bocsi nem értem rá. gólokat láttam szép volt.dannen írta:remelem nezte ma hazardot aki ketelkedik, hogy megerne-e![]()
azt még mindig nem tudom lenne e helye.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 12., hétfő 22:57
bocsi nem értem rá. gólokat láttam szép volt.dannen írta:remelem nezte ma hazardot aki ketelkedik, hogy megerne-e![]()
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2018. február 12., hétfő 22:06
Emellett szabályos büntetőt nem adtak a nufcnak miatta, majd a gól előtt szimulál a kozeppalyan amiből felivelik a labdát és róla kapják a gólt.Realista24 írta:Chris Smalling did not win a successful tackle in the entire match against newcastle.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 12., hétfő 21:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 12., hétfő 7:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 11., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 11., vasárnap 21:02
hát nem tudom nálam inkább egy forrófejű elefánt az ember és végképp nem vkp max oda van betuszakolva mint anno jhvbe. padra jó de amit Klopp játszani akar oda nem ilyen darabos mamlasz kéne hanem inkább egy duracellnyuszi stílus mint Kanté vagy Makelele vonal.Kerlon írta:Én is ezt hittem róla, de sokkal fegyelmezettebb és jobb védekezésben. Én simán megtartanám, aztán jövőre Wijnaldum-Can-Keita kp darálhatna. Bár a holland helyett egy kreatívabb ember még elférne a kp-n.RaúlCF írta:én Can-t is elsóznám a Juvénak. nem értem mit látnak benne egy fiatal Khedira az ember ennél lehetne jobb is. nyáron fixen kapus,khv,bhv,kkp kellene nekik Keita érkezése mellett
HozzászólásSzerző: sucre » 2018. február 11., vasárnap 21:00
ezt mondtad róla (firmino) január 15.én, a city elleni meccs után: "Ügyetlen, suta, kihagyja a helyzeteit, elpattan tőle a labda 5 méterre. Más ezért van itt ekézve. "ziro4vr írta:Nem rossz játékos Can, angliába pont nem kell, hogy valaki a fülén pörgesse a labdát.
Firminoról senki nem mondta, hogy nincsenek szép megoldásai. De attól még nem egy hatalmas spíler meg zseni. Salah jobb játékos, 10/10szer inkább őt választanám onnan.
Mourinho meg csak a szokásos, a védelem névsora messze a legviccesebb.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 11., vasárnap 20:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 11., vasárnap 19:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 11., vasárnap 19:18
Én is ezt hittem róla, de sokkal fegyelmezettebb és jobb védekezésben. Én simán megtartanám, aztán jövőre Wijnaldum-Can-Keita kp darálhatna. Bár a holland helyett egy kreatívabb ember még elférne a kp-n.RaúlCF írta:én Can-t is elsóznám a Juvénak. nem értem mit látnak benne egy fiatal Khedira az ember ennél lehetne jobb is. nyáron fixen kapus,khv,bhv,kkp kellene nekik Keita érkezése mellett
HozzászólásSzerző: coolrob » 2018. február 11., vasárnap 19:03
Semmi baj a kerettel csak Mou egy hulladék sajnos, és a legrosszabb az egészben, hogy reménytelen hogy kirúgják évekig.Kerlon írta:nem, mert ott normális játékosok szaladgáltak a csapatban (azért voltak a végén szar meccsek, persze)
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 11., vasárnap 18:35
nem volt csúnya az a gólpassz.illgner írta:Firmino nem tud focizni, ezt már olvashattuk itt korábban
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 11., vasárnap 18:33
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 11., vasárnap 18:30
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. február 11., vasárnap 18:20
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 11., vasárnap 18:18
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. február 11., vasárnap 18:16
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. február 11., vasárnap 18:14
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. február 11., vasárnap 17:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 11., vasárnap 16:55
nem, mert ott normális játékosok szaladgáltak a csapatban (azért voltak a végén szar meccsek, persze)ericco írta:Azon gondolkodom, hogy a mi meccseink is ilyen rohadt nézhetetlenek voltak, amíg Mou volt az edző?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem