Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 8., csütörtök 12:49

M1Ö írta:Akkor gyorsan adjuk el Kovacicot meg Nachot is, ők is rendre padra kerülnek, ha a gála 11 egészséges.

Egyébként még mielőtt emiatt is Isco lesz a hibás, a cikk nem arról szól, hogy ő lépne, hanem hogy Zidane-nak nem kell, mert csalódott benne. Ami furcsa, mert miért pont benne? Miért pont őt venné elő? Mikor nem is kulcsjátékos nála, még akkor sem lenne, ha húzná a csapatot. Szerintem kamu. Legalábbis remélem, mert nálam így is rohamosan rombolja amit eddig felépített, ja még Isco is lép és Bale "túléli" akkor nem tom mit csinálok...
Kováért jön a Roma nagy erőkkel, csak szólok. :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 8., csütörtök 12:47

Isco nem akar elmenni, itt akar nagy jatekossa valni, ha menni akart volna mar reg a city vagy mas sokat fizeto csapat tagja lenne.
Elafnank aztan keresnenk egy kepessegekben gyengebb es ketszer olyan draga jatekost.

Oke elfogult vagyok, egy percig sem tagadom, imad o m a jatekat, de amikor egy meccs utan az van h megint n passzol idoben stb, nezzetek meg ujra. Vagy nyom egy 1vX megoldast vagy marad a sablon hatra passz. Ugyan ugy ekezve van mindkettoert, elol ugyani nincs mozgas, nincsenek ertelmes beindulasok. Multkor a semmibol tekert Bale fele, ha 10 centin mulott h Bale megfejelje azt a labdat lehet sokat mondok. Az ilyen megoldasokra van szuksegunk

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. február 8., csütörtök 12:45

Nem fogjuk eladni Isco-t ez szinte biztos, ha viszont megtennénk, akkor próbálkoznék a City-PSG kettősnél egy játékoscsere plusz pénz biznisszel, máshogy szerintem onnan nem igazolsz, csak, ha adsz nekik egy hasonlóan értékes játékost, aki normális esetben mozdíthatatlan. Guardiola úgyis szeretné egy ideje, a PSG pedig megvált már Lucas-tól, Pastore meg Draxler se játszik eleget és léphetnek a nyáron. Szerintem Verratti meg Rabiot mellé szépen illene, ott belefér a hullámzó teljesítmény meg szórakoztathatja magát Neymar-ral, amit úgy szeret.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 8., csütörtök 12:43

KAG írta:Ők eddig egyszer sem kaptak huzamosan, heteken, hónapokon át tartó több meccses lehetőséget.
Kocacic 3 hónapig klasszis szintet hozott Casemiro helyén. Mi lett a vége? Casemiro felépül, pad. Ott megkapta az esélyt, önhibáján kívül került padra. Nacho hányszor pótolt már bárkit a védelemből mégsincs köze a gálacsapathoz. Isconak hány olyan periódusa volt, hogy villogott, aztán felépült valaki és padra vágták? Egy kezemen nem tudom megszámolni. Minden Barcás rajtunk röhögött, hogy a csúcsformában lévő Isco kimarad a Clásicoról, mert Bale éppen-éppen felépült. De ez csak egy példa ami bennem maradt, lehetne sorolni még.
KAG írta:Isco már többször berúgta azt a bizonyos ajtót a kezdőbe aztán rendre vissza is esett a teljesítménye, amikor bekerült.
Nyílván volt olyan is, hogy azért került ki, mert nem ment neki, de ő legalább le van ültetve ha szenved. De alapból az a jellemző, hogy nem is játszik, ha mindenki egészéges. Úgyhogy nem lehet ennyivel elintézni, hogy rendre vissza is esett.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 8., csütörtök 12:36

Realista24 írta:
Erre mondjak hogy nem biztos hogy a megfelelő csapatban van.

Bennem fel sem merülne az eladása. Tipikusan az a játékos akit le akarnánk igazolni ha nem a mienk lenne.
Biztos, hogy "nem megfelelő csapatban van", viszont a jövő Real Madridja lehetne a megfelelő csapat.
dzsi91 írta:
Isco mint a piramis csúcsa? jó játékos de egyáltalán nem az a kaliber akire egy csapatot kell építeni.CR az, meg szerintem már unalmas minden játékosunknál felhozni,hogy Cr elnyomta őket.Láthattuk hol voltunk/vagyunk amikor CR nem hozza a gólokat.Mindenkinek meg volt a lehetősége a keretből előlépni amikor Cr-nek nem ment vagy nem is játszott, senki sem tudta ezt megoldani 1-2 meccsnél tovább.

Nem csak ZZ volt szerelmes 1-2 játékosba, hanem Ancelotti is.Mindenkinél megkapta a lehetőséget,sokszor élt is vele, de amikor ki lett mondva,hogy na most ő kezdő akkor mindig vissza esett.

Én is megtartanám de ha menni akar mehet.
Nem azt hoztam fel, hogy CR lenyomta, hanem hogy egy CR-re kihegyezett, és arra tréningezett játékrendszer és társak nyilván nem ideálisak neki. Ezért is lehet, hogy CR hiányában nem rúgjuk a gólokat.
A futball nem olyan egyszerű játék, hogy ha kiveszed CR-t, beteszed Iscot, és nem hozza amit Ő, akkor nem is lehet rá építeni.
Az pedig a válogatottnál is látszik, hogy a megfelelő szisztémában világklasszis a pali. Úgyhogy nálam simán lehet a piramis csúcsa.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 8., csütörtök 12:32

Akkor gyorsan adjuk el Kovacicot meg Nachot is, ők is rendre padra kerülnek, ha a gála 11 egészséges.
Ők eddig egyszer sem kaptak huzamosan, heteken, hónapokon át tartó több meccses lehetőséget.
Isco már többször berúgta azt a bizonyos ajtót a kezdőbe aztán rendre vissza is esett a teljesítménye, amikor bekerült.
Bale hosszabb sérülésénél szerintem Isco rendre kapta a perceket... legalábbis nekem ez remélik.

Mint írtam, én is megtartanám, nem adnám el és kedvelem a játékát.
De tényleg itt lenne az ideje tartósan letenni valamit az asztalra és nem csak néha-néha megvillantani a tehetségét, ami pár vagány YT videót kitesz.
ZIDANE

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 8., csütörtök 12:26

Akkor gyorsan adjuk el Kovacicot meg Nachot is, ők is rendre padra kerülnek, ha a gála 11 egészséges.

Egyébként még mielőtt emiatt is Isco lesz a hibás, a cikk nem arról szól, hogy ő lépne, hanem hogy Zidane-nak nem kell, mert csalódott benne. Ami furcsa, mert miért pont benne? Miért pont őt venné elő? Mikor nem is kulcsjátékos nála, még akkor sem lenne, ha húzná a csapatot. Szerintem kamu. Legalábbis remélem, mert nálam így is rohamosan rombolja amit eddig felépített, ja még Isco is lép és Bale "túléli" akkor nem tom mit csinálok...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 8., csütörtök 12:24

Nem csak ZZ volt szerelmes 1-2 játékosba, hanem Ancelotti is.Mindenkinél megkapta a lehetőséget,sokszor élt is vele, de amikor ki lett mondva,hogy na most ő kezdő akkor mindig vissza esett.

Ennyi a lényeg.
ZIDANE

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 8., csütörtök 12:22

Süti írta:Ott bukik az elképzelés hogy egyik edző alatt se játszhatott valódi húzóemberként megfelelő poszton. Nézzétek meg a spanyol válogatott meccseit. Ott nincs passzolj Ronaldonak kényszer. Isco tipikusan az a játékos akire rá lehet építeni a jövő Real Madridját, de neki a piramis csúcsának kell lennie, nem egy kőnek az alapban. Nézzétek meg mikor pl. Ronaldo pihent, vagy majd' mindeki a BBC-ből, és neki kellett vinnie a csapatot. Vitte.
Az, hogy a jelenlegi játékrendszerben nem tud kibontakozni, nem jelenti azt hogy el kell adni. Sőt, óriási butaság lenne.
Isco mint a piramis csúcsa? jó játékos de egyáltalán nem az a kaliber akire egy csapatot kell építeni.CR az, meg szerintem már unalmas minden játékosunknál felhozni,hogy Cr elnyomta őket.Láthattuk hol voltunk/vagyunk amikor CR nem hozza a gólokat.Mindenkinek meg volt a lehetősége a keretből előlépni amikor Cr-nek nem ment vagy nem is játszott, senki sem tudta ezt megoldani 1-2 meccsnél tovább.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 8., csütörtök 12:19

Süti írta:Ott bukik az elképzelés hogy egyik edző alatt se játszhatott valódi húzóemberként megfelelő poszton. Nézzétek meg a spanyol válogatott meccseit. Ott nincs passzolj Ronaldonak kényszer. Isco tipikusan az a játékos akire rá lehet építeni a jövő Real Madridját, de neki a piramis csúcsának kell lennie, nem egy kőnek az alapban. Nézzétek meg mikor pl. Ronaldo pihent, vagy majd' mindeki a BBC-ből, és neki kellett vinnie a csapatot. Vitte.
Az, hogy a jelenlegi játékrendszerben nem tud kibontakozni, nem jelenti azt hogy el kell adni. Sőt, óriási butaság lenne.
Erre mondjak hogy nem biztos hogy a megfelelő csapatban van.

Bennem fel sem merülne az eladása. Tipikusan az a játékos akit le akarnánk igazolni ha nem a mienk lenne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. február 8., csütörtök 12:17

Persze ez egyertelmunek tunnik, hogy ranezunk es azt latjuk, hogy sokadik edzonel nem alapember, de ez olyan kb mintha egy jatekost csak statok alapjan itelnenk meg. Szamitanak a korulmenyek is, carlonal(akkor az elejen sokaig meg jogosan) a bbc volt az alap, zz nel meg plane, akkor is ha 5 meccsig nem lonnek golt. Es akkor meg ott van casemiro is, aki a legkisebb spanyol csapat ellen is vegigtolja a 90 percet. Megertem azokat, akik iscotol tobbet vartak, melyen en is tobbet remeltem, de o a valogatott nagy vezere lehet, spanyolban mindenki imadja a jatekat, ha egy ilyen jatekost hagyunk eltekozolni, akkor az nagy hiba lesz. Persze ramondhatjuk, hogy aki menni akar menjen, de ebben Zz eleg nagy ludas lenne a galakezdojevel, ahogy kovanal is, mert o is mashol a barmelyik csapat (egyik)huzoembere lenne, egesz biztosan. Itt meg semmibe van veve kb

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 8., csütörtök 12:15

Ott bukik az elképzelés hogy egyik edző alatt se játszhatott valódi húzóemberként megfelelő poszton. Nézzétek meg a spanyol válogatott meccseit. Ott nincs passzolj Ronaldonak kényszer. Isco tipikusan az a játékos akire rá lehet építeni a jövő Real Madridját, de neki a piramis csúcsának kell lennie, nem egy kőnek az alapban. Nézzétek meg mikor pl. Ronaldo pihent, vagy majd' mindeki a BBC-ből, és neki kellett vinnie a csapatot. Vitte.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 8., csütörtök 12:12

Hat nem rudom, de ZZ szerelmes par jatekosunkba es azok lehetnek barmilyen szar formaban akkor is kezdeni fognak.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 8., csütörtök 12:07

KAG írta:Szóval, mostanában kevésbé voltam gépközelben, de láttam, hogy boncolgatva van az Isco lép nyáron téma.

Én úgy gondolom, hogyha menni akar, mehet.
Imádom a stílusát, a finomságait, de lássuk be... Az ember itt van 4-5-6 éve és rohadtul nincs meg benne az a fejlődés, amit vártunk tőle anno 20-21 évesen.
Illetve már a sokadik edző alatt sem képes kiharcolni a kezdőtagságát, ezt ahogy Ő is említette nem lehet csak a "más" hibája.
És a formáját sem tudja állandosítani, akkor sem, amikor kapja egymás után a meccseket és nem becserélgetve van.
pluszegy.Amikor valaki az isten tudja hanyadik edzőnél sem tud megmaradni a kezdőben ott azért már el kéne gondolkozni,hogy nem a világ esküdött össze ellene.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 8., csütörtök 11:16

Szóval, mostanában kevésbé voltam gépközelben, de láttam, hogy boncolgatva van az Isco lép nyáron téma.

Én úgy gondolom, hogyha menni akar, mehet.
Imádom a stílusát, a finomságait, de lássuk be... Az ember itt van 4-5-6 éve és rohadtul nincs meg benne az a fejlődés, amit vártunk tőle anno 20-21 évesen.
Illetve már a sokadik edző alatt sem képes kiharcolni a kezdőtagságát, ezt ahogy Ő is említette nem lehet csak a "más" hibája.
És a formáját sem tudja állandosítani, akkor sem, amikor kapja egymás után a meccseket és nem becserélgetve van.

Hazardal való hasonlítást annyira nem tudom értelmezni.
Őt inkább Asensioval lehetne, mivel mindketten inkább a szélen élnek, míg Isco inkább középen mozog.
Szerintem, ha Hazard érkezne se Iscot venné ki a kezdőből, hanem Balet vagy Asensiot.
ZIDANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 8., csütörtök 9:27

ziro4vr írta:
Kerlon írta: ne ezzel foglalkozz, valamelyik nap nagyon betámadták itt Tah barátod. :mrgreen:

Az amúgy kemény, hogy Asensio van ott 4-nek és mondjuk nem Hazard.
Nem érdekel annyira a tag, hogy bevédjem. :lol:

Az arc meglesz legalább, ha már a teljesítmény nincs is.
Mondjuk szerintem a gyereket nyomatni kéne orrba szájba és leginkább Reushoz tudom hasonlítani. Marco-Marco. :mrgreen: Nem tűnnek kiemelkedőnek mégis nagyon jó játékosok (lehetnének).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 8., csütörtök 9:17

Kerlon írta: ne ezzel foglalkozz, valamelyik nap nagyon betámadták itt Tah barátod. :mrgreen:

Nem érdekel annyira a tag, hogy bevédjem. :lol:

Az arc meglesz legalább, ha már a teljesítmény nincs is.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 8., csütörtök 7:09

ziro4vr írta:Asensiot azt hittem már a Gilette lefoglalta reklámarcnak.
ne ezzel foglalkozz, valamelyik nap nagyon betámadták itt Tah barátod. :mrgreen:

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 7., szerda 21:52

Asensiot azt hittem már a Gilette lefoglalta reklámarcnak.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 7., szerda 21:41

H.E.H.E. írta:barátom ebben fogja nyomni, nyilván CR7 id-val.
20 éves A cipő.

1998
2018

https://www.youtube.com/watch?v=CYThr8Dot-o
innentől tehát számomra egyértelmű, hogy a béellt mi nyerjük.

idén is. :zoldsalas: :sziv: :box:
zokni nélkül sokkal jobb tesó
K

Vissza: