Elég nagy baj nekik Mou, de azt is látni kell emelett, hogy mind csak szenved. Nem Mou tiltja meg Pogba-nak, hogy valamit csináljon is, ne csak sétáljon. Martialnak, hogy verje meg az emberét, pedig esélye bőven van rá. Sanchezt még hagyjuk egyelőre, de most úgy néz ki, hogy túlzott volt vele az öröm. Lényeg a lényeg, hogy mind gyenge és nem csak azért, mert Mou az edző és Lukaku a csatár.RaúlCF írta:elől Lukaku meglőve, Pogba visszahúzva Matic mellé egy 2esbe sose ízlett neki, 10esben Lingard játszik Mata helyett. ez nálam a saját maguk kiherélésével egyenlő megspékelve Mou taktikájával. még ezzel is simán ütniük kellett volna a Newcastle-t, hiába voltak pechesek meg hatalmasokat mentett a Newcastle.

Premier League
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
elől Lukaku meglőve, Pogba visszahúzva Matic mellé egy 2esbe sose ízlett neki, 10esben Lingard játszik Mata helyett. ez nálam a saját maguk kiherélésével egyenlő megspékelve Mou taktikájával. még ezzel is simán ütniük kellett volna a Newcastle-t, hiába voltak pechesek meg hatalmasokat mentett a Newcastle.M1Ö írta:Azért van jó pár meccs, ahol nincsenek lekorlátozva, mégis szenved mind. Mint a Newcastle ellen hétvégén. Sanchez, Pogba, Martial. Mind katasztrófa volt.RaúlCF írta:Unitedben edzőt kéne cserélni mert játékosok vannak ott. amíg ragaszkodik egy donkey kong Lukakuhoz addig nem lesz ott elvárt szép foci. pedig anyag lenne Sanchez,Pogba,Mata,Martial,Rashford ebből nagyon fasza játékot kilehetne hozni de Lukaku meg Mou taktikája kiheréli az egészet.
- M1Ö
Azért van jó pár meccs, ahol nincsenek lekorlátozva, mégis szenved mind. Mint a Newcastle ellen hétvégén. Sanchez, Pogba, Martial. Mind katasztrófa volt.RaúlCF írta:Unitedben edzőt kéne cserélni mert játékosok vannak ott. amíg ragaszkodik egy donkey kong Lukakuhoz addig nem lesz ott elvárt szép foci. pedig anyag lenne Sanchez,Pogba,Mata,Martial,Rashford ebből nagyon fasza játékot kilehetne hozni de Lukaku meg Mou taktikája kiheréli az egészet.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Unitedben edzőt kéne cserélni mert játékosok vannak ott. amíg ragaszkodik egy donkey kong Lukakuhoz addig nem lesz ott elvárt szép foci. pedig anyag lenne Sanchez,Pogba,Mata,Martial,Rashford ebből nagyon fasza játékot kilehetne hozni de Lukaku meg Mou taktikája kiheréli az egészet.
Rashford csak elpazarolja ott a tehetségét. Őt mondjuk kimenteném.
Salaht mondjuk nem értem, tipikusan pl játékos futni tud, de sose felejtem el mennyire ugyetlen volt ellenünk egyszer amikor a Romaval meccseltunk egy bl párharcban. Szerintem ő nem kéne.
Salaht mondjuk nem értem, tipikusan pl játékos futni tud, de sose felejtem el mennyire ugyetlen volt ellenünk egyszer amikor a Romaval meccseltunk egy bl párharcban. Szerintem ő nem kéne.
az a szomorú, hogy balszélső volt eddig is, aztán még Ibra nem is volt egészséges.BBeno írta:azért mert izomsérülés miatt nem került a keretbe a hétvégén?
eddig is egymást rotálták martiallal ezután is ez lesz.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hazardban benne van még 3-4 év a legmagasabb szinten. Szerintem elég ennyi is jelenleg. Szép dolog, ha itt bontakozik ki egy 20 éves, de a folyamatos címekhez bele kell húzni néha egy érettebb játékosba is.
ha szépen kicsúszik a négyből a chelsea, akkor a belga pár már jöhet is tőlük. Jelenleg ők a legelérhetőbbek, úgy néz ki. Mbappét még kimentjük párizsból pár év múlva, neymar meg maradjon csak cirkuszolni a franciáknál.
ha szépen kicsúszik a négyből a chelsea, akkor a belga pár már jöhet is tőlük. Jelenleg ők a legelérhetőbbek, úgy néz ki. Mbappét még kimentjük párizsból pár év múlva, neymar meg maradjon csak cirkuszolni a franciáknál.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Bappet elfelejtheted meg jo par evig, ezt elszabtuk es el kell fogadni. Jelen felhozatal mellett Hazard a legjobb megszerezheto opcio. Jobb lenne ha par evvel fiatalabb de meg igy is az atmeneti idoszakban megfelelo erosites lenne. Inkabb o mint par fiatal remenyseg ami szinten horror ar lenne aztan vagy bejon vagy nem. Itt nincs turelem olyan arc kell akinek van rutinja is es ezen felul labdaugyes es veszelyes a kapura es kompatibilis CR-el (azaz szelen is megel).H.E.H.E. írta:ami pont tart még 2-3 évet, aztán elfogy, mint céronaldo.Hazardnak meg pont a robbanékonysága a legnagyobb előnye, tegnap is kb két ilyen gólt rúgott, ahol felállt védelemmel szemben megindult...
egyetlen egy kérdésem van, érdemes-e ennyi pénzt kiadni egy jelenleg csúcson lévő - azaz ennél jobb már nem lesz - játékosért, akinek van 2-3 jó éve ezen a szinten.
sztem nem.
bappéért viszont mehet a 400 millió.
idontgiveafuck
- BlancoMark
Amennyire jol indult a srac, akkora visszaeses amit az utobbi idoben csinal. Egy jo megoldasra jut harom buta.H.E.H.E. írta:btw arról szó sem esik továbbra sem, amit már akkor mondtam, amikor leigazolták alexist, hogy resford pályafutását sikeresen töri ketté a legnagyszerűbb edzőlegenda.
100 évente egyszer van vmi normálisabbnak tűnő csatárja angliának, akkor is vmi balfasz elintézi, hogy ne legyen belőle semmi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlancoMark 2018. február 13., kedd 13:30-kor.
azért mert izomsérülés miatt nem került a keretbe a hétvégén?
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
btw arról szó sem esik továbbra sem, amit már akkor mondtam, amikor leigazolták alexist, hogy resford pályafutását sikeresen töri ketté a legnagyszerűbb edzőlegenda.
100 évente egyszer van vmi normálisabbnak tűnő csatárja angliának, akkor is vmi balfasz elintézi, hogy ne legyen belőle semmi.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
Félre ne érts, Hazard leigazolását én sem tartom indokoltnak, de valakit mindenképpen kell majd igazolni előre és inkább ő, mint pl Kane vagy Icardi.H.E.H.E. írta:ami pont tart még 2-3 évet, aztán elfogy, mint céronaldo.Hazardnak meg pont a robbanékonysága a legnagyobb előnye, tegnap is kb két ilyen gólt rúgott, ahol felállt védelemmel szemben megindult...
egyetlen egy kérdésem van, érdemes-e ennyi pénzt kiadni egy jelenleg csúcson lévő - azaz ennél jobb már nem lesz - játékosért, akinek van 2-3 jó éve ezen a szinten.
sztem nem.
idontgiveafuck
Mbappeért meg tényleg robbantani kéne/kellett volna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ami pont tart még 2-3 évet, aztán elfogy, mint céronaldo.Hazardnak meg pont a robbanékonysága a legnagyobb előnye, tegnap is kb két ilyen gólt rúgott, ahol felállt védelemmel szemben megindult...
sztem nem.
idontgiveafuck
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
Mert aztán Baileynek nem terület kell.
Hazardnak meg pont a robbanékonysága a legnagyobb előnye, tegnap is kb két ilyen gólt rúgott, ahol felállt védelemmel szemben megindult...

K
K
- M1Ö
Csak mindenki elfelejti aki csatáért kiállt, hogy itt lesz CR is. Vele mit csinálsz, ha egy másik csatár jön Benzema helyére? Vissza teszed bal szélsőnek? Akkor saját kezűleg fogom kiszúrni a szemem, ha összejön egy CR-új csatár-Bale sor. Sokkal indokoltabb lenne egy Hazard féle arc, mert CR már kilences, hiába tűnik fel több poszton. Rádásul Hazard is szélső, attól mert szabad kezet kap és több helyen feltűnik. Olyan mint Hazard, egyedül Asensio van a keretben. Ő is ugyanúgy zavart kelt felállt védelem ellen is.wxyz írta:Ide csatár kell és egy olyan szélső, aki pár labdaérintésből zavart tud kelteni akár felállt védelem ellen is. Nem egy a saját térfelére visszalépő, nagy területet kapó tkp, mint ezen a videón. Ilyen focistánk van sok jelenleg.
Ide csatár kell és egy olyan szélső, aki pár labdaérintésből zavart tud kelteni akár felállt védelem ellen is. Nem egy a saját térfelére visszalépő, nagy területet kapó tkp, mint ezen a videón. Ilyen focistánk van sok jelenleg.M1Ö írta:
Tudom, tudom. Csak egy videó, ilyet Khedira-ról is lehet csinálni. De ha ebből nem az jön le, hogy abszolút nem olyan játékos, mint amilyennek jellemzed, akkor többet nem jövök...
Ott van Bailey a Leverkusenben. Lenne maximum 40 millió, fizetni sem kellene neki évi 10 millió feletti összeget.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem Salahra gondoltamMesQueUnClub írta: Amúgy nem tudom mi a gondja Hazardal, ő legalább tud is cselezni és a bot védőket elég sokszor meg is veri.

Hazarddal egy gond van nálam, hogy nem akkor jött, amikor kellett volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Gündogan sztori, speciálban ZiRónak.
http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foc ... lt-2618721
http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foc ... lt-2618721
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Süti
Azt nem Kane.Yazid írta:nem tudom mit vitatkoztok, premier ligából egy ember fog jönni és az nem hazard

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
nem tudom mit vitatkoztok, premier ligából egy ember fog jönni és az nem hazard