Most komolyan ezen mi akkora beszólás? Nem azt mondta, hogy ez a legtrágyább klub a világon. Nem is szidott minket. Annyit mondott, hogy nem érezte már a bizalmat, ami mindenkinél szemmel látható volt, mivel MÁR nem nélkülözhetetlen, mint az elmúlt években. Ezzel szerintem nem szidás. Mindenhol megesik, hogy valakiben már nem bízik annyira az edzője, mint régen. Ő meg elmondta...
De hahó, bocsánat, nem gondolod azt, hogy a "bizalomhiány", mint ok, vagy mint magyarázat, nem helytálló egy olyan játékos esetében, aki évről évre egyre rosszabb lett? Mindenek tetejében még ki is derült Perez által, hogy éjszakázgatott is? Mert ha csak az első lenne az igaz, akkor is azt mondanám, hogy jogos, hogy nem kapja meg a bizalmat, hiszen nem csinál semmit. Akkor mire kéne mégis bizalmat adni? De ezzel még úgy voltam, hogy ha ti tényleg azt gondoljátok, hogy az edzőnek a sz*rra is bizalmat kellene adni, akkor azt mondom oké... ez a ti érvetek, hát legyen. De hogy mióta kiderült h még éjszakázgatott is ÉS mindezek után lemer egy ilyet nyilatkozni... szóval ehhez tényleg egyfajta csőlátás kell, hogy még a legnagyobb Özil fanok is ne borítsák rá az asztalt. Mert ehhez innentől kezdve óriási pofa kell, és tahóság, ami úgy látszik a mi emberünkben bőven megvan. De hogy még az Özil fanok ezek után is azt írják, hogy ő csak szimplán lenyilatkozta azt amit érzett...

Ez kb. olyan mint amikor kijelentem, hogy nem érzem a kémia tanár részéről a bizalmat, mert mindig karót ad a dolgozataimra. Igaz, hogy egy percet sem szánok annak megtanulására és megértésére, de én akkor is bizalmat akarok.
Az a baj, hogy az emberünk nagyon keményen sz*rt a Real Madridra, ő tényleg egy zsoldos volt, aki felvette itt a jó pénzt, aztán meg elhitte, hogy rohadt nagy játékos és onnantól kezdve nem volt neki megállás. Olyannyira elhitte magáról, hogy ász, hogy már azt is elvárta, hogy a csapat legyen érte és ne ő a csapatért. Szarul játszok és te lecserélsz? Anyád. Éjszakázgatok és szarul játszok és te megint lecserélsz? Anyád. Hát kb. ez volt Mesut Özil.
But he is a good boy...