HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. február 5., hétfő 22:52
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 5., hétfő 13:57
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. február 5., hétfő 13:55
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. február 5., hétfő 12:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 5., hétfő 12:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 5., hétfő 10:53
Én egy szóval se írtam, hogy elfelejtettem, milyen volt. Engem a mai napig az zavar, hogy szerintem egy értelmesebb felfogással és az adottságaival sokkal több haszna lehetne a csapatnak. De ő egy ideje már csak saját magával és a brandjével foglalkozik igazán. Néha profitálunk is belőle, mint tavaly tavasszal. De nem akarok ebbe belemenni.Solari írta:Es szerinted nekem nem ez a bajom vele?Kerlon írta: Attól, mert nagyon nem tetszik az elmúlt 1-2 éves hozzáállása még elismerem, amit tesz és tett a Real Madridért, de nem fogok neki elnézni mindent.
ui.: Neked shitystromjaid vannak.
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. február 5., hétfő 10:31
Es szerinted nekem nem ez a bajom vele?Kerlon írta: Attól, mert nagyon nem tetszik az elmúlt 1-2 éves hozzáállása még elismerem, amit tesz és tett a Real Madridért, de nem fogok neki elnézni mindent.
ui.: Neked shitystromjaid vannak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 5., hétfő 10:20
Attól, mert nagyon nem tetszik az elmúlt 1-2 éves hozzáállása még elismerem, amit tesz és tett a Real Madridért, de nem fogok neki elnézni mindent.Solari írta:Mondjuk vicces ez a te szadbol mikor 10x annyi cr shitstormot nyomsz mint en barkirol osszesen.Kerlon írta: há de ő citysta
Isten éltesse még sokáig!!
Raadasul a kommentemmel nincs semmi gond. Belelathatunk a sztoriba tobbet is de felesleges.
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. február 5., hétfő 9:47
Nem is neked ment. Persze ertem mire gondolsz. Hogy halatlan vagyok es csak a rosszat nezem most is ahelyett hogy orulnek annak ami van es ami volt.Realista24 írta: A vicces inkább az, hogy nem érted, amit írok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 5., hétfő 9:43
A vicces inkább az, hogy nem érted, amit írok.Mondjuk vicces ez a te szadbol mikor 10x annyi cr shitstormot nyomsz mint en barkirol osszesen.![]()
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. február 5., hétfő 9:41
Mondjuk vicces ez a te szadbol mikor 10x annyi cr shitstormot nyomsz mint en barkirol osszesen.Kerlon írta:há de ő citystaRealista24 írta:
No offense. Az utolsó mondat tökéletesen jellemzi a madridistákat.
Isten éltesse még sokáig!!
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. február 5., hétfő 9:08
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. február 5., hétfő 9:04
pheco írta:Isten éltesse a legnagyobbat![]()
CR 2011-2012
Kedvenc szezonom tole, itt volt a legkomplettebb szerintem. A golokat mar fosta es mezonyben is megallithatatlan volt. Ezt a videot latva meg szomorubb, hogy mennyire megkopott. Remeljuk fejben osszeszedi magat es a tavaly tavaszi jatekat meg tudja kozeliteni a kapu elott meg 1-2-3 evig.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 5., hétfő 7:52
há de ő citystaRealista24 írta:No offense. Az utolsó mondat tökéletesen jellemzi a madridistákat.Solari írta:Nekem meg a kedvenc szezonom volt az utobbi evekbol.
Jo kis video volt. Mar el is felejtettem milyen volt cr godmodban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 5., hétfő 7:50
No offense. Az utolsó mondat tökéletesen jellemzi a madridistákat.Solari írta:Nekem meg a kedvenc szezonom volt az utobbi evekbol.
Jo kis video volt. Mar el is felejtettem milyen volt cr godmodban.
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. február 5., hétfő 7:18
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 5., hétfő 1:01
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 5., hétfő 0:47
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. február 4., vasárnap 14:24
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem