehet fogni a cókmókot, hazamenni, és megvenni az aldzsazírát vagy bármelyiket, aztán versenyezni a többi haverjával, hogy kinek van több pénze.
Emery meg tényleg nem a legjobb választás nekik. Arra maximálisan jó volt, hogy pl. egy kellemetlen Valenciát vagy Sevillát megcsináljon és megkeserítse vele bármelyik ellenfele életét, de ebbe a PSGbe más edzői skillek kellenek. Ha esetleg kiütnek minket, akkor is ez a véleményem, bíró ide vagy oda, a katalánok ellen komoly edző így nem eshet ki ezzel a kerettel. Inkább ezzel foglalkozna Kelaifi uraság, és nem másban keresné a hibát.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Itt az ideje, hogy jelentkezzek az állásra, ennyit én is lehozok, a fizetés elég lesz forintban is, ha jó a cafeteriaRaúlCF írta:az egész felállásuk szar. van egy arab uralkodó aki nem tudja mi az amit nem vehet meg. a játékosoknak odarakják a zsetont az edző meg 2 fasz között mit csináljon. a sejknek egy igenember kell mert nem lehet ellentmondani a játékosok meg kiskirályok tesznek a fejére. lehet ott bármilyen edző max erőből lecsorognak a címek de rendes csapat nem lesz ilyen rendszerben

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Majd Pep a City után őket karolja fel.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az egész felállásuk szar. van egy arab uralkodó aki nem tudja mi az amit nem vehet meg. a játékosoknak odarakják a zsetont az edző meg 2 fasz között mit csináljon. a sejknek egy igenember kell mert nem lehet ellentmondani a játékosok meg kiskirályok tesznek a fejére. lehet ott bármilyen edző max erőből lecsorognak a címek de rendes csapat nem lesz ilyen rendszerben
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem pedig elsősorban arra, hogy ne kapjanak meg mindent a játékosok, amit csak akarnak. Aki nem tud beállnia sorba, annak kalap kabát. De a sejk ezt pont leszarja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Hát örülni én se örülnék de a psg-nek egy ilyen apuka figurára van szüksége, carlo meg megint kapna egy fasza keretet zsenikkel, ott kiélhetné magát az öreg.kodo írta:Mintha úgy emlékeznék a könyvéből, hogy nem épp barátságos körülmények között váltak el a sejkkel, de nincs most kéznél hogy utánanézzek. Én nem örülnék ha visszatérne oda.dzsi91 írta:Mondjuk egy újabb Ancelotti psg házasságból jövőre mindenki profitálhatna szerintem.A klub és Carlo is.
Mintha úgy emlékeznék a könyvéből, hogy nem épp barátságos körülmények között váltak el a sejkkel, de nincs most kéznél hogy utánanézzek. Én nem örülnék ha visszatérne oda.dzsi91 írta:Mondjuk egy újabb Ancelotti psg házasságból jövőre mindenki profitálhatna szerintem.A klub és Carlo is.
- dzsi91
Mondjuk egy újabb Ancelotti psg házasságból jövőre mindenki profitálhatna szerintem.A klub és Carlo is.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
pont erről beszélek, több cikket olvastam arról, mi a helyzet pl neymarral, aki ha hideg van és esik az eső (karimtól tanulta biztos
), akkor nem utazik el az idegenbeli meccsekre, pláne ahol félház van csak.
multkori szülinapi bulika után se játszott a szosó ellen, holott max kicsit elcsapta a gyomrát.
hetvenszer többet keres, mint az edző, persze hogy nem fog engedelmeskeni neki, amikor egyértelműen nem lehet őt kihagyni a csapatból.
egy erősebb kezű, kemény, de igazságos, egyenes edzőnél nem lenne ilyen gond, egy ancelottinál, zidane-nál vagy heynckesnél nincsenek ilyen dolgok, ezeket az embereket tisztelik mindenütt.

multkori szülinapi bulika után se játszott a szosó ellen, holott max kicsit elcsapta a gyomrát.
hetvenszer többet keres, mint az edző, persze hogy nem fog engedelmeskeni neki, amikor egyértelműen nem lehet őt kihagyni a csapatból.
egy erősebb kezű, kemény, de igazságos, egyenes edzőnél nem lenne ilyen gond, egy ancelottinál, zidane-nál vagy heynckesnél nincsenek ilyen dolgok, ezeket az embereket tisztelik mindenütt.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Melyik játékosa veszi komolyan? Amelyik felesége twitteren osztja a taktikát?H.E.H.E. írta:az öreg emeráld kezd paródia lenni, ahogy harapdálja a szája szélét, miközben akkora balfasz, hogy messze a legerősebb támadószekcióval sem képes előrébb jutni a béellben.
tavaly már leolvadtak a barca ellen, az is jókora szerncsétlenkedés volt a javából, de ezzel a kerettel nem döntőzni legalább, hát nincs az az edző, aki ezt megúszhatja.
persze hogy jár a kis szája, minden baja van, csak a játékosain kívül már senki se veszi komolyan.
nyilván benne van, hogy kiesünk a visszavágón, miért ne lenne benne, de attól még ezt a meccset, mint ahogy a barca ellenit is elbasztad öregem.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema