Attól óvjon meg minket a jó Isten.Realista24 írta:hogy Bale vissza van vonva középre. Szerintem.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 16., péntek 10:22
Attól óvjon meg minket a jó Isten.Realista24 írta:hogy Bale vissza van vonva középre. Szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 16., péntek 10:18
Nálam Cé és Bale nem megoldás egyszerre, mert túl statikusak. Bale egysíkú, Cé fizikálisan nem bírja, kell mellé egy vagy két arc aki folyamatosan mozgatja a védőket. Erre jó Karim, Asensio, Lucas és Isco is.V. Mester 77 írta:Én nalam a 4-4-2 tűnik befutónak. Most is az volt a megoldás.
C és Bale elől.
Kroos és Modric közepén. Őket válthatja Kova és Casemiro
illetve a két szélén Asensio és Isco Ida meg jöhet az öreg Lucas
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. február 16., péntek 10:09
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 15., csütörtök 0:05
Ja, hát azt nem állítottam, hogy ez lesz. Csak ezt szeretném. A védekezésnél meg nem lenne gond, vissza lehetne állni egy 4-5-1-re mert Isconak meg Hazardnak sem büdös a meló.RealAsensio írta:Egy a gond, hogy ez nem fifa, Mbappe meg nem egy doboz pizza, hogy rendelesre kiszallitjak, amikor nekunk epp szuksegunk van ra. Az altalad leirt formacioval az a baj, hogy vedekezni senkinek nem lenne kedve, meg nem is erne vissza senki, plane ha ket oldalt Carvajal es Marcelo futkarozik, leginkabb felfele. Hazardot elhozni meg...eleg necces. De a gondolatmenet es a logika nem rossz.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. február 14., szerda 23:50
Egy a gond, hogy ez nem fifa, Mbappe meg nem egy doboz pizza, hogy rendelesre kiszallitjak, amikor nekunk epp szuksegunk van ra. Az altalad leirt formacioval az a baj, hogy vedekezni senkinek nem lenne kedve, meg nem is erne vissza senki, plane ha ket oldalt Carvajal es Marcelo futkarozik, leginkabb felfele. Hazardot elhozni meg...eleg necces. De a gondolatmenet es a logika nem rossz.M1Ö írta:Igen, ezt akartam én is írni. Míg itt van CR, teljesen feleleges csatárban gondolkodni. Az látszik, hogy Benzema és Mayoral (de korábban Morata is) szélre szorul, vagy rosszabb esetben egymást tapossák. Egy Kane, Lewa, Icardi ezt hogy oldaná meg? Sehogy. Az minden lenne, csak nem foci, hogy egymás seggében lennének. És ezzel nem CR-t kritizálom, hogy miatta szar Benzema. Csak tényleg felesleges addig egy másik 9es, míg stabil kezdő. Mert az sem megoldás, hogy egy új csatár miatt visszakerül szélre. Nem is játszana ott, mert többször ott kezd, aztán már azt veszi észre az ember, hogy Marcelonál a labda, de nincs körülötte senki, mert CR már az ellen 11es pontja körül kéri a beadást. Pont ezért kéne egy Hazard féle arc. Ő feltűnik mindenhol, nyomná CRnek a zsugát, mert ahhoz is ért.donor írta:Egyetértek is meg nem is. Csatár kell, de nem a jelen kornak, hanem a jövőnek.
Szerintem egy:
Modric-Kova-Kroos
Isco-Hazard
CR
sor olyan állat lenne, hogy a fél világ a mi focinkra élvezne. Végre eltűnne a sok ívelés, végre járna a labda. Isco meg Hazard kötetlenül mozogna szélre, előre, hátra, nyomnák a mélységi passzokat, kiugratásokat CRnek. Hazard érkezni is tud. Isco sem elveszett benne. Miután meg kiöregedne CR, jönne M'Bappe akinél meg valami brutál mód működne ez a mélységi passzos, kiugratós játék.
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2018. február 14., szerda 23:37
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 13., kedd 14:55
Ja hát igen, kéne mellé egy komolyabb filozófiai váltás meg Bale és Case padra tétele.Wecker írta: A mostani játékosállomány sem alkalmas kevésbe a leírtakra. Az egész ott bukik el, hogy vannak, akiknek nem kell letámadni, és nem kell védekezni. Így nagyon nehéz. Ha nincs csapatmozgás, lehet nálad akármennyi a világ legjobb játékosaiból, nem mész velük semmire.
Betömörülő ellenfelek ellen is ülnek a mélységi passzok, csak használni is kéne. Modric párszor meghúzza, azokból rendre ziccer is lett. Én ebben látnám a sikert, meg a tempóváltás utáni kiugratásokban. Ebben meg rohadt jó lenne szerintem Hazard egy olyan k.pályával mögötte mint amit írtam, mellette Isco, előtte meg CR.Wecker írta:mélységi passzos játék meg már ott besül, hogy tömörül a legtöbb ellen. Az ellen csak rövid passzok, gyors oldalváltások, meg átlövés van.
HozzászólásSzerző: Wecker » 2018. február 13., kedd 14:46
A mostani játékosállomány sem alkalmas kevésbe a leírtakra. Az egész ott bukik el, hogy vannak, akiknek nem kell letámadni, és nem kell védekezni. Így nagyon nehéz. Ha nincs csapatmozgás, lehet nálad akármennyi a világ legjobb játékosaiból, nem mész velük semmire. A mélységi passzos játék meg már ott besül, hogy tömörül a legtöbb ellen. Az ellen csak rövid passzok, gyors oldalváltások, meg átlövés van.M1Ö írta:Igen, ezt akartam én is írni. Míg itt van CR, teljesen feleleges csatárban gondolkodni. Az látszik, hogy Benzema és Mayoral (de korábban Morata is) szélre szorul, vagy rosszabb esetben egymást tapossák. Egy Kane, Lewa, Icardi ezt hogy oldaná meg? Sehogy. Az minden lenne, csak nem foci, hogy egymás seggében lennének. És ezzel nem CR-t kritizálom, hogy miatta szar Benzema. Csak tényleg felesleges addig egy másik 9es, míg stabil kezdő. Mert az sem megoldás, hogy egy új csatár miatt visszakerül szélre. Nem is játszana ott, mert többször ott kezd, aztán már azt veszi észre az ember, hogy Marcelonál a labda, de nincs körülötte senki, mert CR már az ellen 11es pontja körül kéri a beadást. Pont ezért kéne egy Hazard féle arc. Ő feltűnik mindenhol, nyomná CRnek a zsugát, mert ahhoz is ért.donor írta:Egyetértek is meg nem is. Csatár kell, de nem a jelen kornak, hanem a jövőnek.
Szerintem egy:
Modric-Kova-Kroos
Isco-Hazard
CR
sor olyan állat lenne, hogy a fél világ a mi focinkra élvezne. Végre eltűnne a sok ívelés, végre járna a labda. Isco meg Hazard kötetlenül mozogna szélre, előre, hátra, nyomnák a mélységi passzokat, kiugratásokat CRnek. Hazard érkezni is tud. Isco sem elveszett benne. Miután meg kiöregedne CR, jönne M'Bappe akinél meg valami brutál mód működne ez a mélységi passzos, kiugratós játék.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 13., kedd 11:51
Igen, ezt akartam én is írni. Míg itt van CR, teljesen feleleges csatárban gondolkodni. Az látszik, hogy Benzema és Mayoral (de korábban Morata is) szélre szorul, vagy rosszabb esetben egymást tapossák. Egy Kane, Lewa, Icardi ezt hogy oldaná meg? Sehogy. Az minden lenne, csak nem foci, hogy egymás seggében lennének. És ezzel nem CR-t kritizálom, hogy miatta szar Benzema. Csak tényleg felesleges addig egy másik 9es, míg stabil kezdő. Mert az sem megoldás, hogy egy új csatár miatt visszakerül szélre. Nem is játszana ott, mert többször ott kezd, aztán már azt veszi észre az ember, hogy Marcelonál a labda, de nincs körülötte senki, mert CR már az ellen 11es pontja körül kéri a beadást. Pont ezért kéne egy Hazard féle arc. Ő feltűnik mindenhol, nyomná CRnek a zsugát, mert ahhoz is ért.donor írta:Egyetértek is meg nem is. Csatár kell, de nem a jelen kornak, hanem a jövőnek.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 13., kedd 11:37
Itt azért jegyezzük meg, hogy pl. Icardi esetében annyira nem játszanak alá, mint itt, és a csapattársai se ugyanazon a szinten mozognak, mint CR-nek. Nyilván nem fognak olyan számokat produkálni.donor írta: Másikból áthozva.
Egyetértek is meg nem is. Csatár kell, de nem a jelen kornak, hanem a jövőnek. Ilyen Lewa féle arcokra nincs szüksége a csapatnak. Ott van CR. Mindenki leszarozza meg vágyik mindenféle Icardikra, akik fostos ligákban sem tudnak olyan számokat produkálni, mint az öreg. Ezért lett volna létfontosságú (és még a mai napig az) megszerezni Mbappét, mert ő összjátékban tudja hozni Karimot, de később alkalmas lenne CR utódnak is. Mindegy. Meg kell baszkódni a PSG-t, hogy legalább ezzel is esélyt adjunk a megszerzésének.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 13., kedd 11:24
Másikból áthozva.M1Ö írta:Csak mindenki elfelejti aki csatáért kiállt, hogy itt lesz CR is. Vele mit csinálsz, ha egy másik csatár jön Benzema helyére? Vissza teszed bal szélsőnek? Akkor saját kezűleg fogom kiszúrni a szemem, ha összejön egy CR-új csatár-Bale sor. Sokkal indokoltabb lenne egy Hazard féle arc, mert CR már kilences, hiába tűnik fel több poszton. Rádásul Hazard is szélső, attól mert szabad kezet kap és több helyen feltűnik. Olyan mint Hazard, egyedül Asensio van a keretben. Ő is ugyanúgy zavart kelt felállt védelem ellen is.wxyz írta:Ide csatár kell és egy olyan szélső, aki pár labdaérintésből zavart tud kelteni akár felállt védelem ellen is. Nem egy a saját térfelére visszalépő, nagy területet kapó tkp, mint ezen a videón. Ilyen focistánk van sok jelenleg.
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. február 10., szombat 22:56
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 10., szombat 22:52
Van egy sanda gyanúm, hogy ZZ a tavalyi BM meccset akarja kopizni taktikailag. Bale így keményen vissza lesz húzva, hogy védekezzen.Yazid írta:ha gólt lő én vállalok egy hetet simán... Kicsit félek, nem fogja elbírni ezt a bbct +case fos formáját a csapat a psg ellen. Benznek és a brazilnak is előkell venni a bl superstylet.ziro4vr írta:A béelben gólt fog lőni. Kérek két hetet ha nem, de ha igen, én választhatok ki valakit erre. Deal?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 10., szombat 21:42
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. február 10., szombat 18:45
Lehet. Bar tul logikus dontes lenne...kodo írta:Nem akarom elrontani a jatekot de Carvajal annyira mégsem biztos ma.![]()
Nacho bár 0 perccel is szokott klasszis szintet hozni, szerintem ma jobb lenne játszatni. Igaz benne van a sérülésveszély, de rég játszott a szélen, és valószínűleg szerdán ő fog.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 10., szombat 16:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 10., szombat 15:59
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 10., szombat 15:47
Merész tippek! De bejöhet.sonic írta:Megprobalom megtippelni a ma esti kezdot.
Keylor - carvajal varane ramos marcelo - casemiro kroos modric - bale benzema ronaldo
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. február 10., szombat 15:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 7., szerda 11:09
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem