Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Ezeket a nőies sarkításokat, hogy csak azt írtuk forgolódik, honnan szeditek? Kissé sarkítás.

Nem illik.
Cselezőkészsége nagy része abból áll, hogy hátra arc, majd agyatlanul irányváltogat, hátha lesz valami.Realista24 írta:Milyen pörgéseket? Nem nézek Chelsea meccset, ezért kérdezem.wxyz írta:Ha már PL játékos és pénzszórás, akkor Salah lenne jó. Benne látom egyedül, hogy tudná magát hozni egy olyan rendszerben, ahol nem annyira kiemelt a szerepe. És ő nem használja ezeket a pörgéseket, nincs rá szüksége.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Azt, hogy van olyan, hogy inkább gondolkodik és nem megy neki ész nélkül a védelemnek, inkább visszafordul és lepasszolja. Ez a nagy bűn, ezért pörög sokat. Ami persze rohadtul nem igaz, mert az a jellemző rá, hogy nekimegy a védőjének, nem fél az 1vs1, 1vs2-től. Csak van amikor faszság lenne, ezért inkább pörög. De úgy látszik, ha valaki nem játszik full direktbe, az már nem is lehet jó, lásd Isco.Realista24 írta:Milyen pörgéseket?

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Milyen pörgéseket? Nem nézek Chelsea meccset, ezért kérdezem.wxyz írta:Ha már PL játékos és pénzszórás, akkor Salah lenne jó. Benne látom egyedül, hogy tudná magát hozni egy olyan rendszerben, ahol nem annyira kiemelt a szerepe. És ő nem használja ezeket a pörgéseket, nincs rá szüksége.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
"Kicsit" túl tolod már ezt a pörgést. De tegyük fel túl sokat forog. Mégis baszós a játéka és a góljai is jönnek. Akkor hol itt a probléma?wxyz írta:És ő nem használja ezeket a pörgéseket, nincs rá szüksége.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Ha már PL játékos és pénzszórás, akkor Salah lenne jó. Benne látom egyedül, hogy tudná magát hozni egy olyan rendszerben, ahol nem annyira kiemelt a szerepe. És ő nem használja ezeket a pörgéseket, nincs rá szüksége.
de hát hazard csak forgolódik
Egy bokatörés után egész jól talpra állt.
Egy bokatörés után egész jól talpra állt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
mai meccs alapján egyértelműen látszik hogy jobb és baloldalt is életveszélyt tud okozni az ellenfélnek.
bocsi nem értem rá. gólokat láttam szép volt.dannen írta:remelem nezte ma hazardot aki ketelkedik, hogy megerne-e![]()
azt még mindig nem tudom lenne e helye.
Emellett szabályos büntetőt nem adtak a nufcnak miatta, majd a gól előtt szimulál a kozeppalyan amiből felivelik a labdát és róla kapják a gólt.Realista24 írta:Chris Smalling did not win a successful tackle in the entire match against newcastle.

Masszív csőd
hazard nagyot jatszik ma. nyaron hozni kell
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Chris Smalling did not win a successful tackle in the entire match against newcastle.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Nekem nincs már kedvem embereken vitázni, gondoltam cizellálom a véleményem. Annyira más mindenkinek az igénye, a kialakult szimpátiája, szerintem felesleges embereken vitázni.
Nem illik.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
hát nem tudom nálam inkább egy forrófejű elefánt az ember és végképp nem vkp max oda van betuszakolva mint anno jhvbe. padra jó de amit Klopp játszani akar oda nem ilyen darabos mamlasz kéne hanem inkább egy duracellnyuszi stílus mint Kanté vagy Makelele vonal.Kerlon írta:Én is ezt hittem róla, de sokkal fegyelmezettebb és jobb védekezésben. Én simán megtartanám, aztán jövőre Wijnaldum-Can-Keita kp darálhatna. Bár a holland helyett egy kreatívabb ember még elférne a kp-n.RaúlCF írta:én Can-t is elsóznám a Juvénak. nem értem mit látnak benne egy fiatal Khedira az ember ennél lehetne jobb is. nyáron fixen kapus,khv,bhv,kkp kellene nekik Keita érkezése mellett
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
ezt mondtad róla (firmino) január 15.én, a city elleni meccs után: "Ügyetlen, suta, kihagyja a helyzeteit, elpattan tőle a labda 5 méterre. Más ezért van itt ekézve. "ziro4vr írta:Nem rossz játékos Can, angliába pont nem kell, hogy valaki a fülén pörgesse a labdát.
Firminoról senki nem mondta, hogy nincsenek szép megoldásai. De attól még nem egy hatalmas spíler meg zseni. Salah jobb játékos, 10/10szer inkább őt választanám onnan.
Mourinho meg csak a szokásos, a védelem névsora messze a legviccesebb.
most már csak annyit mondasz, hogy nem zseni?

Jó, Firmino brazil, nem angol, mint Kane. Szóval minőség.
Can azért nem olyan béna, mint Khedira, nem rossz játékos ő. Inkább Hendersont és Wijnaldumot kellene elküldeni. Coutinho amúgy tényleg hiányzik a csapatból.
Keitával az a baj, hogy hasonló típus, mint a mostani középpályásaik
Jobbhátvéd, kapus, középpályás kellene elsősorban, aztán csatár és egy középhátvéd.
Can azért nem olyan béna, mint Khedira, nem rossz játékos ő. Inkább Hendersont és Wijnaldumot kellene elküldeni. Coutinho amúgy tényleg hiányzik a csapatból.
Keitával az a baj, hogy hasonló típus, mint a mostani középpályásaik
Jobbhátvéd, kapus, középpályás kellene elsősorban, aztán csatár és egy középhátvéd.
- ziro4vr
Nem rossz játékos Can, angliába pont nem kell, hogy valaki a fülén pörgesse a labdát.
Firminoról senki nem mondta, hogy nincsenek szép megoldásai. De attól még nem egy hatalmas spíler meg zseni. Salah jobb játékos, 10/10szer inkább őt választanám onnan.
Nem illik.
Én is ezt hittem róla, de sokkal fegyelmezettebb és jobb védekezésben. Én simán megtartanám, aztán jövőre Wijnaldum-Can-Keita kp darálhatna. Bár a holland helyett egy kreatívabb ember még elférne a kp-n.RaúlCF írta:én Can-t is elsóznám a Juvénak. nem értem mit látnak benne egy fiatal Khedira az ember ennél lehetne jobb is. nyáron fixen kapus,khv,bhv,kkp kellene nekik Keita érkezése mellett
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Semmi baj a kerettel csak Mou egy hulladék sajnos, és a legrosszabb az egészben, hogy reménytelen hogy kirúgják évekig.Kerlon írta:nem, mert ott normális játékosok szaladgáltak a csapatban (azért voltak a végén szar meccsek, persze)
Ez már az ő kerete, annyit költött amennyit nem szégyellt. De ha nincs taktika, csak kiküldi őket a pályára akkor teljesen mind1.
Egyetlen titkos fegyvere, hogy felküldi Fellainit, hogy ráívelgessenek ha ég a ház.
Mou szimplán megbukott mint edző, és teljesen nonszensz döntéseket hoz, amivel a jó játékosokat is leépíti. Young borzalom, mégis bérelt helye van, holott Shaw mikor játszott, szinte mindig a meccs embere lett. Marcinak tök jól jött, erre megjött Sanchez és átkerült jobbszélre, ahol semmi nem ér. Jó pár ilyen dolog van még, de felesleges a játékosok nyakába varrni. Lehet szidni az MU-t, de itt nem arról van szó, hogy elfelejtettek volna focizni, vagy xar lenne a keret, hanem nincs taktika és össze vissza játszatja őket.
Egyszerűen megbukott mind edző, nincs mit ezen szépíteni, elment mellette a világ..
nem volt csúnya az a gólpassz.illgner írta:Firmino nem tud focizni, ezt már olvashattuk itt korábban