Bár már Morata sincs itt, de az ő nője is nagyon adjarashidm írta: James nője azért elég jó .![]()
Ja ő már nem Realos.

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. február 6., kedd 22:09
Bár már Morata sincs itt, de az ő nője is nagyon adjarashidm írta: James nője azért elég jó .![]()
Ja ő már nem Realos.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 6., kedd 21:41
jah amúgy elég para összegek vannak.Realista24 írta:Régen Korfun is bementél az irodába, semmi előrefoglalás, kocsi kell, jó, 50 euró, viszlát. Nulla deposit, semmi biztosítás. Igaz sziget volt és ellopni onnan cinkes lett volna, de naMost meg 1000-1500 eurók, amikor úgyis fullra vannak biztosítva.
HozzászólásSzerző: Wecker » 2018. február 6., kedd 21:37
Igen nekem is ez a bajom. Hiába Mastercard, de debiz card nem credit card. Olaszországban nem tudom mennyire rugalmasak, csak azt sem akarom, hogy odamegyek és nincs autóRealista24 írta:Valahol nem fogadják el a debit kártyát.cart írta:Sima bankkártyára is ráterhelik, nem kell hitelkártya.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 6., kedd 21:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. február 6., kedd 21:13
még fél órad.gergo írta:Akit esetleg érdekel még rajtam kívül, egy órán belül SpaceX Falcon Heavy rakéta test flight lesz, itt lehet majd követni.![]()
Megy fel a Tesla Roadster megnézni, milyen a világűr
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 6., kedd 21:12
Mexikóban 3 éve még kis borítékban adtuk oda a depositot..Realista24 írta:Anélkül sehol nem adnak ki kocsit manapság. Régen még ment, hogy cashre odaadják, de azok az idők elmúltak. Bár a balkánon vannak csodák, melyik ország?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 6., kedd 20:43
Valahol nem fogadják el a debit kártyát.cart írta:Sima bankkártyára is ráterhelik, nem kell hitelkártya.
HozzászólásSzerző: cart » 2018. február 6., kedd 20:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 6., kedd 19:55
Általában a helyszínen fel szokták ajánlani a full cascót, ami kiváltja a kauciót. Bár van olyan, hogy minimálisat akkor is kell fizetni. Ez nagyon változó, mármint a mértéke, napi 8-10 eurótól 20-30-ig is lehet.Wecker írta:Urak!
Külföldi autóbérlésnél nem tud valaki valamilyen kiskaput, hogy ne kelljen hitelkártya a kaució beterheléséhez? Bármi biztosítás egyeb? Mert semmi kedvem nincs ezért kiváltani egyet
HozzászólásSzerző: Wecker » 2018. február 6., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 6., kedd 19:50
Majd eljön az idő, amikor már nem leszel ennyire válogatósH.E.H.E. írta:mindegyik ocsmányrashidm írta:Ha már szóba jöttek a nők: kinek melyik real játékos feleség/barátnő jön be a legjobban?![]()
sose értettem amugy azokat se, akik színésznőkért vagy énekesnőkért vannak oda, mind ocsmány
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2018. február 6., kedd 18:35
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 6., kedd 18:31
igen, kéthetente látod egyszer a gyerekeket, közben meg anya ki tudja mire veri el a nem kis összeget...Mondjuk azt miért ne kéne fizetnie? A gyerekek miatt fizeti, nem asszonytartás..
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 6., kedd 15:13
Említve lett Cr új barátnője. Nálam ő meg a Kova csaja.ikarus93 írta:James nője azért elég jó .rashidm írta:Ha már szóba jöttek a nők: kinek melyik real játékos feleség/barátnő jön be a legjobban?![]()
Ja ő már nem Realos.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. február 6., kedd 15:01
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2018. február 6., kedd 14:47
James nője azért elég jó .rashidm írta:Ha már szóba jöttek a nők: kinek melyik real játékos feleség/barátnő jön be a legjobban?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 6., kedd 14:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 6., kedd 14:33
Legalább nyugodtan tudnak szoptatni a padon ülve meg az étterembenM1Ö írta:Ha már nők... Ma a petőfi rádió hírekben hallottam, hogy olyan nőbarátchipset fognak gyártani aminek a zacskója nem olyan hangos és a chips sem fog olyan hangosan ropogni, mint az alap. Mindezt azért, mert közterületen, ismeretlenek előtt egy nőnek kellemetlen a hangos rágcsálás.
Hát elég nehezen hittem el.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. február 6., kedd 14:18
Mondjuk azt miért ne kéne fizetnie? A gyerekek miatt fizeti, nem asszonytartás..ja meanwhile: muszáj fizetnie a gyerektartást bazmeg még úgy is, hogy feketefehéren a nő volt a szemétláda.
Ez meg így. Mondjuk válóperes ügyvéd biztos nem lennék...Brutális miket képesek csinálni az emberek.Mit lehet mondani? Talán annyit, hogy nem költözöm el. Sok nő azt hiszi, ha ő szülte meg a gyereket, akkor alanyi jogon jár neki a lakásautó, ha beüt a gebasz. Hát nem jár. A jog szerint se jár.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 6., kedd 14:15
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem