Settings - call - additional settings - caller id: es itt kell atallitani a Hide number-rol Show number-re vagy Network Defaulf-ra.
egyik sem jó, mert nincs olyan lehetősége, ahol aktiválni tudjaTárcsázó alkalmazás, beállítások. (menü gomb)
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 9., hétfő 22:32
Settings - call - additional settings - caller id: es itt kell atallitani a Hide number-rol Show number-re vagy Network Defaulf-ra.
egyik sem jó, mert nincs olyan lehetősége, ahol aktiválni tudjaTárcsázó alkalmazás, beállítások. (menü gomb)
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. szeptember 9., hétfő 22:11
Tárcsázó alkalmazás, beállítások. (menü gomb)___Samy___ írta:haver nemrég vett egy samsung note II-t, viszont akadt vele egy "nagy" problémája, amivel nem tud mit kezdeni
a készülék egy koreai verzió, és nem tudja beállítani a hívásazonosításnál, hogy kiírja a számát híváskor
valakinek valami ötlet?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 9., hétfő 22:07
Nekem 4.0.3-as androidom van___Samy___ írta:haver nemrég vett egy samsung note II-t, viszont akadt vele egy "nagy" problémája, amivel nem tud mit kezdeni
a készülék egy koreai verzió, és nem tudja beállítani a hívásazonosításnál, hogy kiírja a számát híváskor
valakinek valami ötlet?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 9., hétfő 21:56
HozzászólásSzerző: bla255 » 2013. szeptember 8., vasárnap 20:42
Ha semmi Windows alkalmazás nem kell neki(Office csomag pl.) Akkor Linuxból a Debian/Ubuntu Linux, kicsit macerás kezdőként felpakolni rá a dolgokat, viszont az stabilan és gyorsan futna rajta.h3x0r írta:Apumnak van egy regi laptopja: Intel Pentium Dual T2370, 1.7GHz, 1GB DDR2, 120GB HDD. Jelenleg XP van rajta, viszont elegge lassu, pedig egy honapja raktam fel neki. Tudnatok ajanlani olyan operacios rendszert, ami jobban mukodne rajta? Leginkabb arra hasznalna, hogy netezzen rajta, dokumentumokat irjon/olvasson, megtudjon nezni egy videot.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 8., vasárnap 20:39
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 7., szombat 23:12
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. szeptember 6., péntek 15:34
igen.___Samy___ írta:és ezzel az összes beállításom is eltűnik? újra kell "kalibrálnom" az itthoni hálózatot?
windows.Lassan 1 hete használom az almás gépemet, imádom, már mondhatni teljesen megszoktam. Viszont alkalmazások terén nem vagyok annyira otthon, szóval aki tud ajánlani valamit, az írjon már néhányat és hogy mire is jó az adott program.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 6., péntek 15:23
és ezzel az összes beállításom is eltűnik? újra kell "kalibrálnom" az itthoni hálózatot?Kecskezs írta:Kell lennie valahol egy reset gombnak rajta, azt hosszan nyomod és mindent gyári értékre állít, a felhasználónév+jelszó párost is.___Samy___ írta:olyan problémám lenne, hogy nem tudok belépni a routerem beállításaiba, mert nem tudom a felhasználónevet és a jelszót
próbáltam az eredetivel (admin), de nem működik, biztos annak idején más lett beállítva, de már fogalmam sincs micsoda![]()
mit tudok tenni?
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. szeptember 6., péntek 15:14
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. szeptember 6., péntek 15:09
Kell lennie valahol egy reset gombnak rajta, azt hosszan nyomod és mindent gyári értékre állít, a felhasználónév+jelszó párost is.___Samy___ írta:olyan problémám lenne, hogy nem tudok belépni a routerem beállításaiba, mert nem tudom a felhasználónevet és a jelszót
próbáltam az eredetivel (admin), de nem működik, biztos annak idején más lett beállítva, de már fogalmam sincs micsoda![]()
mit tudok tenni?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 6., péntek 14:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 6., péntek 13:40
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. szeptember 5., csütörtök 17:26
az az s3 legyen s3 LTE a 2 gb ram miatt, megéri a plusz pénzt.hehe írta:értem, akkor vagy galaxy s3 vagy nexus 4, jól érzem?
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 5., csütörtök 17:21

HozzászólásSzerző: dodi » 2013. szeptember 5., csütörtök 17:19
az bestbuy manapság, eléggé jól lenyomták az árát, közeledik az új Nexus.hehe írta:google nexus 4 eddig a befutó ebből a szempontból, kérdés h van e nála jobb?
ugyanez az árkategória.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 5., csütörtök 17:16

HozzászólásSzerző: dodi » 2013. szeptember 5., csütörtök 17:11
még, sovány lesz az a ram. több lapos böngészés, multitask. kevés.matador írta:Baba mobil, nem drága, nincs semmilyen "nem nyitom meg, mert csak, anyád" típusú problémája.
hol vennéd? szolgáltató? vagy kártyafüggetlen kell? új mindenképp?hehe írta:válaszoljatok már pls, nem vok képben az aktuális mobilfelhozatallal.
HozzászólásSzerző: matador » 2013. szeptember 5., csütörtök 16:39
HTC Desire X.továbbítom a kérdést:
Milyen mobiltelefont érdemes venni, aminek nagy a kijelzője és INTERNETEZÉSRE alkalmas a képernyőjét használva.
Szóval tartalmazz azokat a mocskos plugineket, meg flash izéket, meg dekódereket, ami a netes videókhoz kell, tehát a legtöbbet tartalmazza ezekből a szoftverekből, hogy minél többféle internetes tartalmat tudjon megnyitni. max 80ezer forintért.
válaszoljatok már pls, nem vok képben az aktuális mobilfelhozatallal.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 5., csütörtök 15:57
válaszoljatok már pls, nem vok képben az aktuális mobilfelhozatallal.Milyen mobiltelefont érdemes venni, aminek nagy a kijelzője és INTERNETEZÉSRE alkalmas a képernyőjét használva.
Szóval tartalmazz azokat a mocskos plugineket, meg flash izéket, meg dekódereket, ami a netes videókhoz kell, tehát a legtöbbet tartalmazza ezekből a szoftverekből, hogy minél többféle internetes tartalmat tudjon megnyitni. max 80ezer forintért.

Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem