(Kaká helyére, de akár Özil kárára is - bár utóbbit azért átgondolnám

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 29., hétfő 14:54
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 29., hétfő 14:48
Ámen.Sokan már most leírtak minket, ami az első meccs eredménye után kicsit érthető is, de meg kell védenünk a Real Madrid színeit, és fel kell nőnünk ahhoz amit elvárnak tőlünk. Most csak az forog a fejemben, hogy meg tudjuk fordítani a párharcot”.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 29., hétfő 14:41
nem elkiabálni, még semmi sem biztos. :-)Verrati érkezésének pedig örülök.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. április 29., hétfő 14:40
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 29., hétfő 14:37
Úgy gondoltam, hogy ha idén semmiképpen sem jön Klopp, a legoptimálisabb szerintem az lenne, ha megegyezne vele a vezetőség, valami előszerződéssel, hogy 1-2 év múlva jön mindenképpen. Addig pedig Ancellotti megfelelhet.ericco írta:Csak addig nehogy bebetonozza egy másik csapat. Mondjuk a Barca. Nem hiszem, hogy Tito ott még sokáig edzősködni fog.Donát írta:de az is teljesen okés lenne, ha Ancelotti lehúzna itt 1-12 évet, és utána jönne Klopp.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. április 29., hétfő 14:37
Van olyan francia 21 év alatti, aki ne érdekelné Wengert?CS0ki írta:Wenger meg közben beszélt Kondogbiáról, érdekli a gyerek.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 29., hétfő 14:28
Csak addig nehogy bebetonozza egy másik csapat. Mondjuk a Barca. Nem hiszem, hogy Tito ott még sokáig edzősködni fog.Donát írta:de az is teljesen okés lenne, ha Ancelotti lehúzna itt 1-12 évet, és utána jönne Klopp.
Nem a balhéjaira nincs szükség, hanem a magas fizetési igényére és játékstúlusára. A korárór már nem is beszélve.butaság lenne Ibra...nincs szükség a balhéira.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. április 29., hétfő 14:26
HozzászólásSzerző: rashidm » 2013. április 29., hétfő 14:20
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 29., hétfő 14:20
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 29., hétfő 14:17
a próféta szóljon belőled.ha a hírek igazak, akkor szerintem a kupa döntő utána ancelotti azonnal átveszi a csapatot, és már május végén/június elején meg lesz 1-2 igazolás: carvajal meg verratti.
HozzászólásSzerző: madridista siempre » 2013. április 29., hétfő 14:15
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 29., hétfő 14:11
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. április 29., hétfő 13:49
Ibra mint játékos fantasztikus amit tud. És tudom, hogy ez az első... viszont amilyen ember és amit a csapaton belül művel... a hátbarugdosás és eleve az, hogy képes edzésen is sérülést okozni a társainak...A Le Sport 10 szerint Ibrahimovics nem érzi magát kényelmesen Párizsban, és szívesen visszatérne Spanyolországba. A svéd klasszis sokak szerint korábban megbukott a Barcelonában, a lap szerint a támadó a Real Madridban bizonyítaná be, hogy csupán a helyzet áldozata volt, és képes remek teljesítményre.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 29., hétfő 13:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. április 29., hétfő 13:44
Így van.Press írta:Engem nem erdekel , hogy Ibrahimovic mennyire zsenialis erocsatar, stb. A stilusabol adodoan vele pont az a problema erosodne amit epp most akaru k elharitani; hogy legyen vegre csapategyseg... Plusz o is mar 31 (?)... Felesleges
HozzászólásSzerző: Press » 2013. április 29., hétfő 13:33
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 29., hétfő 13:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 29., hétfő 13:24
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 29., hétfő 13:20
Nagyon remélem, hogy igazad van.morientes írta:Szerintem sem jön.Meg ugye az is kérdés hogy tudnánk e garantálni neki 10milliót évente,mert párizsba tudnak.Méghozzá nettóbaamúgy zlatanab ne éljétek bele magatokat. szerintem sansztalan. marad a psg-ben továbbra.![]()
Kevesebbé meg nem hiszem hogy jönne.Nem az a fajta![]()
Annyira nem fomtos neki hogy bebizonyítsa,hogy csak a körülmények áldozata volt...
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem