A Koman féle brigád is inkább mázlival lett ezüstérmes és nem a nagy tudásukkal. Volt egy két jó kontrájuk és sikerült nekik belőni a lasztit. Persze a magyar média (ebbe főleg szerintem a tv a ludas) úgy állította be a meccseket mintha mi lennénk télleg a harmadik legjobb csapat.
Amugy szerintem is az utánpótlásunk jobb mint a felnőtt válogatottunk.
És hogy miért ?
Szerintem körülbelül jók vagyunk 19-20 éves korig aztán a jobb játékosaink szépen elmennek külföldre. Amit részben meg is értek mert ha télleg fejlődni szeretne akkor muszáj nekik kimenni mert a magyar foci nagyon le van maradva főleg a magyar edzők. Nem is az a baj hogy kimegy hanem az hogy hova megy ki....Persze vannak mindenre ellenpéldák is de szerintem ezeknek a játékosoknak el kellene magyarázni hogy nem minden bajnokság fekszik nekünk magyaroknak. Ha fejlődni akarnak akkor szerintem ezek a bajnokságok jöhetnek szóba: holland;német;spanyol;portugál. Szerintem mi magyarok is szeretjük a latin focit és ezek azért közelebb vannak ehhez. (a német annyira nem de most már szerintem ott is kialakulóbán van ez).
És persze olyan csapatokat kellene választaniuk amikben legalább a nevük szóba kerül mikor ki hirdetik a kezdő 11-et. Egy idő után persze be is kell verekedniük magukat a csapatba hogy a játékpercek meglegyenek.