wayteq xtab100qcr
Mi a véleményed pl erről a tabletről? Félek valamiért ilyen márkátlan kütyüt venni, pedig a tudása és a 70k-s ára elég jól hangzik.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 9., hétfő 23:25
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. szeptember 9., hétfő 23:22
mondjuk ezen átsiklottam. a samsung ugye koreai, de te nem erre céloztál, gondolom.___Samy___ írta:a készülék egy koreai verzió
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 9., hétfő 23:08
további beállításokon kívül csak azt a kettőt látja, amiket már írtam, a többit meg már végig nézte, azokon belül sincs semmi hasznospedig tuti, hogy a tárcsázó beállításai közt van eldugva. miket lát ott?
HozzászólásSzerző: cart » 2013. szeptember 9., hétfő 22:58
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. szeptember 9., hétfő 22:56
pedig tuti, hogy a tárcsázó beállításai közt van eldugva. miket lát ott?___Samy___ írta:a második beállításokig el is jut, de azon belül csak két menüpontja van, országkódos meg zajcsökkentés
nincsen hívóazonosító
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 9., hétfő 22:48
a második beállításokig el is jut, de azon belül csak két menüpontja van, országkódos meg zajcsökkentésdodi írta:tárcsázó, menü gomb, beállítások. aztán talán még egy beállítások az alján,majd olyan, hogy bejövő hívások beállításai. aztán ott meg hívóazonosító küldése. az alapértelmezett, hogy nem küldi.
most ezt emlékezetből írtam, de ügyesek lesztek, megtaláljátok.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 9., hétfő 22:40
Nekem is így kell LG-n, csak még a hívás beállításoknál alul a további beállításokra kell rámennem és ott van a hívó szám fül.___Samy___ írta:egyik sem jó, mert nincs olyan lehetősége, ahol aktiválni tudjaTárcsázó alkalmazás, beállítások. (menü gomb)
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. szeptember 9., hétfő 22:39
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 9., hétfő 22:32
Settings - call - additional settings - caller id: es itt kell atallitani a Hide number-rol Show number-re vagy Network Defaulf-ra.
egyik sem jó, mert nincs olyan lehetősége, ahol aktiválni tudjaTárcsázó alkalmazás, beállítások. (menü gomb)
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. szeptember 9., hétfő 22:11
Tárcsázó alkalmazás, beállítások. (menü gomb)___Samy___ írta:haver nemrég vett egy samsung note II-t, viszont akadt vele egy "nagy" problémája, amivel nem tud mit kezdeni
a készülék egy koreai verzió, és nem tudja beállítani a hívásazonosításnál, hogy kiírja a számát híváskor
valakinek valami ötlet?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 9., hétfő 22:07
Nekem 4.0.3-as androidom van___Samy___ írta:haver nemrég vett egy samsung note II-t, viszont akadt vele egy "nagy" problémája, amivel nem tud mit kezdeni
a készülék egy koreai verzió, és nem tudja beállítani a hívásazonosításnál, hogy kiírja a számát híváskor
valakinek valami ötlet?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 9., hétfő 21:56
HozzászólásSzerző: bla255 » 2013. szeptember 8., vasárnap 20:42
Ha semmi Windows alkalmazás nem kell neki(Office csomag pl.) Akkor Linuxból a Debian/Ubuntu Linux, kicsit macerás kezdőként felpakolni rá a dolgokat, viszont az stabilan és gyorsan futna rajta.h3x0r írta:Apumnak van egy regi laptopja: Intel Pentium Dual T2370, 1.7GHz, 1GB DDR2, 120GB HDD. Jelenleg XP van rajta, viszont elegge lassu, pedig egy honapja raktam fel neki. Tudnatok ajanlani olyan operacios rendszert, ami jobban mukodne rajta? Leginkabb arra hasznalna, hogy netezzen rajta, dokumentumokat irjon/olvasson, megtudjon nezni egy videot.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 8., vasárnap 20:39
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 7., szombat 23:12
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. szeptember 6., péntek 15:34
igen.___Samy___ írta:és ezzel az összes beállításom is eltűnik? újra kell "kalibrálnom" az itthoni hálózatot?
windows.Lassan 1 hete használom az almás gépemet, imádom, már mondhatni teljesen megszoktam. Viszont alkalmazások terén nem vagyok annyira otthon, szóval aki tud ajánlani valamit, az írjon már néhányat és hogy mire is jó az adott program.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 6., péntek 15:23
és ezzel az összes beállításom is eltűnik? újra kell "kalibrálnom" az itthoni hálózatot?Kecskezs írta:Kell lennie valahol egy reset gombnak rajta, azt hosszan nyomod és mindent gyári értékre állít, a felhasználónév+jelszó párost is.___Samy___ írta:olyan problémám lenne, hogy nem tudok belépni a routerem beállításaiba, mert nem tudom a felhasználónevet és a jelszót
próbáltam az eredetivel (admin), de nem működik, biztos annak idején más lett beállítva, de már fogalmam sincs micsoda![]()
mit tudok tenni?
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. szeptember 6., péntek 15:14
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. szeptember 6., péntek 15:09
Kell lennie valahol egy reset gombnak rajta, azt hosszan nyomod és mindent gyári értékre állít, a felhasználónév+jelszó párost is.___Samy___ írta:olyan problémám lenne, hogy nem tudok belépni a routerem beállításaiba, mert nem tudom a felhasználónevet és a jelszót
próbáltam az eredetivel (admin), de nem működik, biztos annak idején más lett beállítva, de már fogalmam sincs micsoda![]()
mit tudok tenni?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 6., péntek 14:31
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem