Csak ne ez legyen a hivatalos kommunikáció, mert hozzánk vágják Cavanit, vagy Di Mariát vissza.M1Ö írta:A franciák úgyis oda vannak a divatért, kapnak 70 millióért egy cukifiút.

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 16., péntek 11:37
Csak ne ez legyen a hivatalos kommunikáció, mert hozzánk vágják Cavanit, vagy Di Mariát vissza.M1Ö írta:A franciák úgyis oda vannak a divatért, kapnak 70 millióért egy cukifiút.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 16., péntek 11:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 16., péntek 11:28
Bappe ide, aztan vihetik.Babinho írta:Bocsánat, játszom itt a pletykaperceket, de a PSG elnöke Jamesről érdeklődött állítólag szerdánPerez 70 millióra becsüli ha idén valaki meg akarja venni, ezt nem tudom jól veszem e ki.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. február 16., péntek 11:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 16., péntek 11:07
Nem tudom, már itt se kéne lennem, mert Benzema nem lőtt gólt. De a 3-1et azért eltaláltam.Realista24 írta:Akkor miért nem ezt írtad?ziro4vr írta:Én azt csak arra írtam, hogy 19 évesen nincs azzal gond, ha kicsit feszült, vagy megfogja egy nagy stadion hangulata, de a játékán nem is nagyon láttam.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. február 16., péntek 10:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 16., péntek 10:05
Akkor miért nem ezt írtad?ziro4vr írta:Én azt csak arra írtam, hogy 19 évesen nincs azzal gond, ha kicsit feszült, vagy megfogja egy nagy stadion hangulata, de a játékán nem is nagyon láttam.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 16., péntek 10:02
Ha csak egyet akar nyerni, ide ne jöjjön, maximum kölcsönbe 1 évre.p.csabi1 írta:
Hát ha egyáltalán érdekli az,hogy nyerjen egy BL mondjuk.Nem vagyok benne biztos...
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. február 16., péntek 9:57
Hát ha egyáltalán érdekli az,hogy nyerjen egy BL mondjuk.Nem vagyok benne biztos...kérdés a pogba, bappe vonalon, hogy már megvan a pénz fiatalon, mikor jön el - ha egyáltalán eljön - hogy most már nyerni is kéne valamit...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 16., péntek 9:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 16., péntek 9:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 16., péntek 9:28
Nem biztos, elég egy átkokózott nyár, nem az első tehetség lenne, akiből a világ egyik legjobbja lehetne és egy Faubert szintet hoz.ziro4vr írta:Mitől volt megszeppenve? Komolyan kérdezem, én nem láttam ajta. Meg mi az, hogy túl kellett volna ezen lépnie? Cé is full ideg volt az elején, aztán eldöntötte a meccset. Abban igazad van, hogy ha tartósan ott marad, akkor nem fog kijönni a teljes potenciál belőle. Más kérdés, hogy úgy is top3 játékos lesz, annyira kiemelkedő tehetségnek számít jelenleg.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 16., péntek 9:20
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. február 16., péntek 9:10
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 16., péntek 8:53
Ezzel azért nem értek egyet. Legalábbis teljesen nem.petiamadridista írta:Szerintem ez a kedvelem nem kedvelem dolog olyan, hogyha a kedvenc csapatodban nyomja és ott alázza szét az eĺlenfelet, rúgja a gólokat, nyeri a kupákat akkor nem tudom nem kedvelni az illetőt, legalább alaphangon.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. február 16., péntek 3:05
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 15., csütörtök 22:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 15., csütörtök 22:01
Én a tegnapi vesztes állásnál eltűnéseden derültem jót, elhagytad a süllyedő hajót, igazi erős jellem.Yazid írta:Ki milyen játékos, mar eszrevettem a fórumon, nagy befolyásolója a szimpátia, mindig jókat derülök mikor elkezdtek vitázni, ja és örülök h nyertünk
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 15., csütörtök 21:55
Azért a szimpátia se véletlen. Lehet hogy ilyen Pogba/Neymar/Suárez félékkel előrébb lennénk, de a büdös életben nem kéne egyik se. Más is így van ezzel. Ezek igazi színművészek, nem profi labdarúgók. Nem csak a technika meg a finesz számít már. Legalábbis én nem csak azt nézem.Yazid írta:Ki milyen játékos, mar eszrevettem a fórumon, nagy befolyásolója a szimpátia, mindig jókat derülök mikor elkezdtek vitázni, ja és örülök h nyertünk
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 15., csütörtök 21:55
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem