HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 8., csütörtök 12:55
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 8., csütörtök 12:52
Tehát ez is a Barca ellen irányul? De várjá' má'! Az Espanyol is katalán csapat, nem? Vagy ők a jó részéről valók akiket nem szivat a spanyol vezetőség?lesliejr írta:Remélem a liga azt is vizsgálja majd, hogy Piqué-t és családját kórusban szidták, gyerekére halált kívántak. Ezért volt a gólöröm. Volt, hogy egy zászlót tettek ki amin Shakirat gyalázták. Ezekkel mi van? Vagy Umtiti felé a rasszista kijelentések? Vizsgálják akkor azt is, hogy az espanyol féle hulladék, kisebbségi komplexusban lévő csapatok úgy játszanak ellenünk, ha már a labdát nem tudják elvenni, hogy a passz után állandóan koccan a boka, taposás, rúgás térdmagasságban. Gondolom akkor ezeket is vizsgálják...jah nem, mert itt arra hivatkoznak, hogy a bíró nem tesz róla említést. Érdekes egyoldalú szemlélet van kialakulóban.
Kapásból figyelhetnék a mai meccset mert a Valencia is hasonló módszerekhez szokott folyamodni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 8., csütörtök 12:51
Na, akkor most búcsúzunk el tőled és az arrogáns kisebbségi kompluxusodtól.lesliejr írta:Remélem a liga azt is vizsgálja majd, hogy Piqué-t és családját kórusban szidták, gyerekére halált kívántak. Ezért volt a gólöröm. Volt, hogy egy zászlót tettek ki amin Shakirat gyalázták. Ezekkel mi van? Vagy Umtiti felé a rasszista kijelentések? Vizsgálják akkor azt is, hogy az espanyol féle hulladék, kisebbségi komplexusban lévő csapatok úgy játszanak ellenünk, ha már a labdát nem tudják elvenni, hogy a passz után állandóan koccan a boka, taposás, rúgás térdmagasságban. Gondolom akkor ezeket is vizsgálják...jah nem, mert itt arra hivatkoznak, hogy a bíró nem tesz róla említést. Érdekes egyoldalú szemlélet van kialakulóban.
Kapásból figyelhetnék a mai meccset mert a Valencia is hasonló módszerekhez szokott folyamodni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 8., csütörtök 12:43
Mindenki így játszik a nagycsapatok ellen, a szurkolók gyalázkodása pedig teljesen irreleváns. Az egyik egy részeg proli aki gyűlöl mindenkit aki nem a csapatának szurkol a másik pedig a világ egyik legnépszerűbb klubjának játékosa, akinek példaképként kell(ene) szolgálnia a fiatalok számára. Tényleg megmagyarázható azzal a dolog, hogy "de csúnyákat mondott rám..." ? Óvoda felett, párszáz profi meccsel a lábában már megtanulhatná ezeket nem felvenni. Hozzáteszem lehet nehéz napja, elgurul a gyógyszer, csak akkor jön a bünti, és lesz egy hete pihenni. (jogosan)lesliejr írta:Remélem a liga azt is vizsgálja majd, hogy Piqué-t és családját kórusban szidták, gyerekére halált kívántak. Ezért volt a gólöröm. Volt, hogy egy zászlót tettek ki amin Shakirat gyalázták. Ezekkel mi van? Vagy Umtiti felé a rasszista kijelentések? Vizsgálják akkor azt is, hogy az espanyol féle hulladék, kisebbségi komplexusban lévő csapatok úgy játszanak ellenünk, ha már a labdát nem tudják elvenni, hogy a passz után állandóan koccan a boka, taposás, rúgás térdmagasságban. Gondolom akkor ezeket is vizsgálják...jah nem, mert itt arra hivatkoznak, hogy a bíró nem tesz róla említést. Érdekes egyoldalú szemlélet van kialakulóban.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2018. február 8., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 8., csütörtök 11:53
Hogy felejtenénk el, hát mennyire epic volt mindkettőMvG. írta:
Úgy látszik már elfelejtettétek amikor az ikonotok (Raúl) csitítgatta ugyanúgy a közönséget ahogy Pique a gólja után, vagy Carvajal esetére amikor szó szerint a középső ujjával bemutatott a közönségnek egy Real gól után.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. február 8., csütörtök 11:35
ha nem ilyen patkány stílusban írnál, még amúgy egyet is tudnék érteni veled, én sem éreztem semmi durvát Piqué csitítgatós gólöröménél, szerintem ezek abszolút hozzá tartozhatnak a focinak. ahogy írtad, amikor Raúl csitította a Barca közönségét, az nálam top1 momentum volt.MvG. írta:Ej de kinyílt a csipátok....
ennek meg nagyon ideje volt már, évek óta megkellett volna lépni, de azért így is jó olvasni.Na, a spanyol szövetségnek elege lett a szimulálásokból. Mostantól jobban odafigyelnek arra, ami nincs összhangban a sport értékeivel, mint például a szimulálás, vagy a túlzott, provokáló gólöröm. Elég csak a mostani Piqué esetre gondolni ugye, vagy Suarez homorításaira. Ha csak minimális okot is látnak arra, hogy büntethető a játékos, akkor büntetni fogják. A szurkolók provokálása akár 12 meccses eltiltást is vonhat maga után, szimulálásért 4 meccs is járhat.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. február 8., csütörtök 8:59
Nem tudom csak én látom-e így de Cé ellen mostanában alig fújnak be valamit. Igaz, hogy még mindig könnyen esik és reklamál de akkor is van hogy továbbengednek egyértelmű eseteket.Kíváncsian várom az első CR eltiltást, miközben Suarezék folytatják a színi előadást![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 8., csütörtök 8:38
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 8., csütörtök 8:27
Kíváncsian várom az első CR eltiltást, miközben Suarezék folytatják a színi előadástRealista24 írta:Arról, hogy hogyan ellenőrzik, nem olvastam, mindenesetre, a Piqué esetet is videóról nézték vissza a ligánál, meg Suarez eseteit is gondolom, szóval, ebből kiindulva, ha a sajtó felkap egy esetet, ők visszanézik, és szankcionálják. Vagy külön csoport lesz erre felállítva. Nekem mindegy, csak meszeljék el a szimuláló köcsögöket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 8., csütörtök 8:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 8., csütörtök 7:53
Tehát videó felvétel után most már tiltanak el? Mert a bírókat eddig sem zavarta, hogy mit csinál a férgese.Realista24 írta:Na, a spanyol szövetségnek elege lett a szimulálásokból. Mostantól jobban odafigyelnek arra, ami nincs összhangban a sport értékeivel, mint például a szimulálás, vagy a túlzott, provokáló gólöröm. Elég csak a mostani Piqué esetre gondolni ugye, vagy Suarez homorításaira. Ha csak minimális okot is látnak arra, hogy büntethető a játékos, akkor büntetni fogják. A szurkolók provokálása akár 12 meccses eltiltást is vonhat maga után, szimulálásért 4 meccs is járhat. Ez nem kósza hír, a La Liga kitette a honlapjára a bejelentést. Mindezt Piqué esete miatt, amit a Szövetség be is jelentett annak ellenére, hogy a játékvezető nem tett említést a provokáló gólörömről.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 8., csütörtök 7:50
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 5., hétfő 20:16
RealMadridFanatic írta:illetve nem, vagy csak nehézségek árán változtatható.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 5., hétfő 20:09
ToniKroos írta:De amúgy, ha valakit le nagy orrúznak, vagy a fogai csúnyák vagy akármi az miért jobb? Ezt sose értem meg, ők tudják kezelni az ilyet, csak a négereknek fáj ennyire, ha megemlítik a bőr színűket. Nagy talány ez számomra.RealMadridFanatic írta:Mondjuk ez undorító. Tudom, hogy minden meccsen megy és a profiknak kezelnie kellene, de ezek a rasszista megnyilvánulások tényleg szánalmas dolgok.
Ettől függetlenül szánalmas ez tény.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2018. február 5., hétfő 19:59
De amúgy, ha valakit le nagy orrúznak, vagy a fogai csúnyák vagy akármi az miért jobb? Ezt sose értem meg, ők tudják kezelni az ilyet, csak a négereknek fáj ennyire, ha megemlítik a bőr színűket. Nagy talány ez számomra.RealMadridFanatic írta:Mondjuk ez undorító. Tudom, hogy minden meccsen megy és a profiknak kezelnie kellene, de ezek a rasszista megnyilvánulások tényleg szánalmas dolgok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 5., hétfő 17:58
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 5., hétfő 11:44
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 5., hétfő 11:43
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 5., hétfő 11:39
A fentiektől ez teljesen független, de ja, elképesztő, hogy full kemény játékosok mennyire át tudják venni a Barca-módi zsuzsifocista szerepet. Mint a kislányok. Ez is ocsmány.Alig láttam a meccsből, de abban benne volt két akkora Umtit rájátszás és színészi teljesítmény, hogy már-már Oscarra jelölném. Tényleg egyre okádékabb az ember. Kurva hányadék hozzáállás ez, mert amúgy meg top védő a gyerek.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem