Már ha nem vagy felkészült.H.E.H.E. írta: aztán ugye ott a házasság, amikor aláírtad a papírt, ha megun mondjuk a nő, megoldja vhogy a válást, akkor 50% vagyon ugrik is rögtön.
stbstb
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
érdekelne egy stat, hogy mekkora százalékban nyeri meg a férfi a nő ellen a gyerektartás pereket, illetve egy olyan százalék, hogy akkor is megnyeri-e a nő, ha ő az alkesz és drogos, míg a férfi tudna értelmes életet biztosítani a gyereknek.rashidm írta:Áthoznám a mozis topicból a heheféle eszmefuttatást.
Az is kemény, amikor a férfit kiszipolyozzák a pénze miatt, és emiatt tönkremegy fizikailag és/vagy szellemileg. Bár ez inkább az amcsi igazságszolgáltatásnak köszönhető.
aztán ugye ott a házasság, amikor aláírtad a papírt, ha megun mondjuk a nő, megoldja vhogy a válást, akkor 50% vagyon ugrik is rögtön.
stbstb
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Áthoznám a mozis topicból a heheféle eszmefuttatást.
Az is kemény, amikor a férfit kiszipolyozzák a pénze miatt, és emiatt tönkremegy fizikailag és/vagy szellemileg. Bár ez inkább az amcsi igazságszolgáltatásnak köszönhető.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Eszem-iszom, dínom-dánom
Van egy hosszabb változata a facebook-on, abból a szintis csávó a kedvencem.
Nem is tudtam amúgy, hogy még mindig létezik a napiszar, már évek óta nem futottam bele
Nem is tudtam amúgy, hogy még mindig létezik a napiszar, már évek óta nem futottam bele
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- M1Ö
Megpróbálom, köszi!Solari írta:Meg egy dolog van meg. Beraksz egy windowst es telepites helyett menj ra a javitasra. Aztan hatha szerencsed lesz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Solari
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Meg egy dolog van meg. Beraksz egy windowst es telepites helyett menj ra a javitasra. Aztan hatha szerencsed lesz.M1Ö írta:Kösz srácok az infót. Sajnos nem jártam sikerrel a csökkentett üzemmóddal sem, úgyhogy marad az újra telepítés. Ejjj, mennyi anyagom lesz oda....
- M1Ö
Kösz srácok az infót. Sajnos nem jártam sikerrel a csökkentett üzemmóddal sem, úgyhogy marad az újra telepítés. Ejjj, mennyi anyagom lesz oda....
-
Solari
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Hali.M1Ö írta:Megint ilyen frissítési problémám van...A múltkor sikerült megoldanom azzal, hogy visszaállítottam a windows előző, működő verzióját. Most is ezt léptem meg, csak most újraindulás után, miközben felállna a windows, nem indul el, hanem kiírja, hogy visszaáll az előző, de ez után nem indul el, hanem megint újraindul. Mindez a végtelenségig. Tudom, a google a barátom, de csak olyan segítséget találtam, amit windowsból lehet megoldani, nálam meg nem ér el odáig a gép az újraindulás miatt. Szakembert meg nem akarok kihívni több ezerért, "feleslegesen", hátha meg tudom oldani enélkül. Esetleg valaki felvilágosítana? Vagy tudna ajánlani egy okdalt ahol feltehetem a kérdéseim?
Indisd el csokkentett modban majd torold az adott frissitest. Ha csokkentett modban se induk el akkor sajna az ujratelepites marad.
Szervizben se tudnanak majd csinalni.
- chosenone46
igen, keresgéltem hasonló beállítást, de excel 2016ban nincs már erre opció.Wecker írta:Ezt próbáltad már?chosenone46 írta:utolsó mentsvárként fordulok hozzátok. adott egy program ami az excelbe bővítményként kellene,hogy beépüljön. azonban minden megnyitás esetén a következőt írja ki "... A bővítmény nem kompatibilis az Adatvégrehajtás megakadályozása üzemmóddal...". Frissebb verzió nem áll rendelkezésre, excelben nem találom, hol lehetne kivédeni, pedig elég fontos lenne a használata. valaki találkozott már hasonlóval, illetve mi lehet a megoldás?
előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Kattintson a Fájl fülre.
A Súgó csoportban kattintson a Beállítások gombra.
Kattintson az Adatvédelmi központ parancsra, végül Az Adatvédelmi központ beállításai gombra.
Az Adatvédelmi központ párbeszédpanelen válassza a Védett nézet kategóriát.
Az Adatvégrehajtás megakadályozása területen jelölje be az Adatvégrehajtás-megakadályozási mód engedélyezése jelölőnégyzetet, vagy törölje belőle a jelet.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- M1Ö
Megint ilyen frissítési problémám van...
A múltkor sikerült megoldanom azzal, hogy visszaállítottam a windows előző, működő verzióját. Most is ezt léptem meg, csak most újraindulás után, miközben felállna a windows, nem indul el, hanem kiírja, hogy visszaáll az előző, de ez után nem indul el, hanem megint újraindul. Mindez a végtelenségig. Tudom, a google a barátom, de csak olyan segítséget találtam, amit windowsból lehet megoldani, nálam meg nem ér el odáig a gép az újraindulás miatt. Szakembert meg nem akarok kihívni több ezerért, "feleslegesen", hátha meg tudom oldani enélkül. Esetleg valaki felvilágosítana? Vagy tudna ajánlani egy okdalt ahol feltehetem a kérdéseim?
- M1Ö
Köszi a segítséget.istimester írta:http://nepitelet.hu/autok/alfa_romeo/159_2005/#0
A sok km-s ítéleteket érdemes megnézni + az fbn általában találsz pörgő tematikus csoportokat, ahol minden kérdésre választ kapsz.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
http://nepitelet.hu/autok/alfa_romeo/159_2005/#0M1Ö írta:Alfa Romeo 159-ről nincs véletlen valakinek tapasztalata? Mennyire strapabíró, mennyire drága karban tartani, ilyesmik?
A sok km-s ítéleteket érdemes megnézni + az fbn általában találsz pörgő tematikus csoportokat, ahol minden kérdésre választ kapsz.
-
Wecker
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Ezt próbáltad már?chosenone46 írta:utolsó mentsvárként fordulok hozzátok. adott egy program ami az excelbe bővítményként kellene,hogy beépüljön. azonban minden megnyitás esetén a következőt írja ki "... A bővítmény nem kompatibilis az Adatvégrehajtás megakadályozása üzemmóddal...". Frissebb verzió nem áll rendelkezésre, excelben nem találom, hol lehetne kivédeni, pedig elég fontos lenne a használata. valaki találkozott már hasonlóval, illetve mi lehet a megoldás?
Kattintson a Fájl fülre.
A Súgó csoportban kattintson a Beállítások gombra.
Kattintson az Adatvédelmi központ parancsra, végül Az Adatvédelmi központ beállításai gombra.
Az Adatvédelmi központ párbeszédpanelen válassza a Védett nézet kategóriát.
Az Adatvégrehajtás megakadályozása területen jelölje be az Adatvégrehajtás-megakadályozási mód engedélyezése jelölőnégyzetet, vagy törölje belőle a jelet.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
- chosenone46
utolsó mentsvárként fordulok hozzátok. adott egy program ami az excelbe bővítményként kellene,hogy beépüljön. azonban minden megnyitás esetén a következőt írja ki "... A bővítmény nem kompatibilis az Adatvégrehajtás megakadályozása üzemmóddal...". Frissebb verzió nem áll rendelkezésre, excelben nem találom, hol lehetne kivédeni, pedig elég fontos lenne a használata. valaki találkozott már hasonlóval, illetve mi lehet a megoldás?
"...csak a kedvesség, az öröm,
- M1Ö
Alfa Romeo 159-ről nincs véletlen valakinek tapasztalata? Mennyire strapabíró, mennyire drága karban tartani, ilyesmik?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Valaki nem csinált mostanság szakmai angolból gazdálkodás és menedzsment középfokú nyelvvizsgát a Zöld útnál? Kis anyagnak örülnék hozzá, mert amiket itt-ott lehet találni azok elég régi kiadások. Főként a szóbelihez érdekelne egy kis gyakorolni való.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Jó tudniDrake írta:Engem is az fogott meg ebben a szakmában,hogy ha jó helyre kerül az ember akkor nem fog éhen halni.MIG hegesztéssel kezdtem azóta sikerült letenni a TIG vizsgát valamint itt nálunk külön engedély kell a daru használathoz valamint a targoncához is,ezeket szintén megszereztem.Még 1-2 évig itthon szeretnék dolgozni ,aztán jöhet külföld.
-
Drake
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Engem is az fogott meg ebben a szakmában,hogy ha jó helyre kerül az ember akkor nem fog éhen halni.MIG hegesztéssel kezdtem azóta sikerült letenni a TIG vizsgát valamint itt nálunk külön engedély kell a daru használathoz valamint a targoncához is,ezeket szintén megszereztem.Még 1-2 évig itthon szeretnék dolgozni ,aztán jöhet külföld.