MvG. írta:
Úgy látszik már elfelejtettétek amikor az ikonotok (Raúl) csitítgatta ugyanúgy a közönséget ahogy Pique a gólja után, vagy Carvajal esetére amikor szó szerint a középső ujjával bemutatott a közönségnek egy Real gól után.
Hogy felejtenénk el, hát mennyire epic volt mindkettő
Mondjuk ezt sose értettem,hogy miért a mi csipánk nyílna ki

18 éve én annyit tudok,hogy van a Real és a többi és amikor a Realnak nem megy akkor a többi ott rúg bele ahol csak lehet.Nem emlékszem olyanra,hogy bárki is köpködött volna a a barca felé amikor nekünk ment a szekér,sőt amikor nem megy, akkor se foglalkozik senki a barcával a klubtól.Mourinho emelte meg a hangját egyedül amikor már tényleg túlzó volt a részrehajlás.
De nyugodtan lehet példákat hozni,hogy bármelyik ex vagy jelenlegi játékosunk szertárosunk elnökünk vagy bárki köpködte volna a barca politákáját az elmúlt években,pedig lett volna mit köpködni.A túloldalról viszont lehetne idézgetni Cruijff-tól Xavin át egész pikéig.Szerintem nem a mi csipánk nyílt ki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams