simán ki lehetne használni, hogy nekünk kell mennünk és előnyt szerezni, kontrából mehetne a kisgyerek.
és köszönjük is meg neki szépen, hogy ekkora előnyt ad.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 11., vasárnap 13:44
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 11., vasárnap 12:52
meglepne ha pont a kirakat meccsen nem a kirakat csapat kezdene. ilyen nyár után nekik ez az év meccse. bl,Bernabeuban a Real ellen mindenki erre fog figyelni nem biztos hogy sportszakmai lesz minden döntés hanem szólnak Emerynek hogy csillogás legyen mint anno a galaktikus érában.BBeno írta:biztos vagyok benne hogy bappe helyett dimaria fog kezdeni. és tulajdonképpen meg is érdemli.
nagyon összekapta magát az utóbbi hetekben. simán védhető lesz ha emery őt kezdeti és bappe csereként áll be.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 11., vasárnap 12:44
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. február 11., vasárnap 12:41
Ez szerintem biztos már. Zidane a Sociedad előtt:BBeno írta:hakimi helyett nacho lesz és legyen a jhv.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 11., vasárnap 12:40
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 11., vasárnap 12:09
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. február 11., vasárnap 12:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 11., vasárnap 10:50
Most mi van? Én így lövök.Realista24 írta:Zidane mondta/mutatta neki hogy nyugiban maradjon csak hátrébb a cserék utan.Yazid írta:2. Félidőben teljesen lejjebb adtak, koncentráció is apadt 4után. Kroost nem is hallottam a második félidőben úgy elbújt nagyon helyesen.
Bytheway a gólörömet valaki tolja majd be ide
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 11., vasárnap 9:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 11., vasárnap 9:23
Zidane mondta/mutatta neki hogy nyugiban maradjon csak hátrébb a cserék utan.Yazid írta:2. Félidőben teljesen lejjebb adtak, koncentráció is apadt 4után. Kroost nem is hallottam a második félidőben úgy elbújt nagyon helyesen.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. február 11., vasárnap 9:08
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. február 11., vasárnap 9:06
vajon egy 4-0ás szünet után mit mondhatott, úgy, hogy szerdán jön a párizsi? A második félidőben gondolom az eredmény megtartása volt már csak a fő cél meg, hogy ne sérüljön le senki, de nyilván, hogy visszább kapcsoltak, jöttek is a hibák. engem nem érdekel a második félidő, szerdán kell meghalni a pályán 90 percen keresztül.Süti írta:A jó dolgokat leírtátok DE.
Ezt a második félidőt is sikerült 1-2-re elveszíteni, ezzel jó lenne mostmár tényleg kezdeni valamit, mert PSG ellen nem lesz 3-4 gólos előnyünk.
Nem tudom mit mondthat ZZ félidőben, de nem igazán működik.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 11., vasárnap 2:58
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. február 11., vasárnap 2:08
MorataMartin írta:Kupa kiesés óta az első meccs amit láttam. A többi alatt programom és nem is nagyon törtem magam az elmulasztott bajnokik miatt. Leültem nézni a mait, de alig kötött le. Ezt a szezont lélekben már elengedtem. Mar azon is csak mosolygok hogy ettől a csapattól kaptunk két gólt, vagy hogy mit hagyott ki benzema. Azt pedig márcsak rosszmájúan jegyzem meg hogy Ronaldo is előtte az összes puskaporát a Psg elött.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 11., vasárnap 1:54
En nagyobb osszeggel mernek fogadni a Navas Nacho Varane Ramos Marcelo Modric Case Kroos Bale Benz Ce kezdoreBlancoMark írta:Minden Zidaneon mulik. Vajon erzi-e hogy az allasa mulik a meccsen? Remelem igen, es meglepi Emeryt, minket, az egesz vilagot valami faszantos kezdovel, Casemirot rakja le mert felesleges, Balet rakja le, hogy legyen puskaporunk a hajrara is, es essunk nekik tempobol. Nagyon kivancsi leszek, en most azt erzem, hogy Zidane valami ujat fog mutatni.petiamadridista írta:szarok vagyunk idén, az Újévben is.
de.
azért ez már a ligában a 3. gálánk január eleje óta.
Szerintem vmi elindulgatott, még ha gyök 2vel is.
remélem jó meccset játszunk szerdán, de nem várok el semmit.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. február 11., vasárnap 0:37
Minden Zidaneon mulik. Vajon erzi-e hogy az allasa mulik a meccsen? Remelem igen, es meglepi Emeryt, minket, az egesz vilagot valami faszantos kezdovel, Casemirot rakja le mert felesleges, Balet rakja le, hogy legyen puskaporunk a hajrara is, es essunk nekik tempobol. Nagyon kivancsi leszek, en most azt erzem, hogy Zidane valami ujat fog mutatni.petiamadridista írta:szarok vagyunk idén, az Újévben is.
de.
azért ez már a ligában a 3. gálánk január eleje óta.
Szerintem vmi elindulgatott, még ha gyök 2vel is.
remélem jó meccset játszunk szerdán, de nem várok el semmit.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. február 11., vasárnap 0:28
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. február 11., vasárnap 0:22
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. február 10., szombat 23:24
Mekkora szerencséje ennek a fórumnak, hogy nem én vagyok a moderátor..MorataMartin írta:Kupa kiesés óta az első meccs amit láttam. A többi alatt programom és nem is nagyon törtem magam az elmulasztott bajnokik miatt. Leültem nézni a mait, de alig kötött le. Ezt a szezont lélekben már elengedtem. Mar azon is csak mosolygok hogy ettől a csapattól kaptunk két gólt, vagy hogy mit hagyott ki benzema. Azt pedig márcsak rosszmájúan jegyzem meg hogy Ronaldo is előtte az összes puskaporát a Psg elött.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. február 10., szombat 23:21
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem