kevés lenne az a neymar fizu br 36 millióra évente, nem gondolod?BBeno írta:bocs. a szöveg szerint ezek bruttó fizuk. bár érdekesnek találom mert eddig ennyi pénzekről beszéltek csak nettóban erre kiderül hogy az egész bruttó?

Egyéb bajnokságok
Re: Egyéb bajnokságok
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
bocs. a szöveg szerint ezek bruttó fizuk. bár érdekesnek találom mert eddig ennyi pénzekről beszéltek csak nettóban erre kiderül hogy az egész bruttó?
Igen, rájuk.istimester írta:Tetére és Mendyre gondolsz?wxyz írta:A két lyoni hátvéd elég tehetséges. Kár, hogy fel sem fog merülni a klubnál a nevük.
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Itt nem volt kétes a jövője, egyértelmű volt hogy nem lesz fix kezdő. Ok, Manchesterben se jött ki neki a lépés, de se ezt nem lehetett előre tudni, se azt hogy ott milyenek a kollégák/főnök. Ellenben kifizettek érte egy zsák pénzt, ami előre vetíthette hogy megbecsülik/alapemberként számolnak vele. Utólag meg nyilván lehet értékelni.rashidm írta:
Megfordítom a kérdést: te dolgoznál olyan helyen, ahol kétes a jövőd (hiába keresel dupla áron), és ráadásul köcsögök a kollégák/főnököd? Tapasztalatból mondom (nem velem történt, volt kolléga), előbbi ezerszer jobb.
Ennyi a sztori szerintem is.Kerlon írta:Szerintem a Di Maria bizniszben minden benne volt. Jó áron vitték, neki több kellett, nekünk feleslegessé vált és távozott.
Nem mindenkinek gyerekkori álma a Real Madrid, és nincs is ezzel baj szerintem.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Szerintem a Di Maria bizniszben minden benne volt. Jó áron vitték, neki több kellett, nekünk feleslegessé vált és távozott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én nem csíptem a palit,de a nyakára hozták Jamest is nem? Emellé nyilván pénz is kellett neki,de valszeg a padon töltötte volna a következő szezont.Ugyanaz a történet mint Özilnél,elment kakasnak a szemétdombra mert lusta volt megküzdeni a kezdőtagságért+pénzért.Berti írta:Hibás nem feltétlenül van, de azért Di Mariaról is sokat elmond, hogy egy BL győztes csapatból, ahol egy olyan patent edző volt mint Carlo..ő követeli a pénzét és inkább elmegy egy legalja MU-ba, mert ott megadják neki.
Nagyon csiptem a palit, de itt kb le is járatta magát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Megfordítom a kérdést: te dolgoznál olyan helyen, ahol kétes a jövőd (hiába keresel dupla áron), és ráadásul köcsögök a kollégák/főnököd? Tapasztalatból mondom (nem velem történt, volt kolléga), előbbi ezerszer jobb.Süti írta:Jól hangzik, de te dolgoznál féláron valahol csak azért mert sikeres és jó cég, meg jófej a főnököd?
- Süti
Jól hangzik, de te dolgoznál féláron valahol csak azért mert sikeres és jó cég, meg jófej a főnököd?

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Hibás nem feltétlenül van, de azért Di Mariaról is sokat elmond, hogy egy BL győztes csapatból, ahol egy olyan patent edző volt mint Carlo..ő követeli a pénzét és inkább elmegy egy legalja MU-ba, mert ott megadják neki.
Ha jól tudom 3,5 milliót keresett addig, egy ilyen történelmi BL győzelem után (amiben rohadt vastagon benne volt ő is) kopogtatott fizu emelésért. Nem tudom, mennyit kért?Realista24 írta:Nem, azért mert egy pénzéhes suttyó volt.Solari írta:
nem. Di maria csúnya volt. ha jól emlékszem ezért adták el ugye.
De én nem gondolnám suttyónak, amiért fizuemelést kért...
Én anno megadtam volna neki, de nem sajnálom, hogy így alakult, félre értés ne essék.
Pereznek nem volt fontos (csúnya volt mint a háborodás, marketing érték 0 közeli), nem kapta meg a jurót, úgyhogy elment. Nem hiszem, hogy van hibás a storyban.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
ugyan azon a sztorin alapszik mint a négerezés.rashidm írta: Nem tudom eldönteni hogy ez irónia volt, vagy komolyan gondoltad. Amúgy nem megyünk vissza Makelele-ig, hogy "jajj miért engedtük el"?Jöttök itt Morata-val, James-szel, most meg már Di Maria-val... már unalmas nagyon.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem tudom eldönteni hogy ez irónia volt, vagy komolyan gondoltad. Amúgy nem megyünk vissza Makelele-ig, hogy "jajj miért engedtük el"?Solari írta:nem. Di maria csúnya volt. ha jól emlékszem ezért adták el ugye.Kerlon írta: Nem az argentínokkal van a baj?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem, azért mert egy pénzéhes suttyó volt.Solari írta:nem. Di maria csúnya volt. ha jól emlékszem ezért adták el ugye.Kerlon írta: Nem az argentínokkal van a baj?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kölcsönben volt csak nálunk én úgy emlékszem. Bár az igaz, hogy őt a semmiből hoztuk. Viszont ő meg nem kellett nekünk, pedig egész jó opció lenne most is padról.
Mondjuk Fabinhot a real "fedezte fel"
2012-ben mi igazoltuk le a rio aveból a castillaba. Jobb hátvédként működött, nem is volt rossz. Én furcsálltam, hogy csak úgy lemondtunk róla, de hát Carvajal azon a poszton lekapcsolta a scoutok villanyát.

2012-ben mi igazoltuk le a rio aveból a castillaba. Jobb hátvédként működött, nem is volt rossz. Én furcsálltam, hogy csak úgy lemondtunk róla, de hát Carvajal azon a poszton lekapcsolta a scoutok villanyát.
fizettünk is érte hirtelen 45 milliótdzsi91 írta:Én viniciuszról sem halottam amíg le nem igazoltuk.

mi lesz etgy ronda néger argentínnalSolari írta:nem. Di maria csúnya volt. ha jól emlékszem ezért adták el ugye.Kerlon írta: Nem az argentínokkal van a baj?
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én viniciuszról sem halottam amíg le nem igazoltuk.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
nem. Di maria csúnya volt. ha jól emlékszem ezért adták el ugye.Kerlon írta: Nem az argentínokkal van a baj?

varane már 6,5 éve jött és szerintem 100%-ig ZZ felfedezettje.