Már hetek -hónapok óta, amióta a csapatnál van, azóta csak igazán kiváló dolgokat hallottam tőle, olyanokat, amelyek megerősíthetik a csapat morálját.
Tetszik. Zidane érti, tudja miről szól a Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 9., hétfő 12:34
HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. szeptember 9., hétfő 12:14
Özil meg azt, hogy harcolni fog a helyéértGéci írta:Carlo is elmondta, hogy Vechhi mondja meg, hogy ki játszik...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 9., hétfő 11:47
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. szeptember 9., hétfő 11:37
csak a sz@rt kavarja. elmondja a riport elején, hogy ő mint szurkoló bla-bla. ilyet egy igazi szurkoló nem csinál, hatalmas port kavar.hehe írta:az a durva, hogy a vagdalkozásai mellett 80%-ban igaza beszél, csak már nem hallgat rá senkiRealista24 írta:Ez a Calderón megint odacsapott![]()
totally agree.nmate írta:Calderónra csak ennyit tudok mondani: http://www.youtube.com/watch?v=xX9a5pAvWmE
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 9., hétfő 11:34
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 9., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 9., hétfő 11:31
Én is olyan 70%-ra tenném az igazságot, plusz egy kis köret, és ámulunk-bámulunk.az a durva, hogy a vagdalkozásai mellett 80%-ban igaza beszél, csak már nem hallgat rá senki
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 9., hétfő 11:30
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 9., hétfő 11:25
az a durva, hogy a vagdalkozásai mellett 80%-ban igaza beszél, csak már nem hallgat rá senkiRealista24 írta:Ez a Calderón megint odacsapott![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 9., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 9., hétfő 11:14
Bármennyire fáj, hogy ha a kedvenced fikázzák. Tényleg nagyon sokszor teljesen jogos.BBeno írta:az hogy valaki akit irreálisan sokan utálnak innen azétr van mert sok a birka. vagy még csak sokan sincsenek csak ők a leghangosabbak. valszeg utóbbi. attól még nagyon nagy százalékban a világon szeretik azt az embert. mindegy hogy kiről beszélünk.Az viszont nem veletlen, hogy Ozilt meg Higuaint (vagy mondhatom akar Khedirat, Kakat, Arbeloat) ennyi ember nem kedveli a forumrol.
Erre meg csak annyit, hogy spanyolok megválasztották Modricot a tavalyi év legrosszabb igazolásának.nagyon nagy százalékban a világon szeretik azt az embert.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 9., hétfő 11:06
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 8., vasárnap 23:12
az hogy valaki akit irreálisan sokan utálnak innen azétr van mert sok a birka. vagy még csak sokan sincsenek csak ők a leghangosabbak. valszeg utóbbi. attól még nagyon nagy százalékban a világon szeretik azt az embert. mindegy hogy kiről beszélünk.Az viszont nem veletlen, hogy Ozilt meg Higuaint (vagy mondhatom akar Khedirat, Kakat, Arbeloat) ennyi ember nem kedveli a forumrol.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:58
Minden jatekosnal van egy pohar. Ha rosszul jatszik, akkor elobb vagy utobb megtelik az a pohar. Peldaul ott van Higuain. Van akinel a Lyon elleni kapufaja utan telt be a pohar, van akinel a Dortmund elleni kihagyott helyzetenel. Es ha az a pohar egyszer betelik, akkor a jatekos tehet szinte BARMIT, mindig is a hibait fogod keresni, miket hagyott ki, milyen akciok mentek el rajta, mikor nem passzolt, stb. (mert hibai mindenkinek vannak). Sokaknal Ozil pohara a legutobbi nyilatkozataval telt be, Te viszont ezt is elnezed neki. Lehet hogy egy, lehet hogy ket ev mulva fogsz csalodni benne, de az is lehet hogy soha.Kerlon írta:Hát. Amúgy leírtam, hogy jogosan savazzák, de szerintem azért kicsit átesett a ló a túloldalra. Már múltkor leírtam, hogy vércseként várják, hogy elkövessen egy hibát és azután BUMM. Csúnya, rossz, Özil, pfejj, pfejj.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:41
Hidd el, nem véletlenül van ez. Rászolgált rendesen az utóbbi időben szerintem.Kerlon írta:Már múltkor leírtam, hogy vércseként várják, hogy elkövessen egy hibát és azután BUMM. Csúnya, rossz, Özil, pfejj, pfejj.
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:40
Nana... Lucas 20 eves... a psg idiota edzoje nem jatszatja de carlonal alapember volt. az meg hogy shaktarba felesleges szerzodni.. egy brazilnak nem hinnem.Remy írta:Lucasra is azt mondták, aztán hallani se lehet róla. A Shakhtar megint egy olyan csapat, ahová felesleges elszerződni, mert a bajnokság 0, így nem lehet fejlődni benne.realfan91 írta:Bernardból nagy sztár lesz. talán nagyobb mint szrrá hájpolt Neymarból lesz is valaha.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:34
numberone1 írta:Aki meg mindig ezt retket vedi az megerdemli a savazast.
A londoni ejszakak is lefogjak farasztani az emberunket....lesznek csalodott arsenal szurkolok.
Hát. Amúgy leírtam, hogy jogosan savazzák, de szerintem azért kicsit átesett a ló a túloldalra. Már múltkor leírtam, hogy vércseként várják, hogy elkövessen egy hibát és azután BUMM. Csúnya, rossz, Özil, pfejj, pfejj.numberone1 írta:Ha eddig nem tunt volna fel, mindig Ozilt savaztam, de te csak vedd magadra. Nem tetszik amit itt kap....megerdemli!!!
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:28
Ha eddig nem tunt volna fel, mindig Ozilt savaztam, de te csak vedd magadra. Nem tetszik amit itt kap....megerdemli!!!Kerlon írta:Saválló van rajtam, toljad csak.numberone1 írta:Aki meg mindig ezt retket vedi az megerdemli a savazast.
A londoni ejszakak is lefogjak farasztani az emberunket....lesznek csalodott arsenal szurkolok.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:13
értem az iróniát, de:http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... LFmibrw12wprimrose írta:Hát legalább azt is tudjuk most már, hogy no more Ozil, no more party in madrid.Attól még mindig nem a legundorítóbb és lejáratós duma, de mindegy is szerencsére már nincs itt.
mármint Sierra szavait.Sierra írta:Élvezte azt 3 évig, és most itt van az új edző és 2 hónap után már rinyál, hogy nem érzi a bizalmat? Persze megfutamodni a legkönnyebb, ez tény. Neki esze ágában nem volt itt bármit is bizonyítani vagy hajtani, egyszerűbb volt elmenni egy olyan csapatban, ahol ő a sztár, ő van a középpontban, és nem kell senkivel sem küzdenie a kezdőcsapatért. Érthető, 3 év alatt teljesen elkényelmesedett, nem volt egyetlen értelmes riválisa, és mindezek mellett a konstans szar teljesítményével is évekig betonbiztos helye volt. Naná, hogy ez tetszett neki, hiszen akármint csinált ő kezdett. Most viszont hirtelen lett vetélytársa Isco és Bale személyében, és beszart, hogy jaj mi lesz a kezdőcsapatbeli helyével. Rájött, hogy ezzel a teljesítménnyel megy a levesbe, és inkább lelépett, mintsem hogy küzdjön a mezért. Kis pöcs.Kerlon írta:Annyit mondott, hogy nem érezte már a bizalmat, ami mindenkinél szemmel látható volt,Soha nem volt az... csak nem volt más arra a posztra, mert Mourinho valamiért elégedett volt vele 3 évig. Persze ez nem az ő hibája. Az viszont igen, hogy ez miatt teljesen megváltozott - negatív irányba. Egy kis flegma, nem törődöm, beképzelt szarjankó lett belőle nulla teljesítménnyel. Meg eltanulta Igájntól az állandó reklamálást.Kerlon írta:mivel MÁR nem nélkülözhetetlen, mint az elmúlt években.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:06
Igen, nagyon valószínű, h ez történt. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy a többi részét komolyan gondolja, szóval megakarja mutatni.Értsd: a Manu emberei bénák voltak, és nem adták le a papírokat időben, lényeg h kifutottunk az időből, ezért maradnom kellett. Bár szívesen mentem volna oda, de nem mondhatom ezt önöknek, most hogy itt ragadtam.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem