Kiváncsi vagyok, hogy fog alakulni vele. A fiatal spanyol era egyik legnagyobb tehetsége, kétlem hogy el akarnánk engedni.
Nagy szivfájdalom lenne, ha máshol teljesedne ki.

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. március 19., hétfő 10:32
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 18., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 1., csütörtök 6:20
Adlak.sebydani írta:A barca üljön rá. Ez a véleményem bármekkora összeggel kopogtatnak.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. február 28., szerda 21:47
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 28., szerda 21:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 28., szerda 21:42
Mourinhonak o nem jo. A City mar inkabb.Csabi írta:ha mourinho lerak érte 200at el kell adni.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. február 28., szerda 21:29
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. február 28., szerda 20:48
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 28., szerda 16:45
Én is remélem. Megkapta a PSG meccset is, ott végig kapart. Remélem az a meccs azt mutatja, hogy nem engedte el teljesen a dolgokat. Csak maradjon meg Zidane hozzá állása is, hogy fontos meccseken is használja és nem csak arra, hogy CR rápihenjen a BL-re, meg, hogy Bale nehogy lesérüljön.Realista24 írta:A hírek szerint Ramos egy kicsit megdorgálta Iscót a hozzáállása miatt. Reméljük úgy fogja fel, mint anno Lukita.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 28., szerda 14:24
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 15., csütörtök 12:13
szerencsére a lelátóra nem passzolt annyit.Toky írta:vagy Carvajalnak
HozzászólásSzerző: Toky » 2018. február 15., csütörtök 12:02
Nekem a kedvencem az volt, amikor első félidőben nem is tudom ki indította Iscot a jobb szélen. Isco elkezd nyargalni előre. Felnéz, 6 védő ééés... ő van legelöl egyedül. Benzema és Ronaldo mire befutottak a védők közé meg már őt is utolérték, nem volt más választása, mint megtartani. Aztán ment a hátra passz talán Modricnak vagy Carvajalnak.wZoLee7 írta:Sok esetben nehez volt ugy alkotni tamadasban, neki is, Benzemanak is es CR nek is, ha tamadunk de harom emberunkre jut 5 vedekezo. Szornyen lassan valtottunk vedekezesbol tamadasba.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 15., csütörtök 10:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 15., csütörtök 10:07
azért járok iderashidm írta:hogy végre kimond: szeretsz minket.Kerlon írta:Mit akartatok még?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 15., csütörtök 10:04
hogy végre kimond: szeretsz minket.Kerlon írta:Mit akartatok még?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 15., csütörtök 9:53
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. február 15., csütörtök 9:13
+1RealAsensio írta:Nem volt ertelme? Komolyan? Az elso felidoben olyan szinten tamadta az ellenfel vedelmet, hogy orom volt nezni, rendszeresen felment CR es Benzema kozott kergetni az ellenfelet. Szemmel lathatoan az volt a feladata, hogy probaljon labdat szerezni, helyezzen minel nagyobb nyomast az ellenfel vedelmere, kergesse a PSG jatekosait. Ezenkivul szabadon jatszhatott, probalt szervezni, tamadni, helyet csinalni, tobb kevesebb sikerrel. Aztan a 79. percben bejott a friss Asensio a helyere, hogy a lefarasztott vedelmet szetfussa. Bejott, mert Asensio oriasi szerepet jatszott a ket golban.Kerlon írta:Én nem mondtam, hogy jó volt. Küzdött, hajtott és tényleg nem tudott a támadáshoz sokat adni. Amúgy sokszor amikor visszafordult az volt a baj, hogy 2-en voltak fent és kb 5-en ő meg visszhúzta és megtartotta. Hiába akarunk gyorsan támadni, ha 1. nincs már gyors emberünk elől, 2. gyorsan felfejlődni se tud/akar a csapat. Isco játszatásának nem volt túl sok értelme tegnap.
Ha vegkepp megkerdojelezed Isco tegnapi teljesitmenyet, hallgass Zidanera, ahogy dicseri Isco labdas es labdanelkuli jatekat.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 15., csütörtök 9:07
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. február 15., csütörtök 8:54
Nem volt ertelme? Komolyan? Az elso felidoben olyan szinten tamadta az ellenfel vedelmet, hogy orom volt nezni, rendszeresen felment CR es Benzema kozott kergetni az ellenfelet. Szemmel lathatoan az volt a feladata, hogy probaljon labdat szerezni, helyezzen minel nagyobb nyomast az ellenfel vedelmere, kergesse a PSG jatekosait. Ezenkivul szabadon jatszhatott, probalt szervezni, tamadni, helyet csinalni, tobb kevesebb sikerrel. Aztan a 79. percben bejott a friss Asensio a helyere, hogy a lefarasztott vedelmet szetfussa. Bejott, mert Asensio oriasi szerepet jatszott a ket golban.Kerlon írta:Én nem mondtam, hogy jó volt. Küzdött, hajtott és tényleg nem tudott a támadáshoz sokat adni. Amúgy sokszor amikor visszafordult az volt a baj, hogy 2-en voltak fent és kb 5-en ő meg visszhúzta és megtartotta. Hiába akarunk gyorsan támadni, ha 1. nincs már gyors emberünk elől, 2. gyorsan felfejlődni se tud/akar a csapat. Isco játszatásának nem volt túl sok értelme tegnap.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 15., csütörtök 8:49
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem